Merhaba arkadaşlar Samsung UE-55ES8000 tv alan var mı varsa yorumları nedir. Ses ile komut vs. kullanışlımıdır Oyunlarda tv performansı ve görüntü kalitesi nedir. HD uydu alıcısı ayrica almak gereklimi yoksa dahili uydu alıcı digiturk vs. de de aynı kaliteyi sağlayabiliyormu.
bu tv den alan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.Bu tv den almak istiyorum kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirse bizlere daha iyi yardımcı olabılırler.
Bu televizyonu ben aldım Hemde iki adet Samsıng Türkiye Garantili. 5390 TL ye aldım. Görüntü Süper. Ama diger Ses ve El ile kullanım çok kullanışlı Değil. Ama Diğer Yönden Televizyon Cift Çekirdek bir işlemciyle Hızlı bir Televizyon. İlginç Olanı İnternete KAblo ile Çıkıtıgınız Zaman Ordama Access Point Görevi de Yapmakdadır Kısacasi Bunu Alın derim Pişman olmazsınız
Ses ve elle konrol pek kullanışlı olmasade güzel. Logitech touchpadli klavye ile kullanıyorum ben. Digiturk yok ama Seoul Hiremco X3 uydu ve LG MK1100 Blu-ray set var...Görüntü kalitesi ve hızı iki cihazada nal toplatır. PS3'de görüntü güzel, ayrıca LG gibi input lag falan yok hiç, oyun moduna bile almadan kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme