arkadaşlar televizyonlardan pek anlamadığım için sizlere danışmak istedim. bu iki tv arasında kaldım. benim için önemli olan internetten tv izlemek ve pc bağlayarak oyun oynamak. bir yakınımda lg var fakat netten dizi izlerken belli süre sonra'bellek yetersiz' hatası veriyormuş. sanırım lg nin kullandığı önceki yazılımlardan kaynaklanıyor. şuanki webos 3.0 ve tizen arasında nasıl farklar var. bütçem zaten bu civarda o yüzden bu ikisi arasında kaldım. hangisini almalıyım
İnternetten film izleyecekseniz Samsung alın çünkü LG de internette bellek sorunları oluyor.Yetersiz bellek deyip TV ye dönüyor ve Flash desteği yok,sitelerde reklam çok ve kasma yaptırıyor.
LG Web 3.0 diğer modellere göre biraz daha iyi ama bu sorunlar yine internette devam ediyormuş.Media Markt bu sorunu sormuştum,kendimde LG TV var ve daha önceden film izlemeye çalıştığım zaman bellek yetersiz diyordu.Görevli ise şimdi bellekler daha yüksek imiş ama sorunlar hala varmış.(Bunu görevli değil forum konularında okudum) Web 2.0 var bende ve internette girmiyorum bile sadece Youtube ve TV dahili uydu ile izliyorum.
Enişte tarafında 7000 serisi Samsung var yeni modelleri,LG dan daha iyi,arayüzü ve daha stabil çalışıyor performans gayet iyi LG ye oranla daha güçlü.
Ben Samsung Diyorum bu konuda internet kullancağınız için ama normalde LG bir kaç yerden Samsung tan iyi gibi.
mfyildiz
kullanıcısına yanıt
bilgilendirdiğin için ve yardımın için teşekkür ederim.