Bildirim
samsung tab 4 vs asus me 176c vs asus me 181cx
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tab4'u performans bakimindan ele , 176c 16gb 7" , 181cx 8 gb 8" islemcileri ayni ikisinin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teknosadan 181cx alıyımmı 399 liraya yoksa 349 a 176c dahamı iyi -
eger 7" sana kucuk gelirse 181cx al ama onun kameralari 2-0.3 hafizasi 8 gb , dersenki bana 7" iyidir o zaman 176c al kameralari daha iyi 5-2 mp otofokus var ve hafizasi 16 gb karar senin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ama nerden alıcam 2 tane teknosaya gittim ikisindede yok ve artık üretim durduruldu dedi asusun satan internet sitesi varmı ? -
kliksaya baksana ben kliksadan almistim 176c yi
siparişlemi birde internetten kredi kartı bilgilerini falan vererek sipariş güvenlimi daha önce hiç yapmamıştım -
asus me 176cx le 181cx hangisi iyi cx modellerden birde benim için 8gb falan önemi yok çünkü 16 gb kart alıcam -
O zaman 181cx al kart takacaksan , kliksadan kart ile aldim bir sorunla karsilasmadim hatta asusun sitesinden mag cover aldim gercekten tablrtle hos durdu
teknosadada 399 kliksadada 399 snce hangisinden alıyım 9 taksit alıcam -
Eger magazadan alabiliyosan teknosa magazadan al , yoksa ikiside ay i sirketin hangisi kargo bedava diyosa oraya yonel
2 tane magazasına gittim ankarada ikisindede yok 181cx ve 176c mecburen internetten sipariş edicem kaç günde geldi -
yaklasik 3 gunde ulasti elime :)
kardeşim merhabe tekrardan aradan 2 hafta geçti ben hala tableti almadım ama asus me181cx ve 176cx arasında kaldım(176c modelinin 0 rını bulamadım.)asus me181cx sanırım android 5.0 güncellemesi yokmuş ama 176cx e geldi sence 176cx e mi yönelmeliyim ? -
5.0 surumu zaten biraz sorunlu 8" modeline yonelmeni tavsiye ederim
güncelleme alır mı sence aslında inc benim için fazla önmli degil güncelleme alması falan benim için biraz önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacas -- 6 Ağustos 2015; 2:51:06 > -
guncelleme konusunda birsey diyemem simdi yeni zenpad serisi cikti b sure sonra memopad serisine guncelleme vermeyi durdurabilirler
kardeşim yanıtların için teşekkürler birde son sorum benim alcagım tablet 8 gb ben 32 gb kart alıcam takıcam ama nasıl uygulamaları karta taşıycam yani root oluyormu me181cx de -
O konuda tam bilgili degilim ana konuda bununla ilgili bikac sey olmasi lazim ama bi sekilde yapiliyodu galiba
kardeşim yardımların için teşekkür ederim peki kliksada 500 tl üzeri 60 tl hediye çeki diyor bu kredi kartı taksitle ödesem 60 tl hediye çeki gelirmi birde 6-7 agustosta geçerli diyor ama birde böyle yazıyor.
Satın almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekledikten sonra “Sepetim” sayfasında “Hediye çeki veya promosyon kodu kullanmak istiyorum” kısmında 21-22 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak hediye çekini seçerek “Kullan” butonunu tıklayın.
yani hediye çeki 21 agustostamı kullanacagım herhangi bir ürün için
Benzer içerikler
- windows emulator for android
- en iyi kuran uygulaması
- 2560x1600 kaç k
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- one ui 6.1.1 alacak telefonlar
- sms yönlendirme
- oneplus pad pro
- secure folder nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X