Şimdi Ara

## Samsung'un yeni amiral gemisi: SGH-i900 Omnia ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.125
Cevap
8
Favori
341.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

piyasaya ne zaman gelicek ya bekliyoz hadi artık

Türkiye N96 ve Iphone 3g ile girmek gibi bir hata yapamsında, ne zaman girerse girsin.
  • bu telefonda da iphone gibi sensorlerinden faydalanarak oyun oynayabilecek miyiz??? yoksa oyunlari iphone kadar kaliteli olmayacak mi???
  • samsung omnia nın sar değerlerini açıkladı mı?bilen gören duyan var mı?
  • hala cikmadi mi bu telefon??? insallah agustos basinda cikar da biran once amerikadan alirim
  • konuşma yapılabiliyor demi bu aletle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide68

konuşma yapılabiliyor demi bu aletle?

höö.espri mi bu?
  • Tahmini olarak fiyat ne olur sizce?
  • turkiyede 1500ytl civari olur ama insallah amerikada 300-400dolar arasinda olur
  • sanki bu tel videolarından incelediğim kadarıyla samsung f480den daha yavas gibi geldi bana bide daha kaba bi tel bu yaa f480 daha şekil duruyo kibar hemde bence tabii..
  • Samsung i900 Omnia satış tarihleri hakkında:

İtalya: 22 Temmuzda satışa çıkmış. Hatta forumda da daha önce belirtildiği gibi ilk çıkış promosyonu amacıyla yanında Xbox 360 hediye ediliyormuş.
    Söylentilere göre 8GB lık 499€, ama hatsız alırsanız 789€ fiyatlard satılıyormuş. Ayrıca haberde okuduğuma göre samsung yetkililerinden birisi de ilk defa İtalya'da satışa çıkan telefonun çığır açacağını belirtmiş. Demekki İtalya'da satışa ilk çıktığı resmi olarak doğru. (Ayrıca ararken konuyla ilgili samsung basın bültenine de ulaştım: http://press.samsungmobile.com/press.view.do?messageId=201

Almanya: Ağustos'ta 4 alman telekom şirketinde satışta olackmış. Bunlar Mobile, O2, Vodafone ve E-Plus. 6 Ağustos'ta ise hatsız alanlar için 649€ fiyatla satışa sunulacakmış.

Bu ülkelerdeki satış tarihi baz alınırsa Türkiye'ye de umarım Ağustos ayı içerisinde gelir. Fiyatı ise benim tahminimce 1300 YTL civarında olur. Şanslı italyanlar, hem xbox 360'ı hemde telefonu kaptılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: sener35

samsung omnia nın sar değerlerini açıkladı mı?bilen gören duyan var mı?

Samsung i900'ün SAR değerini 0.39 W/kg olarak buldum internette ama kesinmidir bilmiyorum. İnşallah doğrudur çünkü bu yüzden HTC den soğudum.

Benzer bir telefon HTC Diamond SAR değeri 1.40 W/kg, FCC raporunda belirtilmiş. Yazık insanların sağlığına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gtatarlar

Samsung i900 Omnia satış tarihleri hakkında:

İtalya: 22 Temmuzda satışa çıkmış. Hatta forumda da daha önce belirtildiği gibi ilk çıkış promosyonu amacıyla yanında Xbox 360 hediye ediliyormuş.
    Söylentilere göre 8GB lık 499€, ama hatsız alırsanız 789€ fiyatlard satılıyormuş. Ayrıca haberde okuduğuma göre samsung yetkililerinden birisi de ilk defa İtalya'da satışa çıkan telefonun çığır açacağını belirtmiş. Demekki İtalya'da satışa ilk çıktığı resmi olarak doğru. (Ayrıca ararken konuyla ilgili samsung basın bültenine de ulaştım: http://press.samsungmobile.com/press.view.do?messageId=201

Almanya: Ağustos'ta 4 alman telekom şirketinde satışta olackmış. Bunlar Mobile, O2, Vodafone ve E-Plus. 6 Ağustos'ta ise hatsız alanlar için 649€ fiyatla satışa sunulacakmış.

Bu ülkelerdeki satış tarihi baz alınırsa Türkiye'ye de umarım Ağustos ayı içerisinde gelir. Fiyatı ise benim tahminimce 1300 YTL civarında olur. Şanslı italyanlar, hem xbox 360'ı hemde telefonu kaptılar.

acaba amerikada daha mi pahalli olur avrupa ulkelerine oranla yoksa daha mi ucuz???

• makro cekim destegi yokmus bu telefonun

buda gitti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbyka

makro cekim destegi yokmus bu telefonun

buda gitti..

wifi, gps, wm 6.1, 5mp kamera, buyuk dokunmatik ekran. artik makro da olmayiversin. bence bu kadari bile yeter
  • quote:

buda gitti..

• quote:

buda gitti..

Sanki alacaktın da
  • amerikada ne zaman cikacakmis kesin tarih hala verilmedi mi???
  • quote:

buda gitti..

Bence var:

http://www.mrpalm.com/list3.php?cont_id=1295

Site ibranice sanırım ve biraz geç açılıyor, örnek fotolar kamera ayarlarını içeren ekran resimleri var ve makro ayarı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 24 Temmuz 2008; 11:35:29 >
  • arkadaşlar bu sabah doğubank 3.kat ta telefonu gördüm zaten sadece orada vardı ama adam gibi inceleyemedim iş yeri sahibi müsade etmedi neyse telefon şık ekran netliğini falan göremedim kutulu full aksesuarlı ve 8 gb söylediğine göre 16 gb lık daha çıkmamış ağustosta çıkacakmış telefona pasaport kayıtlı 1100 dolar dedi sizce güvenilirmi doğubanka ve fiyatı nasıl
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.