GPS ve Wi-Fi olsa ben de alırdım ama sırf kamera ve dokunmatik ekranı ne yapayım?
quote:
Orjinalden alıntı: theyapici
800 civarında 600 e düşerse alırım güzel telefon
eğer 800 civarındaysa kaçırılmaz.
Çok güzel görünüyo
quote:
Orjinalden alıntı: mrtbrc6378
GPS ve Wi-Fi olsa ben de alırdım ama sırf kamera ve dokunmatik ekranı ne yapayım?
n80in vardı bundan önce wifi vardı 1 sene kullandım 10u geçmemiştir bağlanıp 10dkdan fazla kaldıgım...
gps'ede kimin ne kadar işi düşüyor allah için...
şahsen benim için ikisininde telde olması bişey ifade etmyor, o yüzden benim için uygun u900 ;)
kullanan arkadaşlar telefonu biraz anlatabilirmi acaba gerçekten nokia'nın 3.2 mp kameralı telefonlarıyla eş fiyatlarda ilerliyor...ses ve görüntü kalitesini hatta ve hatta çekilmiş resimleri koyarsanız süper olur...
güzel bir telefon şu an kullanıyorum.tabi her daim olduğu gibi piyasa ya çıkan yeni telefon olarak pofpoflu bir fiyata sahip.özellik bakımından da fiyatını haketmediği ortada iphone kullanıcısıydım.iki telefon kulladığım için daha küçük bir şey olarak bununla değiştirdim.800 ytl civarı bir fiyata mal oldu.taksitle aldım. kısıtlı imkanlarla almayı düşünüyorsanız bu paraya bu telefondan memnun kalmayacağınıza emin olun ve biraz daha fiyatının inmesini bekleyin derim.
görüntü olarak göze hoş gelen bir telefon kullanımı kolay .5 mp kamerası var fakat ben beğenmedim.iphone da 2 mp di ve çözünürlüğü yüksek olduğu için daha güzel görüntü elde edebiliyordum.daha başarılı olabilirdi.işten vakit ayıramadığım için menüsü hakkında fazla bir bilgi veremeyeceğim.
bir de avea bayisine girdim sordum.garanti olarak farklı faal dediler taksit yaparız dediler kandırdılar.kutu içeriğinden hafıza kartı çıkmadı.birde bu garanti yi nasıl bilirsiniz.işim aceleydi beğendim adam da yok öyle iyi yok böyle servisi memnun eder deyince kandım valla.sorun yaşayanlar veya memnun kalanlar bilgi verirse sevinirim.
bu usb kabloyu taktığımda sarj etmesini engelleyebilirmiyim acaba?
samsung tasarımı güzel teller yapıyor ama 1 hafta zor dayanıyorum samsungun tellerine bu konuda nokia en iyisi sonrasında sonyericsson gelir bana göre.