Şimdi Ara

Samsung'un Tizen'li dördüncü telefonu Z4 resmiyet kazandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Z1 den beri bekliyorum gelsin diye yok gelmiyor ülkemize. Bu sefer en sevdiğim telefon s2e benzemiş bir yolunu bulup alıcam

Telefon Hindistan dışına çıkmadı daha. Ama ABD veya AB'de bir yere gidersen, EBAY üzerinden satın alabilirsin.
  • Samsung zerre anlamıyor bu işten. Doğmadan öldürdü sistemi. Güçlü bir donanımla çıkarıp işletim sisteminin yeteneklerini göstermek yerine giriş seviyesi cihazlar için kullanıyor. Yazık bitirdiler sistemi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir işletim sistemini test etmek deneyimlemek için fazla kullanıcıya ulaşmak lazım.vede ucuz maliyetli olması lazım.androidin yamuk yapması durumunda elinin altında bir işletim sistemi olması gayet mantıklı.
  • iyi iş çıkarırlarsa tutar ama sanki biraz daha var,daha tam kıvamına ulaşmamış gibi .

• Ucuz olsun diye vur dedik öldürmüşler 😄

• S8 in fiyatını gördükten sonra bunun daha ucuz olacağını düşünmek zor. Apple sektöre yön veren bir firma. Umarım yenilikler ile gelir.

• "Tizenli dörüncü telefonu" tizenli dürümcü telefonu diye okudum :D
  • samsung Z4 vasat cihaz, tizen daha ömürlü mü, yoksa android 'ler gibi 4,5 - 5 yılda çöp mü olacak ?

• arel.gr kullanıcısına yanıt
    Android dediğin iki yılda çöp oluyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

Android dediğin iki yılda çöp oluyor zaten.

... eh, ite kaka 4 yili cikartiyor !
  • Samsung Tizen konusunda halen net bir açıklama yapmış değil. Ama internetteki verilere bakılırsa düşük güç maksimum performans umarım işe yarar bir şey çıkar ortaya

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

açık kodlu yapmasının mantığı nedir ki apple gibi kapalı sistem yap stabil olsun aynı anda da android uygulamalarını da açsın. özgür olmak isteyen android alır, stabil olmasını isteyen yeni sistemi alır. iki kesiminde ortak uygulamaları olur herkese hitap eder. ama android gibi olacaksa bir esprisi yok bence

Açık kaynak olması android gibi stabiliteden uzak olacak anlamına gelmiyor. Androidin stabil olmamasının sebepleri daha farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.