Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung UE40F6650 (ekranda kırık var) Satın Al 20 Ocak 2015 10:03 1 1 Samsung UE40F6650 (ekranda kırık var) Yaklaşık 1 yılı biraz geçkin süre önce 2900 TL civarına Samsung Bayisinden aldığım, şu an fiyatı 2000 Tl civarlarında olan "Samsung UE40F6650" marka televizyonumu satıyorum. Papağanım malesef güzelim televizyonunun ekranının bir noktasını gagasıyla zedeleyince o nokta ve ekranın belli bolgelerinde sıkıntı oluştu, önce düz bir çizgiyken şimdi daha bir alana yayıldı. Resimde görülen sağ taraftaki yuvarlak noktadan ekranı çatlatınca ordan sola doğru düz şekilde yayıldı. Resimdekinden daha yaygın hale geldi. Parça değişimi gerekmekte. Değişim fiyatıda samsung servisinde televizyonun fiyatı kadar olduğundan, yeni bir televizyon aldım ve oldukça memnun olduğum televizyonumu malesef satışa çıkardım. Tekliflerinizi iletebilirsiniz. Saygılar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 8 GB Samsung DDR5 4800 RAM (Laptop , Notebook , Sodimm) Core2 Duo T6500 Laptop işlemcisi