Şimdi Ara

Samsung üç arka kameralı ilk telefonunu resmen tanıttı: Galaxy A7 (2018) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tam tersine Samsung genelde en iyi pil ömrünü sunuyor. Sadece Huawei nin gerisinde kalıyor onunda 4000 bataryalı modellerinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi sensörü konumu ile yıllarca Sony doğru olanı yaptı yaptı tuttu ekranlar uzadı tam işine gelecekti ki kaldırdı sensörü arkaya koydu. Simdi Sony hariç hepsinde yandan parmak izi sensörlü telefonlar geliyor. Sony telefonları sevme nedenim kalmadı resmen 3.5mm jak da yok zaten yenilerde bir çentik eksik o da gelir şahtı şahbaz olur.
  • Ben yeni IMX586 sensörünj bekliyorum, içimden bir his Xiaomi çok bekletmeyecek diyor, 48 megapiksel 1/2 inç sensör, 0.8 mikron pikseller, gece çekiminde otomatik 12 megapiksele düşüp her 4 pikseli birleştirerek 1.6 mikronluk piksel boyutuna ulaşacak, ben halen piksel birleştirme (binning) olayına tam ısınmış değilim ama Sony IMX 476'nın devamı olan 576'yı 24 megapiksel, 486'nın devamı olan 586'yı 48 megapiksel yapma kararı aldı, ikisinde de gece çekimleri için piksel birleştirme olacak, hadi bakalım...

• Bu nedir yav cinli markalar birde samsung model takip edemiyoruz artik teknoloji coplugune cevirdiler ortaligi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tasarım konusunda geriye gitmiş. Diğer özellikler orta sınıf için iyi.

• Huawie p20 pro var o önce cıktı hatta satışa BILE geldi turkiyeye daha onun en az 2-3 ayı var piyasaya çıkıp turkiyeye gelmesine bence hala p20 pro daha iyi kamera olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.