|
Samsung’un katlanabilir telefon stratejisi yakında değişebilir
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güya premium segmentte Apple a karşı rekabeti arttıracaklardı bakalım ama o UI'ın değişmesi lazım korelilerde en iyi lg beceriyordu o işi o da rahmetli oldu
-
Katlanır telefonun modası 20 sene önceydi. O dönem üniversitede öğrenciydim. Şaka maka iyice yaşlanmışız. 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı şeyler de olabilir. Mesela Apple 2026'da falan bir katlanır tanıtırsa Samsung'un satışlarına da artısı olabilir. Öyle hesaplar da olabilir.
-
Samsung ve apple birbirine benzer hamleler yapıyor samsung apple a parça satıyor biz burds hangisi daha iyi diye birbirimizi yerken adamlar karşılıklı çay içip dalga geçiyor bence bizle ortada rekabet ve inavasyon yok gıdım gıdım karşısı ne yaparsa o kadar ekliyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fold telefonlarda ön ekran kullanışlı degil Huawei xt gibi üçe katlanır telefon gelebilir belkide
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
One UI herkese hitap eden kullanışlı bir arayüz. LG'nin arayüzü de kalas gibiydi logoları vs.
-
bence z flipler boş iş ama z foldlar ihtiyacı olan için iyi olabilir. katlanabilir telefonlar arasında kalem desteği olan tek telefon s24 ultra küçük gelip de kalem kullanan için mantıklı minik bir tablet oluyor adeta
-
ilk fold çıktığında teşhirdekini katlarken kırmıştım
hayatta da almam kullanıcı hatası vs kitlerler.
Adam gibi tablet yapsınlar katlanmasın koyarım çantaya. BT kulaklıkla da kullanalım işte ne var. Katlanmıyor işte meret.
-
Küçük bir amiral gemisi hala üretmediler. Hala düz s modeller 25w şarj oluyor, kamera 50mp, ekran fhd+, ram 8gb, işlemci kısmında ise s24'e exynos koydular vs vs. Galiba aldığım s24'ü bayağı tutacağım çünkü yenilik ve özellik getirmiyorlar.
-
Ön ekranı büyüttüler ama gene de o kadar kullanışlı değil. XT daha iyi ama aşırı pahalı ve katlanma olduğu için çok hassas.
Katlanabilir telefonlar ancak sağlam garanti varsa veya çok ucuz ise kullanılabilir diye düşünüyorum.
-
Stratejimiz değişti "Artık katlamıyoruz vazgeçtik " 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
One UI herkese hitap eden kullanışlı bir arayüz. LG'nin arayüzü de kalas gibiydi logoları vs. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X