Millet merhabalar, Şimdi size garip bir sorundan bahsetmek istiyorum. Samsung Galaxy Tab S 8.4 kullanıyorum. Tablette şöyle bir problem var. Tabletin kilidini açmak için power tuşuna ya da orta tuşa basıyorum tuşların ışıkları yanıyor hatta ekranda çalışıyor tıklayınca ses geliyor bir yerlere giriyor ama ekranı gelmiyor. Karşımda simsiyah bir ekran var.
Şimdi işin garip tarafına gelelim. Power tuşu ve ses kısma tuşuna basarak telefonu yeniden başlatıyorum ekran normal bir şekilde geliyor. Tableti istediğim kadar kullanıyorum. Hatta şuan bu postu tabletten atıyorum. Ama tuşu kitleyip tekrar açmak istediğimde ekran yine gelmiyor hiç ışık olmuyor. Ama arkaplanda dokunmatik çalışıyor. Ekranın gelmesi için tekrardan power tuşu+ ses kızmadım reset atmadığım sürece ekran gelmiyor.
Tableti sıfırladım. Tüm güncellemeleri yaptım. Şuan mashmellov 6 işletim sistemi var. Sorunu bir türlü çözemedim.
Not. Ekran hiç değişmedi. Kırık çatlak yok. Sararma karama yok. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama sıfırladım hala aynı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme