Evdeki PC'de Hackintosh olarak Yosemite kullanmaktayım. iOS için uygulama geliştirdiğimden dolayı yüksek çözünürlüklü bir monitör almak istiyorum. iMac'lere o kadar yüksek ücretler ödemek istemiyorum çünkü Hackintosh'un stability ve hızından memnunum. Bu yüzden yalnızca monitörümü değiştirmek istiyorum rahat çalışabilmek adına, bu anlamda Apple Thunderbolt display ile Samsung 4K monitör arasında kaldım. Fiyat olarak yarı yarıya fark var.
Bu iki monitörü kullanmış olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa çok memnun olurum. Ben teknik özelliklerine baktığımda Samsung'un düşük olan tek şeyi parlaklık oranı bu oran Apple'da Parlaklık: 375 cd/m2 Samsung'ta Parlaklık: 370 cd/m2 diğer tüm özelliklerde Samsung önde gibi görünüyor. Ancak ben konuya hakim olmadığımdan dolayı bilemiyorum. Bu monitör gerçekten Thunderbolt display kadar iyi mi ? veya bana önerebileceğiniz bir başka ekonomik 4K monitör var mıdır ?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme