< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 24 Eylül 2024; 1:10:38 > |
Samsung Tab Note 10.1 2014 Edititon (P602) Cyanogenmod 13.0 Rom
-
-
cok güzel anlatılmış elıne sağlık -
Merhabalar Tarox, güzel bir anlatım olmuş gerçekten. Bende de Note 10.1 2014 3g P-602 var. Fakat aşağıdaki linkteki sayfada bulunan genel what's working kısmında 3g için de working diyor. Kullandığınız cm versiyonu mu eski idi de sonradan bu özellik de düzeltildi acaba? Geri kalan her şeyi uygularken sadece rom u en güncel Lineage veya CM ile değiştirsek başarılı olur muyuz sizce? XDA Developers[SM-P601] [6.X] Lineage/Mokee/CM/RR for Galaxy Note 10.1 3g (2014)https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/orig-development/sm-p601-cm13-unofficial-builds-note-10-t3272812
-
quote:
Orijinalden alıntı: citivs
Merhabalar Tarox, güzel bir anlatım olmuş gerçekten. Bende de Note 10.1 2014 3g P-602 var. Fakat aşağıdaki linkteki sayfada bulunan genel what's working kısmında 3g için de working diyor. Kullandığınız cm versiyonu mu eski idi de sonradan bu özellik de düzeltildi acaba? Geri kalan her şeyi uygularken sadece rom u en güncel Lineage veya CM ile değiştirsek başarılı olur muyuz sizce?XDA Developers[SM-P601] [6.X] Lineage/Mokee/CM/RR for Galaxy Note 10.1 3g (2014)https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/orig-development/sm-p601-cm13-unofficial-builds-note-10-t3272812sitedeki romları denedim çalışmadı. En son versiyon olanı paylaşırdım.XDA Developers[SM-P601] [6.X] Lineage/Mokee/CM/RR for Galaxy Note 10.1 3g (2014)https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/orig-development/sm-p601-cm13-unofficial-builds-note-10-t3272812
Siteden alıntı yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 10 Kasım 2019; 20:27:34 >
-
yeni sürümüü geldimi acaba -
2 yıl önce geliştiriciler bu tablet için rom yayınlamayı kesti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 16 Mart 2020; 13:45:31 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, 6 yıllık tabletin 4.4.2 versiyonu artık çekilmez hale geldi. Benim için sim kart ile gelen özellikler önemli değil. Başka büyük bir sorunu yoksa bunu yüklemeyi deneyeceğim. Yükledikten sonra memnun kaldınız mı? Spen vs çalışıyor mu? Teşekkürler.. -
Aynı durumdayız ama bana 5 ve üstü de yeterli, tablete google çocuklar için family koruma uygulamasını yüklemek için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat paylaşım için çok teşekkür ederim sayende tablet harika oldu. Çok uğraştım zamanında ama şimdi tam oldu fakat ben karnel yüklemedim dosyayı atmayı unutmuşum tablet böyle de çalıştı. Romda sadece arama olmuyor sim kart ile internete giriyor. Bunun haricinde hiçbir sıkıntı yok çok akıcı ve stabil, pilde de iyileşme oldu. orijinal şarj aletim yok piyasa da bulamadım acaba bana volt amper değerlerini biri verebilir mi ya da müdahil bir ürün söyleyebilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim. -
hocam bende kurdum , kerneli de sonradan tekrar girip install ettim ama bende ayarlar menüsüne girmiyor, ? bir de spen çalışıyor mu sizde? -
Teşekkürler çok faydalandım.Sayenizde Galaxy Note'um tekrar hayata döndü. -
Selamlar @tarox
Bütün adımları başarı ile tamamladım ama tablet Cyanogen Mod animasyonunda (antenli arkadaş) takılı kalıyor. Benzer problem yaşayan oldu mu acaba ?
Selamlar -
TWRP üzerinden format atmaya dene. -
Çok teşekkürler sayende yeni bir tabletim oldu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: novazsitedeki romları denedim çalışmadı. En son versiyon olanı paylaşırdım.XDA Developers[SM-P601] [6.X] Lineage/Mokee/CM/RR for Galaxy Note 10.1 3g (2014)https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/orig-development/sm-p601-cm13-unofficial-builds-note-10-t3272812
Siteden alıntı yaptım
Alıntıları GösterHocam tablette 4.4.2 kurulu stock rom olarak. Ben twrp kısmını odinden kurmama rağmen rocevery modu gelmiyor. Önce root yapmam mı gerekiyor acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: novaz
TWRP üzerinden format atmaya dene.odin ile yükleme yaptıktan sonra en sonda removed diye bir şey de yazıyor. RES OK olarak kalması gerekmiyor mu bu kısmın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanıMüdavim -- 17 Ekim 2020; 12:39:2 >
-
Önce root atmak gerekiyormuş. Sorun o şekilde çözüldü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az once yuklemeyi tamamladim, tablet 3-4 sene genclesti. Kurulum kilavuzu icin tesekkurler.
Kuracak arkadaslara: TWRP kurulumunda 'auto reboot' secili olursa, kurulum sonunda sistem kendini yeniden baslattiginda custom recovery'e gecisi engelliyor, normal recovery mode'a geciyor. Auto reboot'u kapatip, TWRP yuklemesini tamamlayip, cihazi kendiniz elle kapatip, recovery modunda acarsaniz custom recovery mode'a sorunsuz gecebilirsiniz. Baska bir sorun yasamadim.
-
yükledim.ancak şarj olurken çok çok yavaş şarj oluyor.kapalı şarj olurkende siyah ekran ışıgı yanıyor sürekli.ben mi hatalı yükledim acaba.
-
Siyah ekran sorunu normal bende aynı hayatı alıyorum.
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X