Şimdi Ara

Samsung UE32F5070SS arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Model UE32F5070SS.Bu tv yi pc ye mönitör olarak ayarladım. Yeni aldığım ekran kartını takıp sürücü yükleyecekken görüntü gidip gelmeye başladı. Pc den kaynaklı zannettim. Başka bi monitörde denedim. Pc de sıkıntı yok. Tv sadece güç kablosu takılıyken bile ekranı 3 saniyede bir gelip gidiyo. Şu an pc ye bağlı halde. Pc nin wallpaperı gözüküyo görüntü geldiğinde. Lakin başlattır masaüstündeki simgelerdir o dur budur gözükmüyor. Nedir bunun derdi acaba. Güç kablosunda da problem yok, denedim. Bi elektrik kesintisi dalgalanması falan da olmadı. Her hangi bi fiziksel zarar yok.

Uydu kablosunu taktım normal tv çalışıyo. Ekran yine 3 saniyede bir gelip gidiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşletim sistemi ? Masa üstü, notebook? "Uydu kablosunu taktım normal tv çalışıyo. Ekran yine 3 saniyede bir gelip gidiyo " Anlayamadım bu kısmı. Tv uydu yanında normal çalışıyor mu çalışmıyor mu? Detay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

İşletim sistemi ? Masa üstü, notebook? "Uydu kablosunu taktım normal tv çalışıyo. Ekran yine 3 saniyede bir gelip gidiyo " Anlayamadım bu kısmı. Tv uydu yanında normal çalışıyor mu çalışmıyor mu? Detay.

Tv nin pc ile bir bağlantısı olmadığı halde aynı sorun devam ediyor. Ve başka ekranlar çalıştı pc ile. Yani sorun tv de. Uydu kablosunu taktım, tv yi açtığımda kanallar açıldı ses geliyo, görüntünün 3 saniyede bir gidip gelmesi dışında her şey normal. Gidip gelme aralıkları standart. Factory reset de attım aynı durum devam ediyor. Teşekkürler yanıt için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sycable -- 4 Temmuz 2016; 2:12:01 >
  • sycable S kullanıcısına yanıt
    Televizyon servise doğru yolcu anlaşılan. Geçmiş olsun.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Led ömrü falan bitmiş olabilir mi acaba?

• sycable S kullanıcısına yanıt
    Televizyonlar konusundan uzmanlığım yok ama izlediğim ve okuduğum pek çok kaynakta led tv lerin led ömürlerinin, sıradan günlük kullanım ile (sanıyorum günlük 10-12 saat kadardı) 10 yıldan uzun olduğu, pek çok kaliteli markanın ise 15 yıl olduğunu biliyorum. Daha farklı bir sorun olmuş olmalı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.