Şimdi Ara

Samsung’un Android 6 Marshmallow güncelleme takvimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa412

Niye Note 3 güncelleme vermiyorsun samsung
    Bu telefonun eksiği nedir
    Yoksa ram mi

Bu kafayala musteri kaybedersin

Aksine müşterileri daha da bağlanıyor. Piyango gibi maşallah çıktı çıkacak çıkıyor mu
  • 2 yıla yakın süre önce çıkan alphanın güncelleme alması ilginç.Büyük olasılık iptal edilir samsung böyle şeyler yapmaz ya.

• bence note 3 ve s4 de almalıydı... ve geç kaldılar samsung'un en zayıf yönü....

• Neden hep Samsung guncelleme takvimi haber oluyor? Tamam daha fazla kullanim orani ama ben diger firmalari merak ediyorum. Mesela Htc 6.0 i hangi telefonlara verdi veya verecek? Keza Sony, Lg.. mesela Sony z l, Lg g2, Htc m7 6.0 aldi mi veya alacak mi?

• Eski modellere güncelleme vermediği için bir daha samsung almayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim moto g2 bile resmi olarak marshmallow guncellemesini almisken samsungun o kadar para istedigi telefonlari hala guncellememis olmasi ayiptir.

Bunlar hep Google'in eylul aylarinda yeni androidi tanitmasi ve samsungun kasti olarak yeni tanittigi Galaxy s serisinin daha cok satsin diye diger telefonlara daha sonra guncelleme vermek istemesinden oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 2 Mart 2016; 0:04:36 >
  • ne olur sanki en azından en tepe modellere şu güncellemeler çıkar çıkmaz verilse. çok değil ya sadece 2 güncelleme verilse yeter. mesela 2015'in tepe modeline 2016 ve 2017 ana güncellemesini ver yeter ama zamanında ver sonrasında zaten telefon eskiyor falan bir şekilde idare eder ama bunu bile yapamıyorlar. bekle ki telefonuna güncelleme gelsin.
  • Telefon üreticilerinin ve google'nin yanlış politikaları yüzünden telefonu aldığın yazılımla kullanmak zorunda kalıyoruz yıllarca. Sonra da rootdu romdu derken telefondan soğuyoruz. Premium bir telefon almadıysan zaten baştan kaybedensin güncelleme beklentisine bile gerek kalmıyor.

Yazılım bu kadar önemli mi peki?
    evet, çok önemli donanım nekadar iyi olursa olsun yazılım stabil ve güncel olmadığı sürece telefondan bıkıyorsun her kilitlenmede her sıkıntıda lanet okuyorsun ama yapacak bir şey yok IOS kullanmıyorsan.

Nexus'dan başka telefon alınmaz dedik onlar da girmedi Türkiye piyasasına.

• Listede not3 yok. Eskiden yalandan da olsa donanim yetmiyor diye derlerdi. Simdi o da yok artik. Not4ten ne farki var? Tez zamanda bi ayagin cukura gire samsung.

• Note 3'e Lolipop güncellemesini verdiklerinde bu son olur demiştik zaten. Bir Note 3 kullanıcısı olarak bu son Samsung cihazım.
  • Keşke firmalar çıkaracakları tüm modellere aynı anda güncelleme yapsa. Ama tabii ki kullanıcıya elindeki telefonun eskidiğini hissettirmek ve yenisine teşvik etmek için böyle bir politika uyguluyorlar, olan kullanıcıya oluyor.

• Alpha'ya 6 güncellemesini verirsen S7 alacağım 6S 64 yerine Samsung haberin olsun.
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Gelmemesi saçma olur. Artık Samsung cihazlarına gelecek iki büyük güncellemeyi veriyor. S4 KitKat ve Lollipop aldı. S3 almadı evet donanım eski diye bahane yaptılar, fakat S5'e bahane bulamazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy Note3 ve S4 'te Android 6 Marshmallow güncellemesi alması gereken serilerdir.
    Bu iki telefon serisi de Samsung 'un satış grafiğinde önemli kilit taşlarından birisi olmuştur.

• Listede ki tarihlere minimum 6ay ekleyin Türkiye tarihini öğrenirsiniz . Kullanmayan bilmez şükür artık kullanmıyorum ama bu olay böyle SS de

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

Galaxy Note3 ve S4 'te Android 6 Marshmallow güncellemesi alması gereken serilerdir.
    Bu iki telefon serisi de Samsung 'un satış grafiğinde önemli kilit taşlarından birisi olmuştur.

Samsung un eski telefonlarına (2 senelikler dahi dahil) verdiği güncellemeler hep felaket olmuştur, bence gelmediğine dua edin . Pil performansı hep düşer, stabilite hep düşer .

• Her geçen gün samsung beni şaşırtıyor. Koskoca note 3 e güncelleme vermemek nedir???

• quote:

Orijinalden alıntı: durmanow

quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

Galaxy Note3 ve S4 'te Android 6 Marshmallow güncellemesi alması gereken serilerdir.

Samsung un eski telefonlarına (2 senelikler dahi dahil) verdiği güncellemeler hep felaket olmuştur, bence gelmediğine dua edin . Pil performansı hep düşer, stabilite hep düşer .

@durmanow

S4 ün son aldığı güncelleme ile telefon kendine gelmişti. biraz daha normalleşti. Çünkü bir önceki aldığı güncelleme tam bir felaketti.
  • stabil hale gelen telefona niye güncelleme istiyorsunuzki ne bu heves
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobs Gona Wild

stabil hale gelen telefona niye güncelleme istiyorsunuzki ne bu heves

@Noobs Gona Wild

Dikkatli okursanız, yukarıda "biraz daha normalleşti." diye yazmıştım. Stabil hale geldi demedim. Sitede yeni olmanızdan dolayı bir şeyler yazmak için asıl sizlerin hevesli olduğunu görüyorum.
    Her şeye cevap yazmak zorunda değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehanci -- 8 Mart 2016; 17:24:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.