|
Samsung Unpacked 2024 etkinliği tamamlandı: İşte tüm detaylar
-
-
Şu teknolojik gelişmeler kur 7 lira iken olsaydı da ucundan kıyısından deneme şansınız olsaydı be kardeşim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galaxy tab s10 ne zaman duyurulur acaba?
Seamless güncelleme yok ! ama Galaxy A55 te var ! bu tam bir REZALET!
Seamless ( kesintisiz ) yani güvenlik güncellemeleri tamamlanması için telefonunuz normalde tekrardan başlatılması gerekirken seamless özelliği ilk defa Pixel cihazlarına yıllar önce Google getirmişti . Aynı şeyi Samsung geçen aylarda Galaxy A55 te ilk defa seamless update / güncellemesi ni görmüştük. Kendimizce Samsung artık seamless kesintisiz güncelleme altyapısına geçti sandık ama YALAN oldu ... Rakipleri yıllar önce geçti ama Samsung İNATLA geçmemiş.
sammobileGalaxy Z Fold 6 and Z Flip 6 don’t appear to support seamless updateshttps://www.sammobile.com/news/galaxy-z-fold-6-flip-6-seamless-updates-unsupported/AMOLED panelleri M13 yani S24 Ultra aynı ! Kumlanma sorunu şans talihsizlik size de ÇIKABİLİR! Çıkarsa servisler sorun olarak kabul etmiyor ! Online satın almışsanız anca 14 gün içinde iade hakkınız var. O yüzden online alın almaya da niyetliyseniz ...
Pixel 9 serisi üretimleri bayadır başlandı ve bunun ekranları Samsung M13 değil M14 yani S25 Ultra da kullanılacak ve çıkması beklenen iPhone larda da kullanılacaktır.
Bir ay daha geç çıkarsaymış Android 15 ONE UI 7 ile bari ilk satışı başlanırdı ... Eskimiş Android ile başlaması kabul edilemez kafadan 1 yıl güncellemesi GİTTİ ESKİDİ ! ... Android 15 Final sürümü Ağustos ta ve yeni Pixel 9 serileri Android 15 ile beraber satışa sunulacak ...
İşlemcisi de eskidi! Sonbahardaki yeni tanıtılacak 8 Gen 4 ciddi performans ve özelliklerle geliyor ! Bari Sonbaharda Fold ve Flip en güncel Android 15 ve güncel işlemcilerle gelseydi anlamı olurdu ...
Temmuz da Fold ve Flip tanıtılması tam bir eskimiş geri kalmış arayüz ve donanımlarıyla tam REZALET!
Bu kadar geriden geliyorsan bari kameralarında güncelleme yapılsaydı aynı vasat kameralar!
Boşuna almayın. Kazıklanmış olursunuz. Zamana yayılmış bir kazıklanma :
Android 15 çıkacak ilk kazıklanma ... Yazılımdan yana kazıklanma
Pixel 9 serisi aynı çıkan Android 15 li cihazların ekran teknoloji S25 Ultra lara gelecek panel M14 olduğunu fark edeceksiniz keza sendeki M13 ve Mura sorunu yani grenlenme kumlanma servis kabul etmiyor onunla cebelleşeceksin zoruna gidecek ! Kumlanma ile ayrıca ekran yanmaları deformasyon beklenenden daha hızlı kısa sürede olacaktır ! Aman dikkat ..
Oryon mimarisindeki 8 Gen 4 işlemcisi sonbaharda tanıtıldığında Xiaomi ilk cihazlarını da eş zamanlı tanıtarak hayatınızın şokunu eskimiş bir cihaz varmış elimde diye avutacaksınız kendinizi ...
Katlanabilir cihazlarda rakipleri daha üstün ! Daha fazla renk deriniği 8 bit değil 10 bit hatta 12 bit milyar renk desteği varken Samsung inatla 8 bit ama içerikler 10 bit hatta kamerası da 10 bit çekme imkanları varken ekran inatla S24 serisindeki gibi berbat 8 bit ile banding black crush filan bunlardan rahatsız olacaksınız ...
Güncellemeleri de aylık düzenli vermiyor bazı aylar ay sonuna doğru çıkartacak S24 Ultra böyle ! Bir de ilerleyen yıllarda aylık güvenlikten vazgeçilecek çeyrek en sonunda da 6 ayda bir ama ne zaman gelir onunla uğraşacaksınız. Halbuki Google Pixel telefon ve tabletlerine muntazaman aksatılmadan sürdürülebilir her ay nizami güncellemeler sekteye uğramıyor!
Cihazın olası diğer bambaşka sorunlarına da artık zamanla belli olur.
Bu halde eksi yanlarıyla bilerek düşünerek alın veya almayın derim.
Karar sizindir ..... Dikkatli olun ...
-
İşlemcisi Qualcomm un Snapdragon 8 Gen 4 ile gelmeyecek ... O yüzden ne zaman duyurulacağı bence bir anlamı kalmıyor.
Mediatek işlemcisi ile gelecek. Bu işlemci kapalı ve MediaTek kendisi güncellemeleri veriyor o da kısıtlı ve güncellemeler geç veya kısa olacaktır .... Mediatek in Dimensity serisi olacak ... Tam bir hayal kırıklığı özellikle Oryon mimarisindeki 8 Gen 4 ile her açıdan kıyaslanamaz. Samsung daha ucuz olan Dimensity serisi işlemciyi kullanacak ....
-
cihazlar güzel, biz fakiriz.
-
Sırf bu yüzden Tab S9 Plus aldım yakın zamanda. İyi mi yaptım bilmiyorum ama genel olarak tableti beğendim.
-
Unpacked 2024 etkinliğine kaydolup önsipariş kodu alıp kullanmayacak olan varsa alabilirim :) TR1 ile başlayan kod varsa süper olur
-
Oryon lu X-Elite Windows 11 ARM64 tablet veya pc olanlara bakmanizi tavsiye ederim.
-
TR2-GPYC-L4CD-TG6Z
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bilgi şu anda iddia seviyesinde, henüz kesin bir şey yok. Galaxy Tab S10 serisi 2025 yılı başında tanıtılacak.
-
Bu haberi görmemiştim ben, teşekkürler. Daha erken satışa sunmaları çok riskli adım, çünkü tabletlere tüketici talebi çok sınırlı. MediaTek işlemci konusu başlı başına komik olacaktır.
Windows 11 ARM64 teki Oryon lu X-Elite serisi işlemciler geçen yıl tanıtılmıştı şimdi de piyasa çıktı Haziran itibariyle . Bu gelişmeler ışığında NPU en az 45 TOPS li Android li cihazlar da görmeliyiz...
Samsung tersine gidiyor! ...
-
Doğru, hatta Samsung, bence tabletlerinde Windows seçeneği de sunmayı düşünmeli.
Türkiye den PC modellerini çekti! ... Nedenini bilmiyorum...
-
Evet, üstelik Galaxy Buds'lara gelen akıllı cihaz geçişi özelliği, Windows tarafında şu anda sadece Galaxy Book'lar tarafından destekleniyor.
Çözümü var :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu teknolojik gelişmeler kur 7 lira iken olsaydı da ucundan kıyısından deneme şansınız olsaydı be kardeşim
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X