Şimdi Ara

Samsung TZ 215 - LG 903 TA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumdan araştırmalar sonucu bu iki sistemde karar verme durumunda kaldım. Samsung LCD tv olduğu için Samsung'u ailecek daha çok istiyoruz. Ancak Forumda araştırmama göre türkçe altyazı gösterme sıkıntısı var. Aşağıda kendime göre bazı avantajlarını ve dezavantajlarını yazdım.

Ortak yönleri :
    1.Her ikiside 2 Gb USB flash bellekten çoğu formatı oynatıyor (avi, divx, mpg, wma). Kendim bizzat denedim.
    2.Ses düzeyleri ikisininde fena değil.
    3.1080P upscale
    4.Bağlantı noktaları LG'de yer alan HDMI giriş ve ipod dock hariç çıkışlar aynı
    5.Dolby Prologic II ve DTS ikisinde mevcut
    6.Samsung 850 watt - LG 1000 watt

Bana göre avantajları:

Samsung TZ 215 (590 TL)
    -anynet ortak uzaktan kumanda
    - bize göre daha estetik görünüm
    - daha compact kolon ve subwoofer

LG 903 TA (750 TL)
    -türkçe altyazı desteği
    -HDMI giriş

Görünüş önemli olmakla birlikte işlevde önemli tabiki...
    Fiyat farkınıda dikkate alırsanız sizce hangi sistem seçilmeli...

• forumdaki ilk mesajım herkese merhaba

tz 215 kullanıcısıyım öncelikle hdmı çıkışı samsungda da var..yani tv ses ve görüntüsünü almak için hdmi bağlayabilirsin optik çıkışıda var eğer ps3 gibi cihazlar kullanacaksan çok güzel bir seçenek.diğer opsiyonun olan lg hakkında malesef yorum yapamıyorum hiç dinlemedim ben samsungu almaya giderken kafamda sony dz 260 vardı orda 215 le aynı anda dinledim arada 60 tl gibi bir fark vardı ve verilmeye değerdi ayrıca ayakları falan olması büyük avantaj.. yani demem o ki git almak istediğin bir yere ve kurdur ikisinide sonuçta 600 lira para harcıyacaksın zaten ciddi bir alıcı olduğunu gördüklerinde seve seve size göstermek isterler.altyazı sorununa gelince bu sorun halledildi ufak bir yama indirip yüklemen yeterli ama yazılar biraz ortaya kayıyor bunun çözümü varmı bakmadım(üşengeçlik)..samsung tv de kullanıyorsan anynet baya bi işine yarar 3 kumanda kullanmak insanı çok yoruyor çünkü..

soruların olursa samsungla ilgili buradayım arkadaşım herzaman yanıtlarım saygılar herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ogm -- 22 Mart 2009; 15:27:42 >

• bu arada hdmı kabloda çıkıyor tz-215 den genelde hiçbirinin içinden çıkmaz buda güzel bir jest:)
  • Cevap için teşekkürler...

Samsung için HDMI çıkışı var demişsin. Bende karşılaştırırken aksini söylememiştim. Sadece LG'nin fazladan HDMI girişi var dedim. Buda ileride HDMI cihazları bağlamak için baya avantajlı durum sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: plsa

Merhaba Arkadaşlar,

Forumdan araştırmalar sonucu bu iki sistemde karar verme durumunda kaldım. Samsung LCD tv olduğu için Samsung'u ailecek daha çok istiyoruz. Ancak Forumda araştırmama göre türkçe altyazı gösterme sıkıntısı var. Aşağıda kendime göre bazı avantajlarını ve dezavantajlarını yazdım.

Ortak yönleri :
    1.Her ikiside 2 Gb USB flash bellekten çoğu formatı oynatıyor (avi, divx, mpg, wma). Kendim bizzat denedim.
    2.Ses düzeyleri ikisininde fena değil.
    3.1080P upscale
    4.Bağlantı noktaları LG'de yer alan HDMI giriş ve ipod dock hariç çıkışlar aynı
    5.Dolby Prologic II ve DTS ikisinde mevcut
    6.Samsung 850 watt - LG 1000 watt

Bana göre avantajları:

Samsung TZ 215 (590 TL)
    -anynet ortak uzaktan kumanda
    - bize göre daha estetik görünüm
    - daha compact kolon ve subwoofer

LG 903 TA (750 TL)
    -türkçe altyazı desteği
    -HDMI giriş

Görünüş önemli olmakla birlikte işlevde önemli tabiki...
    Fiyat farkınıda dikkate alırsanız sizce hangi sistem seçilmeli...

Bahsettiğin bu fiyatlar nerede acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.