Şimdi Ara

SAMSUNG UE51E6500 51'130 cm 3D SMART FULL HD PLAZMA TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2500 TL civarında 3G bir smart tv bakıyorum... öncelikle tercihim samsung olacak gibi sebebi de senelerdir kullandığım plazma tvsinden memnun olmam... doğru kararmı bilmiyorum. başlıkta bahsettiğim model plazma tv imiş. led olmaması dezavantaj mıdır? ve bu fiyata alacağım 40 inch ve üzeri led veya plazma smart tv de aramam gereken özellikler nelerdir? yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranbaran83 -- 19 Ağustos 2012; 17:36:11 >

• arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek birileri?
  • up
  • Aldım 4-5 gündür kullanıyorum.Bende de çok memnun olduğum Samsung 42B450 Plazma vardı ama bir TV daha lazım oldu.

Şimdilik iyi.
    -
    Ekran daha büyük olduğu için yansıma daha fazla alanda belli oluyor eski TV ye göre,izlenebiliyor ama rahatsız edici.(camlar tam TV nin karşısında)
    Smart TV iyi ama bana pek lazım olmaz hem de TV kumandasıylada işkence ekstra klavye mouse lazım.
    +
    Eskiye göre biraz daha şık ve ince.
    Görüntü oldukça iyi (ben Plazmacıyım ledlerin görüntüsü bana göre değil)
    42B450 ye göre daha karanlık görüntü var.42B450 daha güzeldi en azından buna alışıncaya kadar.
    3D fena değil zira diğer incelediğim Samsung TV lerdede aynıydı.(astiğmat-miyop var LG pasif gözlüklerde ben kenar çizgilerini bir türlü oturtamadım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.