Şimdi Ara

Samsung UE-40H6270

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bende bu tvyi alıcam fakat bilgisi olup yardım eden yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu hiç bir öneride bulunacak olan
  • Bende bu tv almak üzereyken vazgeçtim.Bunun bir üstü olan Samsung 40 H 6470 400 Hz olan modelini aldım.Gayet ve gayet çok memnunum tavsiye ederim.Ben alanda 6270 ile 6470 arasında 100 tl fark vardı bende 6470 olan 400 Hz lisini aldım çok çok memnunum imkan varsa sizde 6470 olanını alın 6270 200 Hz 6470 400 Hz dir.karar sizin.Ama ben Teşhir de 6270 şin görüntü kalitesi beğenmemiştim.Bunun görüntü kalitesi çok güzel.İmkan varsa 6470 400 Hz olanını alın derim.
  • Can_211 C kullanıcısına yanıt
    Baktım şimdi Samsung 40H6470 modeline 1.899 tl gösteriyor arada 200 tl fark var. Şimdilik 200 Hz yeter gibi duruyor bize. Önerin için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fzt Onur

Baktım şimdi Samsung 40H6470 modeline 1.899 tl gösteriyor arada 200 tl fark var. Şimdilik 200 Hz yeter gibi duruyor bize. Önerin için teşekkür ederim.

Bu forumun başka bir bölümünde Gaziantepli bir arkadaş yazmıştı Gaziantep Teknosada bu tv yani 6470 400 Hz tv 1799 tl ye düşmüş isterseniz G.Antep teknosa şubesini bir arayın.
  • Bu cihazı yaklaşık 2 hafta önce Vatan'ın mağazasından 1589 liraya aldım 5 taksitle. İlk gelen cihazda gölge sorunu vardı 1 hafta içinde yenisiyle değiştirdiler şuan gayet memnunun sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
  • halit4121 kullanıcısına yanıt
    Ben de hepsiburadadan sipariş verdim şu an kargoda. Gölge sorunu nasıl birşey acaba gelince bende kontrol edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halit4121

Bu cihazı yaklaşık 2 hafta önce Vatan'ın mağazasından 1589 liraya aldım 5 taksitle. İlk gelen cihazda gölge sorunu vardı 1 hafta içinde yenisiyle değiştirdiler şuan gayet memnunun sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

Akilli kumanda destegi varmi hareketle kontrol yada goruntu guzelmi yardimci olursaniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam usbye beyaz bi resim atıp onu açtığımda sağ üst köşeye doğru yumruk büyüklüğünde bi karaltı vardı. Sonra servisle görüştüm resim çekip gittiler bir hafta sonra değişim yapıldı..
  • Akıllı kumandayı bilmiyorum hocam ama hareketle kontrol desteği var ama kamera almanız gerekiyor ekstradan samsung satıyor sanırım. Görüntü sd yayınlarda orta, hd yayınlarda gayet iyi ben beğendim kendi uydu alıcısıyla kullanıyorum..
  • halit4121 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bende bir bakayım o zaman.
  • Rica ederim
  • quote:

Bu cihazı yaklaşık 2 hafta önce Vatan'ın mağazasından 1589 liraya aldım 5 taksitle. İlk gelen cihazda gölge sorunu vardı 1 hafta içinde yenisiyle değiştirdiler şuan gayet memnunun sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

hocam sesli kumanda özelliğini ve screen mirroring özelliğini kullanmayı başaramadım, bilginiz var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron nick

quote:

hocam sesli kumanda özelliğini ve screen mirroring özelliğini kullanmayı başaramadım, bilginiz var mıdır acaba?

Hocam sesli kumanda özelliği hakkında bir bilgim yok ne yazık ki, fakat screen mirroringi discovery telefonumla yaptım ben, tv ve telefon aynı ağda olması gerekiyor, ve telefonda kablosuz ekran diye bir menü var oradan televizyonu seçip bağlanıyorum fakat diğer telefonlarda durum nasıl bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.