pm uninstall yerine pm disable-user öneriliyor hocam eğer sonradan tekrar enable etme ihtimaliniz ve isteğiniz olabilir diye. disable auto update on android, this is for samsung phone https://gist.github.com/jackblk/27ae042363c9ea543cd1f444a3068068< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Telefonlara Özel Detaylı İyileştirme Rehberi ve Bilgi Paylaşımı [ANA KONU] (50. sayfa)

-
-
-
özele bakar misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ne zaman gelecek guncelleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Digital Dark Black Theme isminde bir tema kullanıyordum. Quick panel şu şekildi.
Güncelleme gelince güncelleyim dedim söyle oldu.
Ne ettim ne yaptımsa eski haline getiremedim. Yayıncı güncellemede hiç bir şeyi değiştirmedigini iddia ediyor.
Eski haline nasıl getirebilirim çok memnundum önceki halinden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba bu appcloud ve "ar karalama"nın com. ile başlayan ismini tespit edebildiniz mi?
-
merhaba sayın sonklavyebükücü.
size bir türlü mesaj gönderemedim ve instagram hesabınız bulunamıyor. umarım buradan haberleşebiliriz.
ben samsung a55 telefonuma rehberinizi dikkatli bir şekilde uygulamaya çalıştım. ancak duvar kağıdı kısmını sildiğim için fotoğraflardan bir kilit ekranı ve duvar kağıdı yapamıyorum. bir de samsung knox tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor biraz aydınlatabilirseniz çok memnun olurum? iyi günler dilerim.
-
Samsung smart Switch de mi siliniyor
S23 Ultrada da uyguladım sizce yanlış bir şey yapmadım değil mi? Her cihaza oluyor bunlar?
-
bu pil verimliligi icin (uzun süreli kullanımda) ..%20-80 seklinde mi kullanmak mantıklı yoksa %20-100 seklinde sorun olmaz mi (a35-55)
-
Takip
Merhaba s23 u da modlar ve rutinler gitti bu rehber sonrası onu nasıl geri getireceğim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X