Şimdi Ara

## Samsung ve Microsoft Vista'nın SSD Performansı Üzerine Çalışıyor ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: brk_066

Samsung ve Microsoft Vista'nın SSD Performansı Üzerine Çalışıyor
    Bu nasıl bir başlık?

Katılıyorum Acaba yanlışmı okudum diye 5-6 kere okudum anlayamadım.

Bu şekilde iyi olucaktır: Samsung, Microsoft Vista'nın SSD Performansı Üzerine Çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nixniz -- 12 Ağustos 2008; 16:57:30 >
  • ortaklaşa çalışıyormuş arkadaşlar nesi garipki başlığın.çalışan sadece samsung değilki ms ve samsung...vistanın ssd performansını geliştirmek için beraber çalışıyorlarmış işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nixniz

quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

Bu nasıl bir başlık?

Katılıyorum Acaba yanlışmı okudum diye 5-6 kere okudum anlayamadım.

Bu şekilde iyi olucaktır: Samsung, Microsoft Vista'nın SSD Performansı Üzerine Çalışıyor

Samsung ve Microsoft ortaklaşa bir çalışma yürüterek Vista'nın SSD performansını artırmayı amaçlayan bir proje yürütüyorlarmış.

İşte bir virgül bile karmaşa yaşatıyor ama burada bahsi geçeni anlamanız lazımdı. Yani hayal gücünü kullanmak lazım biraz.

"Samsung ve Microsoft, Vista'nın SSD performansı üzerine çalışıyor" olmalıydı sanırım doğrusu.

• Vista'yı oradan buradan duyup eleştirenler Vista Mojave Experiment'in ne olduğuna bir baksınlar. Eleştirebileceğim tek yanı var acayip yavaş dosya transfer hızı ve daha sp1 yüklemedim ben. Sp1'le bile düzeltilememiş diye biliyorum onun haricinde 4/4lük bir işletim sistemi.

Ha bakmaya üşendim diyenlere, MS Vista düşmanı adamları topluyor ve onlara yeni bir işletim sistemi yazdığını ve test etmelerini istediğini söylüyor. Bu teste katılanlardan çok büyük bir bölümü bu işletim sistemini çok beğendiklerini belirtiyorlar. Test ettikleri adamlarda sadece MSN'e girmek için bilgisayar kullanan adamlar değil. Her detayına dikkat ederek test ediyorlar. Daha sonra Microsoft test ettikleri bu işletim sisteminin aslında Vista olduğunu söylüyor. Yani aslında Vista'yı eleştirenleren bir çoğu daha Vista'yı görmemiş, yada Vista'ya çekilen bir makyajın altında aslında Vista olduğunu anlamayacak kadar az incelemiş kişiler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.