Anladığım kadarıyla 40ES7000 i Dsmart cam modül ile kullanıyorsun, doğru mudur? Bende Dsmart cam modül almak istiyorum fakat uyumlumudur öğrenmek istiyorum.
Aynen öyle dostum :)
Bu
Teşekkürler,
İzlenimlerini paylaşabilirmisin. EPG, kanal geçişleri nasıl, ayrıca ısınma yapıyor mu?
Bir de hangi paketi kullanıyorsun. Tavsiye de bulunurmusun. Şimdiden teşekkürler
teşekkürler cevap için
quote:
Orijinalden alıntı: kemalkou
Bir de hangi paketi kullanıyorsun. Tavsiye de bulunurmusun. Şimdiden teşekkürler
Kanal geçişleri normal sayılır ne hızlı ne yavaş 1.5 saniye filan. Dün 6,7 saat açık kaldı pek ısınma olmadı. Paket olarak adını tam bilmiyorum ama Smart Spor hariç tüm kanallar açık. Ben gayet memnunum özellikle hd kanallar çok çok iyi.
Peki kaça ve nerden aldın modülü, paketi ile birlikte? (buradan firma ismi verilebiliyor mu?)
Atlanta Hd Box adı başta bi 400 tl veriyosun 1 yılda bahsettiğim dsmart modül paketi hediye başka para ödemiyosun. ilk yıl full paket alınmıyomuş ondan smart spor tipi kanallar açık değil seneye o modülü alırım heralde.
Hocam sen Dsmart cam modülü Atlanta HD Box dediğin uydu alıcısına mı takıyorsun? Ben cam modülü direkt TV arkasındaki CI slotuna takarak kullanmayı sormuştum.
çok pahalı be 1700 felan olsa keşke herkezin gonulunde bu tv
quote:
Orijinalden alıntı: kemalkou
Hocam sen Dsmart cam modülü Atlanta HD Box dediğin uydu alıcısına mı takıyorsun? Ben cam modülü direkt TV arkasındaki CI slotuna takarak kullanmayı sormuştum.
Şimdi şöyle Atlanta Hd box ı aldım ama salonda kullanıyodum bu televizyonu alınca modülünü tv ye taktım direk. Dediğin gibi yani modülü tv nin arkasına yerleştirmek yeterli.
OK, şimdi herşey açıklığa kavustu Cevapların için teşekkürler...
hocam bende bu tvden düşünüyorum.benim için önemi olan dahili hd sd yayın kalitesi.internetten film çok indiriyorum avi mkv vs..ve dts de bir problem yaratırmı.akıllı telefondan smart menuyu kullandıysan yorumun nedir.lg 660s te bu olay çok güzeldi.tşk.
Hem Sd hem de Hd kalitesi çok başarılı bence. Sd bile Hd ye yakın kalitede. Film uzantılarında sıkıntı yok. Ama şöyle bir problem var ve hiç hoşuma gitmedi. Lg lerde usb belleği taktığım zaman (720gb) 5 saniyede açılıyodu klasör filmimi filan seçip açıyodum anında. Bu Samsunglarda bütün videoları arama yapıyo hepsini bulduktan sonra açılıyo. Yani 720 Gb belleği taktıktan sonra en az 5 dk bekliyosun "Yükleniyor..." yazısını izliyosun öyle. İlerde yazılımla düzeltirlermi bilmiyorum. İnş düzelir. Ama 320 Gb da biraz daha az bekliyo. Küçük olanlar (8gb ,4gb) hemen açılıyo. Telefondan kullanımdada sıkıntı yok hemen bağlanıyo zaten. Kontrol edebiliyosun direk. Ama benim için en rahatı ses özelliği oldu. Pes atarken oyunu bölmeden Hi Tv Sesi Kıs diyosun kısıyo direk :D Ya da odada kumanda uzaktaysa Hi Tv Açıl diyosun açılıyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme