Şimdi Ara

//////SAMSUNG U28E590DS 28 inç 1ms 4K Ultra HD LED Monitör//////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürün 6 Aylık. Kendim kullanıyorum. Vatandan alınma faturası kutusu aksesuarlarına kadar herşey duruyor.
    Ürünün sıfırından farkı ambalajının açılması. durumu 10 üzerinden 10.
    Fiyat: 1799 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEARTR -- 23 Ekim 2018; 23:03:40 >

• fiyat biraz yüksek değilmi siz aldığınızda ne kadardı?
  • Yani sıfırı 2300 TL olan monitörde hiçbir deformasyon yok. 18 ay garantisi var vatandan alınma. Bence 300 TL indirim makul gibi geldi. Yine piyasaya bağlı olarak konuşulur. Yalnız mesajları görseniz 1350 versem olur mu 1450 ye bitirelim falan don atlet çorapa doğru gidiyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEARTR -- 24 Eylül 2018; 23:37:35 >
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Hocam 1400-1500 demeleri normal cunku sıfır fiyatı (outlet vitrin urunudur)1797 tl e mevcutken siz 2.el fiyatını 2000den acmıssınız bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dertarif -- 6 Ekim 2018; 13:32:55 >

• dertarif kullanıcısına yanıt
    ulaşamadım linke. yanı fiyat konuşulur da 1400 e de verilmez monitör.
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın hocam nette emsal göremeyip sıfır fiyatına göre yazmışsınız sanırım bilgilendirme amaçlı attım.Sizin ürününüz de kozmatik olarak 10/10 diyorsunuz.1700-1800 edeceğini düşünüyorum.Fakat 2000tlnin fazla olduğundan yanayım :)
  • dertarif kullanıcısına yanıt
    Yok estağfurullah yanlış anlama söz konusu değil. İhtiyacı olana sıfırına 2300 vermektense benden daha 6 ay kullanılmışını daha uyguna 300-400 TL aşağı gibi rakamlara alması mantıklı geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suanda sıfırı 2300 tl olan monıtor zaten dolar ucmadan önce yaz aylarında 1400 tl cıvarındaydı.. fatura baskasının adına 2. el 6 ay gecmıs kdv yı kullanma sansımız yok gıder olarak bence suanda 1400 tl bıle fazla ustadım ha dolar yuksek satılır mı? ıhtıyac yoksa paraya bence satılmaz aynı paraya yerıne aynı cıhazı koyamazsın ama alıcı ıcınde sadece 3-4 ay önce sıfırı 1400 cıvarında olan cıhaza da sımdı bu durumlarda bu parayı vermek can sıkıcı bır durum
  • Sizin söylediğiniz aynı kodlu rev.1 olan ürün olabilir.Bu rev2 input lag 10-12 ms olan versiyon. diğerinde 40 lara çıkıyordu. İlk çıktığında dolar düşüktü. fiyatta iyiydi.
    Bende isterdim 1400 e 1500 e almayı ama olmadı. Malum dolar kurundan o rakamların üstünde aldım. Dolar daha da çıkmışken sıfırna göre fiyat belirleyip satıyorum. Acelesi olmayan bekler dolar düşer mi çıkar mı ne olacağı da belli olmaz. Eski konulara bakarlarsa dolar 4.50-5.00 iken alınmaz bekleyin diyenler dolu. 1400-1500 lira Bence bu dolar kurunda bu monitöre 4-5 aylık süre zarfında hayal bi rakam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEARTR -- 27 Ekim 2018; 10:18:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.