Şimdi Ara

Samsung’un One UI 7 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung’un One UI 7 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı
    Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesini hazırlıyor. Firmanın ilk Android 15 tabanlı One UI 7.0 beta güncellemesini önümüzdeki hafta yayınlamaya başlaması bekleniyor. Ancak şimdiden One UI 7 ile gelecek tasarım değişikliklerini ve özelliklerini ortaya çıkarak büyük bir sızıntı gerçekleşti.

One UI 7 ile tasarım değişiyor

Samsung, One UI 7 güncellemesi ile birlikte en büyük değişikliği bildirim paneli bölmesinde yapacak gibi görünüyor. Buradaki tasarım artık daya yuvarlak hatlara sahip olacak. Bununla birlikte bu ekran artık iki parçaya ayrılacak. Bu iki parça arasında sağa veya sola kaydırarak geçiş yapılabilecek. İlk sayfa daha çok hızlı ayar seçeneğine sahipken ikinci sayfa ise bildirimlere odaklanacak. Burada iOS’u andıran bazı tasarımlar olsa da aslında One UI 6’daki bildirim panelinin geliştirilmiş haline daha çok benziyor.

Öte yandan Samsung, One UI 7 güncellemesi ile birlikte Kamera, Saat, Kişiler, Galeri ve Hava Durumu dahil olmak üzere birçok yerleşik uygulamasında simgeleri değiştiriyor. Bazı uygulama simgelerini ise revize ediyor. Ayarlar kısmında da yine bazı kalite odaklı değişiklikler yapılmış durumda.

Samsung, One UI 7 ile birlikte kamera uygulamasının tasarımını da büyük oranda yeniliyor. Artık çoğu moda ekranın alt kısmındaki bölümden ulaşılacak. Genel olarak kamera arayüzü daha sadece ve kullanıcı dostu bir yapıya sokulacak. Tüm bunlara ek olarak One UI 7, animasyonlar tarafında da elini güçledirecek. Ayrıca Samsung, yapay zekayı One UI 7 ile birlikte sisteme daha fazla entegre edecektir. Yenilenmiş Bixby'nin burada önemli bir role sahip olması beklenmekte. Bu arada Samsung, farklı Galaxy cihazlarda mesaj ve çağrıları yanıtlamayı mümkün kılan Continuity özelliğine görüntülü aramaları da ekliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung One UI 7 güncellemesi: Hangi Galaxy cihazları Android 15 alacak?

Samsung’un bu ay bitmeden One UI 7.0'ın ilk beta sürümünü yayınlaması bekleniyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde One UI 7.0 Beta Programı Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Fold 6 gibi diğer üst düzey telefonlara gelecek. Kararlı One UI 7 güncellemeleri ise bu yıl bitmeden çoğu Galaxy cihazına gelecek. Kalanlar ise 2025’in ilk çeyreğine kadar güncellemeye kavuşacak.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/massive-one-ui-7-0-design-leak-quick-panel/

• Uygulama ikonları tam bir facia olmuş.

• İkonlar ne öyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ucuz apk temalarına dönmüş.

• Baştan aşağı rezalet. Hele pil simgesi prezervatife benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 26 Temmuz 2024; 14:1:57 >
  • ulan htc ulan lg bizi kimlere bıraktın nefret ederim samsung tan ama android de başka telefon yok. en iyi şarjı giden cihaz neyse ona geçeceğim. yok yazılım yok özellik yok tasarım heposi hikaye!

• WiFi ile Mobil Veri en tepede büyük simge olarak ayarlanmasını istiyorum ben. Nedense hep Wifi ve Bluetoth oluyor. Uyuz oluyorum Samsung’un One UI 7 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı 

• Her sene yarım elma android'den tonlarca özelliği çalıyor kopyala yapıştır yapıyor ne yani Samsung elmadan özellik çalmış hep elma mı çalacak özellik birazda android çalsın çok mu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSHUJx kullanıcısına yanıt

Çok ayıp

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Samsung’un One UI 7 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı Samsung’un One UI 7 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı 

• üst bar simgelerinini özelleştirebilme imkanı sunulmalı.

İkon ve diğer görseller konusunda ben nova luancher kullanıyorum yıllardır, o anlamda dert etmiyorum. Çok kullanıcı dostu bir uygulama nova.

• crashris kullanıcısına yanıt

Knk başka telefonami gececen yoksa samsung içinde bataryasi uzun giden telefonami

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Valla bi sefer de olsa iphone max almak istiyorum yeni çıkarsa ama yine kazık olursa gider orta seviye şarjı süper giden bir android alırım marka sorun değil yeter ki saçma bir sıkıntısı olmasın. Mesela s24fe bekliyorum bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hard format atmayı bilmeyenler bu güncellemeyi yapıp sonra çok kötü buglu, batarya düşmanı demesin, zaten büyük güncelleme ve daha önemlisi tamamen değişim güncellemesi, mutlaka eski cihazlardan bi şeyler alacaktır sende hard reset atmazsan tüy dikmiş olursun

• Samsung’un One UI 7 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

S6/Note 7 Dönemindeki şık, sade ve minimal tasarımları özleyen tek ben miyim?

• Ucuz apk temasına dönmüş

• Pil, saat kısmının değişmesi gerekiyordu sonunda değişmiş. Kamera ikonu güzel, galeri kotü ama. Ülkemize gelse betası güzel olur ama samsung bu ulkede cok satmasına ragmen betayı bu ülkeye vermiyor.

• CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    Resimdekinden çok daha iyi ve kullanımı da rahat ancak kullanan anlar bizi. Tartışmasız kullandığım en iyi arayüzlerdendi. One ui 7 ikonları Aliexpress'te s4 zamanında suratına bakmayacağımız telefonlara benziyor.

• Bu nasıl bir rezillik! Pil iPhone yi andırıyor uygulama simgeleri aşağıdaki arkadaşın dediği gibi apk teması gibi vs. Smasung baya bozmuş arayüzü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.