Şimdi Ara

---samsung u3 vs iriver t60--- son karar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar bende ipod nano var ve sesi kötü şimdi bir mp3 alacağıım sizce bu ikisinden hangisi daha iyidir özellikle ses yüksekliği çok önemli kulaklık olarak cx500 var...

• quote:

Orjinalden alıntı: tüftüf

arkdaslar bende ipod nano var ve sesi kötü şimdi bir mp3 alacağıım sizce bu ikisinden hangisi daha iyidir özellikle ses yüksekliği çok önemli kulaklık olarak cx500 var...

Kulaklığın cx500 Süper sayılır.. Bence iriver t60 al.. Hassas ekolayzer ayarları ile bas-mid ve tiz sesleri tüm ayrıntılarını kaçırmadan dinleyebilirsin.. Ayrıca fm radyosu da çok net çekiyor.. AAA kalem pille çalışması da çok güzel bir avantaj.. şarjlı pille normal bir volümle 17 saat kullanırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Nisan 2008; 23:03:25 >
  • t60 gercekten cok güzel... ses kalitesi bakımından, ama diyorsan bangır bangır ses cıksın o zaman t60 sana gelmez derim..gerci yüksek seste müzigin kalitesi anlaşılmaz düşüncesindeyim,ben kullanıyorum t60 müzikte ne var ne yok tüm enstrümanları duyma garantisi vaar bu alette..dedigim gibi ses yüksekligi acısından sana yetermi bilemem..ha bide radyosu var (evlere şenlik) 10 numara kalitede cekim gücü var.
  • u3 var bende, henüz firmware olayı oturmuş değil. cihazda sağlam potansiyel var ama son fw (1.12) ile şarkılarda nadir olarak atlama yapıyor ve dipses var. 1.10 daha başarılı ama yine eksikleri var.. bu yüzden şuan için u3 ün aşırı bi performans vermesini bekleme. ilave olarak organix kullanıyorum, bak işte bu alet cidden güzel ses çıkışı da sağlam. gerçi ben çok kısık seste müzik dinlerim, kulak ve kulaklık patlatmakta pek hevesli olduğum söylenemez ama organix şuan için iyi bi tercih olabilir. ya da u3 ün yeni fw çıkartmasını bekliyceksin. samsunglar piyasaya çıktıktan bi yıl sonra falan anca adam gibi bi firmware yazılabiliyor ve o zaman cihazdan gerçekten tat alıyorsun..

daha öncesinde samsung u1 ve u2 de kullandığım için ordan biliyorum

t60 da güzel bi alet, ses çıkış gücü seni tatmin ederse u3 ten önce onu düşünebilirsin

• peki arkdaslar bu fiyatlarda en iyi mp3 hangisidir 130 lira civarında....
  • Konunun Apple bölümü ile alakası nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.