Bildirim
Samsung tab s9 FE mi İpad Air mi
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İpad Air + pencil pro hediye 28k
Samsung Tab S9 FE (kalem zaten kutuda) +mausepadli klavyeli kapaklı kılıf 19k -
Ben ipad air 5 imi satıp tab s9 aldım. Çok memnunum. Fe tavsiye ederim -
Neyden memnun oldunuz hocam air 5’e göre? Benim de Air 5 alma düşüncem vardı bi aralar.S9 ve S9 FE kalem ile not alma hissiyatı olarak iPad mi Samsung mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 10 Eylül 2024; 21:29:53 > -
Hocam ipad kullanmadım hiç ama Samsungdan daha pişman olduğum bir nokta yok s9fe için -
Kalem fazla ince ve kalem ucu güven vermiyor gibi gelmişti hocam kendim denediğimde. -
Kalem olarak ben çok bir farklılık görmedim hocam. Samsungun kalem ucu ince. Daha önce apple pen kullandiysaniz ilk etapta biraz garip gelebilir ama hemen alışıyorsunuz. Benim için tamamen fonksiyonel. Ayrıca kalem için ek ücret odemiyorsunuz samsungta. Başka neden olarak şunu söyleyebilirim. Samsung tableti genel olarak daha kullanışlı buldum. Bir işlem yapmak bir şeye ulaşmak daha kolay. Bu kararı S24 aldıktan sonra verdim. Bir samsung telefonunuz varsa tamamen uyumlu. Misal telden tablete yada tabletten tele sürükle bırak dosya aktarabiliyorsun. Dex modu var birde. O başlı başına harika. 2013 yılından beri ipad modelleri kullandım. Şimdi ilk defa Android tarafına geçtim. Çok memnunum. Birde bu tablette yapay zekayı dil çevirileri için çok kullanıyorum. Buda ipad te olmayan benim için çok kullanışlı bir özellik. -
ipad'e 27 veya 23 k verecekseniz S9+ alın derim 25999 kupon vs kampanya bulursanız biraz daha uyguna gelir. örneğin maximum karta 25k üzeri alışverişe 2k puan veriyor. yani S9+ ı ayıran özellikler (yeni almış ve inceleme yapmış biri olarak) 12gb ram, amoled ekran, 4 akg hoporlör, ekran büyüklüğü, batarya kapasitesi, işlemci gücü, aksesuar konusuna girecek olursak, kullanıcılar orjinal klavyenin yazımından memnun olsada kullanışlı olduğunu düşünmüyor çünkü klavyeyi tabletten ayırınca çalışmıyor ayrıca koruma olarak etrafını kapatmadığı için darbe durumunda çerçevenin hasar alacağını söylüyorlar.
-
Android tarafında hangi not uygulamasını kullanıyorsunuz hocam? iPad’deki not uygulamaları üst düzey fakat Android’de böyle bir eksiklik olduğunu duyuyorum -
Hocam ipad kullanırken goodnot premium üyeliğim vardı. Bence en iyilerinden biri buydu apple da. Aynısı android markette de var. Samsungta hem bunu hemde samsungun kendi not uygulamasını kullanabiliyorum. Goodnotes te premium aboneliğim bitince samsungun kendi note uygulaması ile devam edeceğim. Son güncellemeler ile bayağı kullanışlı oldu. Sesli notlar sesli notu yazıya dönüştürme, özetini çıkarma, pdf üzerinden direkt düzenleme yapma. Benim için yeterli. Bunların bazıları da apple da yok galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinitus.amor -- 14 Eylül 2024; 21:54:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X