Şimdi Ara

Samsung ve Oppo, Türkiye’ye fabrika kurmaya geliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
11.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dostum dolarin 1 tl olmasiyla yanlis mantik kurmussun. 15 sene once 1 tlye fazlasiyla yakinda buyuk buyuk sirketlerimiz mi vardi ?? 1 tl = 1 dolar ile dunya markalarimizin olmasi dogrudan bi iliski yok maalesef.

Umarim daha da iyi oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ülke olarak Türkiyede satışları yüksek , ciroları tavan yapmış ve paraları cukka yaparak kendi ülkelerine götüren bu ve benzeri tüm şirketlere Türkiye de üretim yapma yada Türk şirketiyle ortaklık yapma koşulu getirmemiz gerekiyor

• İşte cahillik nolcak. Samsung-Oppo babamızın malı mı iyi.Ah şu türkiyeye de dolar lazımdı gidemde yardım edem mi dedi 😪 Adamlar baktı işçilik iyiden iyiye ucuzluyor zaten insan hayatının çok da önemi yok.İyi şartlar yatırımcılar için güzelleşiyor daha ucuza istediğimiz şartlarda işçimiz fedayimiz olucak anlamına geliyor dediği için geliyolar.Yoksa türkiye için değil. Adamlar burda üreticek normali 2k ise 3k satıcak aynı zamanda çinden avrupa yerine türkiyeden avrupaya daha kolay ulaşım.Hem ulaşımdan hemde vergiden kazanıcak çünkü biz de vergi indirimi yapılır ödenmeyen vergiler uzadıkça 😂

• güzel bir haber.

• Çin’i hala eski çin sanan cahil insanlarımız var maalesef, adamlar abd ye kafa tutar hale geldiler bu noktaya nasıl geldiler araştırmak lazım ama eğer ki biz çinin yüzde 1 i kadar yatırım çekebilirsek çok şanslıyız demektir umarım covid fırsatını iyi değerlendirebiliriz.
  • GeceninGölgesi1982 G kullanıcısına yanıt
    Sen Selamiçeşme'de halkın nabzını ölçe dur :) Fabrikanın enerji dağıtım teklif dosyalarında böyle bir ibare gördüm.
  • sagda solda ulkenize olumsuz yorum yazip duracaginiza bu firsatlardan yararlanin.hizmet bol.gormezlikten geleceginize destek olun.

• Covid 19 uda fiyatları yükseltmek için çıkarttılar, telefonlarin fiyati 1500 Tl den 3500 Tl ye çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.