arkadaşlar renk seçenekleri kırmızı-turuncu-siyah mı yoksa sadece siyah mı internette ilk zamanlar turuncu-kırmızılar vardı. Şimdi sadece siyahlar var..
arkadaşlar, samsung'un facebook sayfasından edindiğim bilgiye göre Gamer 7 serisi laptoplar bahar aylarında satışa çıkacakmış. fiyat henüz belli değilmiş. bilginiz olsun, biraz daha beklemekte yarar var
bilgi icin tskurler bende takip ediyorum acıkcası ivy bridge alasım var aklımda bikac marka var suan ama bı cıkmaya baslasın bakalım ona gore secim yapıcam
bilgisayar sadece mod değiştirme özelliği için bile alınır. Bide mavi- beyaz kalvye aydınlatması için
cihaz güzelmiş..
Mobilde sadece ilk 19 saniye var.
Cihaz performans olarak saglam fakat tuslarını sevemedim bi türlü eski model tuslar kullanılmıs ekran kartı işlemci klavye harıc ısıklı kasa multımedia tusları cok ıyıde tuslar cok kaba
quote:
Orijinalden alıntı: söny
Cihaz performans olarak saglam fakat tuslarını sevemedim bi türlü eski model tuslar kullanılmıs ekran kartı işlemci klavye harıc ısıklı kasa multımedia tusları cok ıyıde tuslar cok kaba
Klavye kaba değil de bitişik klavye esneme yapanlardan herhalde.
gayet şık ve güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme