Şimdi Ara

Samsung tab A [ANA KONU] (P550 - T550) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
9.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sol elle kullanim için uygun mudur ? Bilek koyduğun yeri çizmesi gibi bir durum var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır severek kullandığım asus nexus7 2012 tabletin malesef ekranını kırdım ekran tamiri 200 tl dediler ve yaptırmaktan vazgeçtim. Şimdi yeni bir tablet bakıyorum.

bütçe max 1000 tlyi geçmesin istiyorum Beklentilerim çok yüksek değil Webde gezinme film izleme küçük oyunlar vs vs. biraz araştırdım bu samsung P580 hoşuma gitti Sizler yaklaşık 1 senedir bu tableti kullanıyorsunuz nasıl memnunmusunuz tavsiye edermisiniz?

Birde oğlum illaki almışken ipad alalım diyor Şu ipad Wifi 9,7inç 32 gb tablet ile karşılaştırırsak nasıldır samsung 950 tl civarı ipad 1400 civarı farkını verip ipad almaya değermi Yoksa hiç gerek yok samsung p 580 al mı dersiniz? yoksa bu fiyatlara şu tablet daha iyi dediğiniz bir tablet varmı?

Biraz uzun oldu ama Acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

• superhead kullanıcısına yanıt
    Kardes ben cok memnunum, pil suresi ozellikle cok iyi. Sesi haric her seyi yeterli.

• Ben de p580 den çok memnunum.

• 400 tl fazladan verip ipad almaya gerek yok değilmi?

Birde Ekran kalitesi nasıl?
    Ekran kalitesi guzel ipad hic kullanmadim bir sey diyemem

Hocam aynı zamanda iPad kullanıcısıyım

Samsung Galaxy Tab A P580 tavsiye ederim.

Hem fiyatı uygun hem pili iyi gidiyor hem de tablete bir şeyler yüklemek isterseniz daha rahat oluyor.
  • Bende geçen hafta p580 modelini aldım. Cihazdan son derece memnunum. Pili ekran kalitesi ve hızı çok iyi. Kalemde çok kullanışlı. Hemen hemen bütün oyunları denedim. Performansı oldukça iyi.

fakat bir sıkıntım var.

ekranda bazen anlık olarak görüntü gidip geliyor. ama böyle çok hızlı bir şekilde.

hani bir program yada oyun açarsınız da ekranda böyle anlık bir değişim olur ya. bu arada sırada bende normal kullanım sırası oluşuyor. Örneğin video izliyorum birden oluşuyor. sizde de böyle bir şey var mı?

ayrıca almak isteyenler için geçenlerde gittigidiyorda teknosa mağazasında 900 küsür tl idi. bonus indirimleri ile yaklaşık 800-850tl civarına alnıabiliyordu. bence çok iyi bir rakam.
  • Büyük C B kullanıcısına yanıt
    Aynisi benim p600 de vardi servise yolladim hal ettiler..

• Sesi hariç her seyi guzel yani.

• Tablet güzel 3. Parti uygulama kurmak istersen Android almak gerek elma da böyle bir şey yapmak mümkün değil diye biliyorum. şarjı çok iyi ekran kalitesi süper amoled kadar iyi değil tabi ama çok çok da kötü değil ayrıca Android 8 i de alacak mış bu yıl içinde ben memnunum dizi izlemek için almıştım iyiki almışım diyorum.

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    sizde sürekli oluyor mu?

şimdi servise gönderirim. adam alır eline bir şey göremez. geri gönderir bana.

çünkü sürekli yapmıyor. çok nadir oluyor
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar bu tableti almaya karar verdim. Şimdi fırsat kovalayalım biraz. Bu forumun ve sıcak fırsatların kötü tarafları. artık hiç bir şeyi normal fiyatından alamıyorum. illaki 50-100 indirimli almam lazım. 850 civarı bir fiyat hedefim.
  • Büyük C B kullanıcısına yanıt
    Arada yapiyordu

• Otg desteği varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Otg desteği varmı arkadaşlar?

Ne kullanmak için klavye fare mi. denerim isterseniz eve gidince.

• quote:

Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

quote:

Usb bellek bağlamak için
  • quote:

quote:

quote:

Usb bellek bağlamak için

Hocam USB bellekleri bağlayınca sorun olmuyor.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Sandisk usb var bende bir tarafı mikro diğer tarafı büyük usb ben hep onu kullanıyorum sorun olmuyor samsung telefonlar destekliyor usb yi. Ben hdd de bağlamak istedim de o olmadı işte.

• quote:

Sandisk usb var bende bir tarafı mikro diğer tarafı büyük usb ben hep onu kullanıyorum sorun olmuyor samsung telefonlar destekliyor usb yi. Ben hdd de bağlamak istedim de o olmadı işte.

Hocam bende de aynı USB Bellek var, sorun olmuyor.

HDD'de sorun olabilir; HDD bağlamadığım için bir şey diyemem.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.