Şimdi Ara

Samsung Tab 7.7 Vs Asus Me171 Memo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aldım. güzel bir ürün malzeme kalitesi güzel. ama benim aldığımın ekranın sol üst köşesinde hafif bastırınca bir oynama oluyordu iade ettim ve yeni üründe istemedim. asus bence bilişim dünyasının en yenilikçi firmalarının başında geliyor. tasarım ve fonksiyonellik konusunda çok iyiler. bu ürün, padfone serisi ve diğer tablet serileri bence mükemmel. elde sürekli tutmak için biraz muadillerine 50-60 gram kadar ağır. telefon fonksiyonu olması hoş ama aktif bir telefon kullanıcıysanız bunun için uygun bir ürün değil bence. bence sadece tablet amaçlı alıyorsanız yanında tlf özelliği ile 7'' ler arasında ilk tercih edilecek ürün bence. ama dediğim gibi benim aldığımda başta söylediğim gibi bir sorun çıkınca soğudum açıkcası.birde aslında amacım telefon ihtiyacınıda gidermekti ama bunun için sanırım padfone daha uygun.
  • ARKADAŞLAR ÜRÜNDE TÜRÇE DİL DESTEĞİ VARMI ? BANA CEVAP ATABİLECEK BİRİSİ VARMI ACABA ? KULLANANLAR TAM OLARAK BEĞENİYOR MU ACABA CİHAZI ( Asus ME171-1B024A 16GB )
  • türkçe tabiki var..
  • Ben de bugün siparişimi verdim. Yarın elimde olur sanırım. Umarım pişman olmam :)
  • ben samsung 7.7 ve asus me171 arasında kaldım.bayağı araştırma yaptım internetten.inceleme videolarını falan izledim.sonuç olarak yine karar veremedim.en iyisi görmek dedim ve gittim media markt'a.
    samsung 7.7 çok zarif hafif ve ince bir tablet.ekran boyutu olarak da 7inçle 10.1 arasında bir şey isteyenler için ideal.hız ve görüntü kalitesi falan asustan daha iyi ama
    çok da tercih değiştirebilecek kadar bir fark yok bu konuda.

sonra asus'u elime aldım.biraz hayal kırıklığına uğradım.internette ve videolarda göründüğünden biraz daha kalın,kaba ve ağır bir tablet.
    ayrıca aksesuar olarak da asus için hiçbir şey düşünülmemiş neredeyse.me171 için orijinal bir kılıf var ancak pek estetik görünmüyor.

konuyu açan arkadaşın da dediği gibi eğer tableti sürekli elinizde taşımayacaksanız.yani birini aramak için her seferinde tableti elinize almak istemiyorsanız asus'un yanındaki memic çok işlevsel bu konuda.
    ya da benim gibi tableti yanınızdan ayırmamayı-kılıfı çanta gibi kullanmayı düşünüyorsanız taşıma rahatlığı ve estetik açıdan samsung7.7yi öneririm.

cüzdan şeklinde kartlıklı kitap gibi çok şık tablet kılıfları var 7.7 için.yani çantamda cüzdan,tablet ve telefon taşımak yerine sadece tablet taşımış oluyorsunuz çantaya bile gerek kalmıyor.bence kullanışlı.

fiyat olarak da asus me171 tercih edilebilir çünkü özelliklerine göre gerçekten çok uygun bir fiyat.şuan 743tl hepsiburada'da.
    ben de ereyon'dan samsung 7.7yi 1.030 tl ye aldım.

tek üzüldüğüm şey de 2 ay sonra yurtdışına gidiyorum ve bir süre orada yaşayacağım.henüz yeni almama rağmen ürün garanti kapsamında olmuyor sanırım yurtdışında :(

• quote:

Orijinalden alıntı: architectwashere

............
    samsung 7.7 çok zarif hafif ve ince bir tablet.
    ........
    ben de ereyon'dan samsung 7.7yi 1.030 tl ye aldım.

tek üzüldüğüm şey de 2 ay sonra yurtdışına gidiyorum ve bir süre orada yaşayacağım.henüz yeni almama rağmen ürün garanti kapsamında olmuyor sanırım yurtdışında :(

Yaklaşık 6-7 aydır p6800 7.7 kullanıyorum. Süper bir Tablet, bilhassa ekranı.. Süper Amoled..
    1.030 TL çok iyi fiyat.. Eğer IMEI kayıtlı ise.

Ben yurtdışından 450 $ a almış ve IMEI kaydı için de 135 TL ödemiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 9 Haziran 2013; 15:18:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Sevgili Melih ben şu anda me171 kullanıcısıyım. Dediğin şeye benzer problemleri android güncellemesinden sonra ben de yaşadım. Cihazı çok beğendiğim için iade etmek yerine teknik servise yolladım. 1 hafta sonra cihaz elime ulaştı. Hiçbir sorun yok şu anda. Teknik servis raporunda sorunlu yazılımın yeniden yüklendiği ve testlerden geçtiği yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: no-education

Sevgili Melih ben şu anda me171 kullanıcısıyım. Dediğin şeye benzer problemleri android güncellemesinden sonra ben de yaşadım. Cihazı çok beğendiğim için iade etmek yerine teknik servise yolladım. 1 hafta sonra cihaz elime ulaştı. Hiçbir sorun yok şu anda. Teknik servis raporunda sorunlu yazılımın yeniden yüklendiği ve testlerden geçtiği yazıyordu.

Ben teknik servise göndermedim, teknik servisle iletişime geçtim, sorunun yazılımsal değil donanımdan kaynaklandığını öğrendim. Micro sim kartımı, plastik bir aparatla normal sim kart'a dönüştürüp kart yuvasına takmaya çalışmıştım. Eğer kartınız kesikse bu cihazda kullanmanız biraz zor oluyor. Ben de sim kartımı değiştirdim ve sorun çözüldü. Bilgi için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.