Şimdi Ara

Samsung tv servisden sonra ekranın kötü olması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamamdır hocam, ''Kimse yoğurdum kara Demez'' felsefesi ile tabi ki yaptıklarını savunmaları normaldir. Mantıklı bir gerekçe sunabiliyorlar mı size sormadan led bar değiştirmeleri ile ilgili? bana göre bunun mantıklı bir açıklaması yok ki ben de dünden beri servisin bu konuda nasıl bir açıklama yapacağını merak ediyordum. Çok da şaşırmadım sonuca.

Ben ki Yetkili servis dünyasından birisi olarak yıllarımı bu gibi durumlarla mücadele ile geçirdim, Bu aşamada size başka servis, merkez servis, o da olmazsa Hakem heyeti bilirkişi raporu gibi hiyerarşik sıralamayla devam etmenizi öneriyorum

Dünden bu güne negatif bir söylem kullanmadan sadece bekledim ki servis gelip mantıklı bir açıklama yapsın. Anlattıklarınız sonrası Ben iddia ediyorum bu işin içinde bir alicengiz var bu durumda.

• Ado kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan diger servisi bekliyorum ama oda aynı şeyleri soyleyip gidecek.2 sorum var bana mantıklı cevap versinler ugrasmicam.

1.sizin dediginiz gibi led neden degistirildi ve aynisiylami degistirildi.

2.olarak televizyonun ayni modeliyle karşılaştırmayı soyluyecem ben rahatim sizde rahat olun diyecegim.

Bide hocam eski haline getirmelerini soyluyecem sokuleni taksinlar yani siz nasil bakiyorsunuz bu duruma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitersin01 kullanıcısına yanıt
    Hocam söküleni takılsın isteyebilirsiniz lakin ben halen çalışan led barın değiştirilmesine anlam vermediğim için sizden sökülen led bar adresini bulmuş bile olabilir diye düşünüyorum bu kadar mevzudan sonra

Kimsenin günahını almak istemem ama ben halen bu değişiklik için bir art niyet var düşüncesindeyim. sebebini bilemem, neden buna ihtiyaç duduklarını da bilemem zira lazımsa fabrikandan iste kardeşim müşteri televizyonundan neden söküyorsun

Çıkan ile takılan aynı değil ki siz bu derece rahatsızlık duymuşsunuz vs vs

Bu nedenle tv yi böylesi güvenilmez bir servise yeniden emanet etmektense, merkez kontrolü sağlatmalı ve elinizdeki belgelerle birlikte marka ile hiç uğraşmadan bilirkişi raporu sonrası mahkeme yolu ve yeni tv veya para iadesine kadar götürebilirsiniz konuyu.

Tabi bunlar benim şahsi düşüncelerim, ben olsam bunları yapardım, sizi yönlendiriyor veya kışkırtıyor gibi olmayayım

Hocam bende sizin gibi dusunuyorum ama bu kadar uzatamam cunku zamanım yok uğraşacak şuan tv ye yakin bakinca 10na yakin ölü piksel ve kenarda 2 yuvarlak baya belirli beyazlik buldum.Servis yarin gelecekmiş bunlarida belirtecegim yarin.

• Samsung servisleri tepeden tırnağa rezillik

Çok geçmiş olsun hocam.

Aynı durumu bende yaşadım 55ES8000 de. Şimdi garanti bitti uğraşıp duruyorum ama nafile...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tessekkurler arkadaşlar,çok uzun uğraşlar sonucu televizyon paneli değiştirilme kararı alındı.

• Televizyonum değiştirilmiştir.Servis müşteri memnuniyeti gereği evde panel sokup yenisini takmıştır şuanlik bir sıkıntım kalmadi.Samsung müşteri memnuniyeti beni memnun bıraktı.Konu kapanmıştır..

• bitersin01 kullanıcısına yanıt
    haydi geçmiş olsun
    Sağolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Toz temizleme işleminde urunun ozelliginden bir sey kaybetmesi teknik anlamda imkan olan bir durum degil

Toz dediginiz olay sel dedigimiz hucre ekran ile polarizer katman arasina yogunlasir, hucre ekran maxicool tarzi eldivenler ile sokulup temizlik yapilarak yerine takilir islem biter.

Anlattiginiz konu, dusunmek istemedigim ama aklima gelen bir ima iceriyorsa hocam bununda pek mumkun oldugunu sanmiyorum. Yarin gelsinler bakalim. Sonucu bildirin lutfen.

Maxicool eldiven nedir ? Google dan baktım elektronikle ugrasanlar takıyor ama ne işe yaradıgı yazılmamış ? Bende elektronikle amatörce ugrasmaya başladım bozuk şeyleri alıp yapmaya çalışıyorum falan bu eldivenler işime yarar mı ?

Konuya gelirsek panel değişti olay kapandı ama durduk yere ledlerin değişmesi bence ortada bir dümen dönmüş sizden alıp baskasına takmış onunkinide size takmışlar kanımca sizde anlayınca durumu olayı kendilerince kapatıp değişim yaptılar iş büyümeden...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.