|
Samsung’un dijital asistanı Bixby için üretken yapay zeka geliyor
-
-
Önce bir söz verip, yıllardır getiremediğin Türkçe desteğini getir de üretken yapay zekan eksik kalsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 1 Nisan 2024; 12:31:44 >
-
Yeterli sayıda dil desteği ve güncelleme desteği gelmediği için Bixby unutuldu Siri Türkçe konuşuyorsa Google Türkçe konuşuyorsa önce bi düşünmek lazım
-
Türkçe desteğinin olmaması samsung almamak için bir sebep
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung almamak için bir sebep değil, Bixby kullanmamak için bir sebep. Bixby Türkiye için koca bir çöpten ibaret şu anda. Neyse ki Google ve Gemini var.
-
Türkçe dil desteği gelmediği sürece hiçbir zaman tutulmayacak
-
Servis desteği vermemeleri almamak için değer vermediklerini gösteren bir sebep. Türkiye'deki bu kadar kullanıcıyı hak etmiyorlar diğer türlü.
Ben set a timer diyerek de Bixby'i kullanırım. Sesli asistan kullanmayanlar veya İngilizce bilmeyenler düşünsün. Galaxy Watch var içinde Bixby var sadece ne Geminisi. Şaşırdınız siz iyice. Destek vermiyor işte bu kadar bassit.
Şaşırmayla alakasını anlamadım. Diyorum ki Samsung Android telefon alınca (ki haber resimlerinde de telefon kullanılmış) arkasında sadece Samsung değil Google da var. Galaxy Watch alırken Bixby'ye bel bağlayarak alan varsa onlar düşünsün. Telefonda Bixby'nin yapıp Google'ın yapamadığı birşey olmadığı gibi Gemini, Google Asistanı'nın yerini alıyor ve bildiğiniz üzere Bixby'den kaç gömlek üstün.
Ayrıca İngilizce bilip bilmemeyle alakalı bir durum da değil. Araç kullanırken biri mesaj atıyor, asistan onu İngilizce seslendirmeye çalışıyor haliyle anlaşılmıyor. Bixby için de benzer şeyler geçerli. O nedenle Türkçe desteği önemli. Bu konuda Samsung belli ki yetersiz, iyi ki Google var diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 2 Nisan 2024; 9:28:3 > -
Gemini daha doğrusu Google'ın servisleri umurumda değil. Burada söz konusu Samsung.
Herkesin kendi yaklaşımı, saygı duyarım. Şahsen benim de Bixby umrumda değil, telefon tercihimde etkisi sıfır. Hani Türkçe desteği olsa bile özellikle Bixby kullanma ihtiyacı duyacağım bir senaryo da yok. Tercih meselesi.
-
Konu Bixby kullanıp kullanmamak ya da alternatifinin olup olmaması değil.
Kimse sadece Bixby için Samsung tercih edilebileceğini iddia etmiyor zaten.
Rezillik, bu kadar süre içerisinde, söz verdiğin zamandan beri dil desteğini getirememiş ya da getirmeyeceğin dil desteği için yalan söylemiş olman.
Kaldı ki asistan tercihi yapılamayacak ürünlerini de akıllı asistan var, diye pazarlamaya devam ediyorsun.
-
S24 lansmanina giden editorlere bu yil turkce dilin gelecegi kesin olarak soylenmis bakalim yilin ortasina yaklasiyoruz henuz ses seda yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bixby Türkçe desteği geldi arkadaşlar. Samsung'un yeni TV ve telefonlarında mevcut. Ancak eski yani 2023 TV lere neden vermiyorlar anlamış değilim. Kısacası benim için hayal kırıklığı.
-
Teşekkürler dile getirilmek istenen bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yeterli sayıda dil desteği ve güncelleme desteği gelmediği için Bixby unutuldu Siri Türkçe konuşuyorsa Google Türkçe konuşuyorsa önce bi düşünmek lazım
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X