Şimdi Ara

Samsung UE-46D8000 mi Philips 46PFL9705 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki 2D den 3D ye cevrilen görüntülerde başaraı oaranı hakkında genel ve marka bazında yani genelde başarılı bir uygulamamıdır ve bu işi en iyi yapan marka hangisidir bilginiz varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerf82

quote:

Orijinalden alıntı: anaconda_84

slm arkadsım 46pfl9705 bu cıhaz avrupada odul almıs bır led tv bu ürünü sakın kaçırma fıyatı 4000 tl sana yardımcı olurum bu konuda. 46fl9705 ve ıphone ıle kontrol etme sence ıyı bır ozellık olmalı...

3500 e bana yardımcı ol nerdeysen hemen gelip aliyim. :))

3500 e biz yardımcı olabiliriz. Gelmenize de gerek yok biz size gönderelim. Hemen alın...

http://www.netteenucuz.com/?urun-34513-Philips-46PFL9705H-117cm-Ambilight--Full-HD--LED-Tv---Philips-Turkiye-Garantili--.html

• bu arada 3d gozluk setı verıyormusunuz tv nın yanında? ben sızden 2 gun once satın aldım daha gelmedı urun elıme sanırım yarın elımde olur ne dersınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

bu arada 3d gozluk setı verıyormusunuz tv nın yanında? ben sızden 2 gun once satın aldım daha gelmedı urun elıme sanırım yarın elımde olur ne dersınız?

Gözlük setsiz olurmu ya tabiki vardır zaten gozluk ve gereklı apara yoksa cihaz 3d sayılmazki onlarla o kabiliyeti kazanıyor .Yanlız gördüğüm çoğu firma M/M de dahil hediye diye göstererk jestmiş gibi davranıyor satış stratejisi sanırım ama 3d gozlukve aparatsız dıreksıyonsuz araba gıbı sadece normal tv oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

bu arada 3d gozluk setı verıyormusunuz tv nın yanında? ben sızden 2 gun once satın aldım daha gelmedı urun elıme sanırım yarın elımde olur ne dersınız?

Gözlük setsiz olurmu ya tabiki vardır zaten gozluk ve gereklı apara yoksa cihaz 3d sayılmazki onlarla o kabiliyeti kazanıyor .Yanlız gördüğüm çoğu firma M/M de dahil hediye diye göstererk jestmiş gibi davranıyor satış stratejisi sanırım ama 3d gozlukve aparatsız dıreksıyonsuz araba gıbı sadece normal tv oluyor

aynen öyle üstadım dediklerinin her kelimesine katılıyorum bakalım nasıl gelicek bende merak edıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: netteenucuz.com

quote:

Orijinalden alıntı: tanerf82

quote:

Orijinalden alıntı: anaconda_84

slm arkadsım 46pfl9705 bu cıhaz avrupada odul almıs bır led tv bu ürünü sakın kaçırma fıyatı 4000 tl sana yardımcı olurum bu konuda. 46fl9705 ve ıphone ıle kontrol etme sence ıyı bır ozellık olmalı...

3500 e bana yardımcı ol nerdeysen hemen gelip aliyim. :))

3500 e biz yardımcı olabiliriz. Gelmenize de gerek yok biz size gönderelim. Hemen alın...

http://www.netteenucuz.com/?urun-34513-Philips-46PFL9705H-117cm-Ambilight--Full-HD--LED-Tv---Philips-Turkiye-Garantili--.html

panny 59gt30 almış bulunmaktayım.. tesekkur ederim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.