İlle standart kurulumla kullanmak gerekmez. Linux ile gayet iyi çalışır muhtemelen. Pek çok paketin arm64 desteği de var zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung'un ilk Snapdragon X Elite bilgisayarı satışa çıktı (2. sayfa)
-
-
Yaklaşık 10 yıldır Ubuntu türevi Linux kullanıyorum.
Öncesinde Windows Vista kullandım, daha öncesi XP vs. Vista'ya o kadar kötü dediler ettiler, benim yaşadığım hiçbir problem yoktu. Bir kez format attım, o da Linux kurmak içindi. Hani bir şey lazım edince de Registry olur sistem dosyaları olur kurcalardım. Patlatmayı başaramadım yine. Şimdi de işte Win 10 kurduğum cihaz var. O da sorunsuz. Kullananlar değişik kullanıyor sanırım. Bir tek arada Ccleaner ile temizlik yapıp Deffragler ile diski düzenlerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung potansiyeli olan X Elite in herhang bir donanimsal varyantisi olsun fark etmez vasat gostermesi de bence kotu optimizasyonlari ve sanallastirilmis kendi uygulamalarin sistem genelinde aktif olmasi da performansi etkiliyor.
Samsung hic hazir degilmis gostermelik sanallastirmaya bel baglamis! .
-
Abd'de kdv yüzde 8 bazı yerlerde sıfır.Avrupada kdv yüzde 17-19 civarı.Ayrıca bir yıl fazla garanti sunmak zorunda.Abd'nin kendisi başlı başına tüm Avrupa kadar büyük bir pazar.Ona göre fiyatlandırmalar yapıyor Samsung.
Güzel haber
ARM'da stratejik akıl olsa, x86 yerine PC'ye gelme ihtimalinden dolayı kavgayı bırakması gerektiğini anlardı.
-
Vistanın neresi kötü o animasyonlu ilk win serisi o kadar güzeldi keşke o tarz olsaydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X