Şimdi Ara

Samsung Tizen TV için Türksat, Hotbird kanal listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung KS8500 TV için kendim ChanSort programıyla, kendime göre bir kanal listesi oluşturdum. Pazar günü ciddi bir süremi aldığı için, belki kullanmak isteyen olur diye de paylaşayım dedim. İddialı bir liste değil, eksik kanallar da vardır belki bilmem. Listenin ayrıntılarını da resimler halinde ekledim ama resimleri ekledikten sonra ufak tefek düzeltmeler yaptığımdan son hali resimdekinden az bir şey daha farklı.

TV'ye USB'den yüklenebilecek hali burada:
    https://yadi.sk/d/KNm6aK7J3MCrd3

Bu listede radyolar, şifreli kanallar ya da yayın olmayan kanallar yok, onları sildim. Dolayısıyla kendi listenizi oluşturacaksanız, en azından iyi bir başlangıç noktası olabilir bu liste.

Ekteki resimlerle son hali birebir aynı olmamakla birlikte listenin son hali kabaca şu şekilde:
    1. İlk 89 sırada kaba kategoriler halinde en sık izleme ihtimalim olan, ulusal / yabancı kanallar (sadece ankara yerel kanalları var)
    2. 90-280 arası alfabetik sırayla Türkçe dilde yayın yapan kanallar
    3. 281-678 arası alfabetik sırayla yabancı dilde yayın yapan kanallar
    4. Listenin en sonunda Türksat'a ait, yakında yayın olacak diye yazı çıkan 13 boş kanal.

İlk 89'deki kategorik sıralamam kabaca:
    TRT 4k ve TRT1 HD sonrası
    ulusal bazı haber kanalları
    ulusal sık izlenen kanallar
    çocuk kanalları
    yabancı ve türkçe müzik kanalları
    spor kanalları
    daha az baktığım haber kanalları
    ankara kanalları
    diğer bazı ulusal kanallar
    ingilizce / almanca / fransızca, ağırlıklı olarak haber kanalları

İşinize yararsa indirebilirsiniz.

Samsung Tizen TV için Türksat, Hotbird kanal listemSamsung Tizen TV için Türksat, Hotbird kanal listemSamsung Tizen TV için Türksat, Hotbird kanal listemSamsung Tizen TV için Türksat, Hotbird kanal listem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 21 Ağustos 2017; 20:13:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.