Şimdi Ara

SAMSUNG VE EASYCEP TAKAS TUZAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25.09.2024 Tarihinde Samsung S24 almak için takas desteği hakkında bilgi aldım ve firmanın verilen telefonu EASYCEP adlı düzenbaz bir firmaya yolladığını öğrendim. Hemen İzmir şubelerine gidip Elimde Kozmetiği Çok iyi (Şarj soketi girişinde çizik hariç) telefona fiyat istedim. Samsung S20+ cihazımı detaylıca incelediler ve ekranda gölgelenme var dediler, kendileri dışında da kimse görmüyor bunu neyse kozmetiği iyi diyip 1970 tl gibi bir rakam teklif ettiler. Samsung +10.000 Tl verdiği için tamam dedim aldım cihazı 25.09.2024 tarihinde Samsung Shop üzrinden siparişi geçtim.Cihaz elime gelince 28.09.2024 tarihinde Easycep firmasına kargoladım.Pazartesi sabahı inceleme tamamlandi diye sms geldi girdim incelemeye girmez olaydım. Ekranda gölglenme var kozmetik durumu iyi diyerek 225 TL teklif ettiler... Evet bayilerine elden verdiğinizde aynı değerlendirmeyi yapıp 1970 TL dedikleri telefona samsung aracılığıyla kendilerine gönderince sadece 3 gün geçmesine rağmen 225 TL teklif ediyorlar ve sizi bilerek kampanya dışına itiyolar.(1000 tl altı kampanya dışında kalıyor) Samsung Müşteri Hizmetlerine bu durumu ilettiğimde verdikleri cevap ise EFSANE. Fiyatlar günlük olarak değişebilir parça fiyatları artıyor dediler. Evet benim gerçekten herşeyi sağlam ekranında gölgelenme var dedikleri cihazımın değeri 3 günde 225 TL ye düşmüş.. Easycep ise çok başka dünya tekrar inceleyelim dediler 2 gün oldu dönen soran yok. Sırf aldırmak için +10.000 Takas desteği yazıp gözünüzü boyayıp iş takasa gelince cihazını yok eden bu 2 firmanın değerlendirmesini size bırakıyorum. Özellikle müşteri hizmetleri Samsung adına leş. Benim gibi bu durumu yaşayan da çok fazla insan var.

Lütfen desteklerinizi esirgemeyin belkide bir ateşin kıvılcımı olacak bu konuya twitter üzerinden destek verirseniz çok sevinirim.İlk başa sabitledim.

https://x.com/Pinolanpinoo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.