Bildirim
Samsung’un One UI 7 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uygulama ikonları tam bir facia olmuş.
-
İkonlar ne öyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ucuz apk temalarına dönmüş.
-
Baştan aşağı rezalet. Hele pil simgesi prezervatife benziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 26 Temmuz 2024; 14:1:57 >
-
ulan htc ulan lg bizi kimlere bıraktın nefret ederim samsung tan ama android de başka telefon yok. en iyi şarjı giden cihaz neyse ona geçeceğim. yok yazılım yok özellik yok tasarım heposi hikaye!
-
WiFi ile Mobil Veri en tepede büyük simge olarak ayarlanmasını istiyorum ben. Nedense hep Wifi ve Bluetoth oluyor. Uyuz oluyorum
-
Her sene yarım elma android'den tonlarca özelliği çalıyor kopyala yapıştır yapıyor ne yani Samsung elmadan özellik çalmış hep elma mı çalacak özellik birazda android çalsın çok mu ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok ayıp
üst bar simgelerinini özelleştirebilme imkanı sunulmalı.
İkon ve diğer görseller konusunda ben nova luancher kullanıyorum yıllardır, o anlamda dert etmiyorum. Çok kullanıcı dostu bir uygulama nova.
-
Knk başka telefonami gececen yoksa samsung içinde bataryasi uzun giden telefonami
Valla bi sefer de olsa iphone max almak istiyorum yeni çıkarsa ama yine kazık olursa gider orta seviye şarjı süper giden bir android alırım marka sorun değil yeter ki saçma bir sıkıntısı olmasın. Mesela s24fe bekliyorum bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hard format atmayı bilmeyenler bu güncellemeyi yapıp sonra çok kötü buglu, batarya düşmanı demesin, zaten büyük güncelleme ve daha önemlisi tamamen değişim güncellemesi, mutlaka eski cihazlardan bi şeyler alacaktır sende hard reset atmazsan tüy dikmiş olursun
-
S6/Note 7 Dönemindeki şık, sade ve minimal tasarımları özleyen tek ben miyim?
-
Ucuz apk temasına dönmüş
-
Pil, saat kısmının değişmesi gerekiyordu sonunda değişmiş. Kamera ikonu güzel, galeri kotü ama. Ülkemize gelse betası güzel olur ama samsung bu ulkede cok satmasına ragmen betayı bu ülkeye vermiyor.
-
Resimdekinden çok daha iyi ve kullanımı da rahat ancak kullanan anlar bizi. Tartışmasız kullandığım en iyi arayüzlerdendi. One ui 7 ikonları Aliexpress'te s4 zamanında suratına bakmayacağımız telefonlara benziyor.
-
Bu nasıl bir rezillik! Pil iPhone yi andırıyor uygulama simgeleri aşağıdaki arkadaşın dediği gibi apk teması gibi vs. Smasung baya bozmuş arayüzü
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Her sene yarım elma android'den tonlarca özelliği çalıyor kopyala yapıştır yapıyor ne yani Samsung elmadan özellik çalmış hep elma mı çalacak özellik birazda android çalsın çok mu ya
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X