Şimdi Ara

SAMSUNG TÜRKİYE FIRSATLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
10
Favori
29.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 tl anında tükenmiş, pazar pazar sabah sabah ne iş ya, yatsanıza olummmm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

50 tl anında tükenmiş, pazar pazar sabah sabah ne iş ya, yatsanıza olummmm.
    Saniyesinde tıkladım internetim yetmedi heralde. Fiberciler bunu beğendi, ADSLcilerin gözü yaşlı. (bkz.ben)
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Pm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Indirim cekleriyle bile piyasanin üstünde kalıyor fiyatlar. Mesela Galaxy Watch 2000 TL.ye düşüyor ama amazon.da 1900 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Kasım 2018; 9:43:32 >
  • Alınan kuponlar başka bir hesapta geçiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Indirim cekleriyle bile piyasanin üstünde kalıyor fiyatlar. Mesela Galaxy Watch 2000 TL.ye düşüyor ama amazon.da 1900 TL
    +1

• 5000 tl üzeri 1000 indirim kullanmayacak varsa talibim
  • Bu nasıl bi firma ya.. Sürekli fiyatlar bi aşağı bi yukarı sürekli oynuyo.. Hergün farklı

• Keşke herkes ihtiyacı olan kuponu alsa da başkalarını mağdur etmese. Konuyu açamadan önce kuponlar saatlerce duruyordu, gelen de ihtiyacını alıyordu. Ama bizim şark kurnazları kupon alıp satma derdinde. Almayın aldırmayın arkadaşlar. Ellerinde patlasın.

• Böyle insanlar için ban yemeye değmez o yüzden kendisine bir şey demeyeceğim. İnsanlıktan çıkmışlar resmen bedava verilen çeki 300 TL'den satmak nedir? Zaten satamazsın elinde patlar ama ihtiyacı olana da engel oluyorsun.

Bu arkadaşların linklerini tek tek Samsung'a mesaj attım, hesap sahibi ve alıcı ismi farklı olduğunda durum anlaşılabilir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 25 Kasım 2018; 11:14:57 >
  • İşte bu tip adamlar yüzünden ülkemiz bu durumda, bir hediye çekiyle, bir paket makarna ile zenginleşeceğini düşünen, 1 lira için ruhunu bile satabilecek insanlar yüzünden. Başka hiç bir şey değil.

2 gün önce telefon için 1000 liralık indirimden 1 tane, aksesuar indirimi için de 1 tane aldım. Fazlasına ihtiyacım yok, neden bu kadar açgözlüsünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starrk35 -- 25 Kasım 2018; 11:17:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mag13

Böyle insanlar için ban yemeye değmez o yüzden kendisine bir şey demeyeceğim. İnsanlıktan çıkmışlar resmen bedava verilen çeki 300 TL'den satmak nedir? Zaten satamazsın elinde patlar ama ihtiyacı olana da engel oluyorsun.

Bu arkadaşların linklerini tek tek Samsung'a mesaj attım, hesap sahibi ve alıcı ismi farklı olduğunda durum anlaşılabilir zaten.
    Helal olsun hocam usenmeyip tek tek ugrasmissin ellerine kollarina saglik umarim alip satanlar tez zamanda bi sekilde cikar

• İyi niyetinizi anlıyorum ama keşke konu AÇMASAYDINIZ RESMEN ÇEK SATIŞ KONUSU OLMUŞ...

HERKESEDE TAVSİYE EDİYORUM ÇEK VS SATANLARDAN ASLA ALMAYIN ELLERİNDE PATLASIN

• Cuma günü yapılan indirimler olmayınca kuponların pek anlamı kalmıyor. Kuponla düşmüş fiyatlar bile internetteki fiyatlardan yüksek.
  • Dun anc kulaklik almak icin 100 liralik kupon, cuma ssd almak icin 100 liralik kupon almistim. Ssdyi 5 dk kala alabildim ama odemeyi yapamadigim icin elimde kaldi. Ceklerde goremeyince kulaklik almak icin de 100 liralik cek almistim bir adet daha ama anc kulakligin samsung turkiye n11 hesabinda 129 lira oldugunu gorunce onu da kullanamadim en son hepsiburadadan aldim kulakligi. Isteyen olursa hesabi siparis bitimine kadar verebilirim ucretsiz buradan para isteyenlere para kaptirmayin.

• Şeref ve haysiyet parayla veya kupon ile alıp satılacak kadar ucuz değildir,bir insanın fikri neyse zikri de odur kimse kimseyi zorla bir şey yaptırmıyor. Şimdi sen hastalansan devlet hastanesine değil de özele gidip fark ödeyip şifana kavuşsan ve seni iyi eden doktor iyileştin diye şerefsizmi oluyor, gelelim kupon satma konusuna 10000₺ bir televizyonu ihtiyaç var diye sözüm ona 2500-250:2250₺ indim ile alırsan ve bu kupon ile 2250₺ karın olacaksa ve kupon veren şerefsiz olacak öylemi , sana zorla kupon satan yokkki sende kendince delikanlı ol indirim olmadan alarak ne bana ne kendine dokunmadan işini hallet olurmu olur böylece ne sana göre ben şerefsiz, nede bana göre sende benimle aynı durumda olmazsın
    Not: verdiğim örneklemeyi anlarmısın ondan da şüpheliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur37 -- 25 Kasım 2018; 15:30:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.