Şimdi Ara

SAMSUNG VP-D907i Mi SAMSUNG VP-D363 Mü???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mini-DV Dijital Kamera
    Easy-Q/EZ Yönlendirici
    10x Optik, 900x Dijital Zoom
    2.11 Mega Piksel CCD
    2.5" 211K Piksel LCD Ekran
    Renkli Vizör
    Dijital PCM Stereo Ses
    Elektronik Görüntü Sabitleyici
    Flaş & LED Işık
    Renkli Gece Çekim
    Memory Stick Kartında Kısa Film Klibi
    Çoklu Gösterim
    Memory Stick PRo Yuvası
    Belleğe KAydedilecek JPEG ölçüsü (1600 x 1200)
    Harici Mikrofon
    IEEE1394 Çıkış
    USB 1.1 Arabirim Bağlantısı
    Uzaktan Kumanda

SAMSUNG VP-D363 DİJİTAL KAMERA

İstenmenmeyen sesleri azaltmayı; stereo ayrımını, ses ve müziği güçlendirmeyi ve eko efectler elde etmenizi sağlar.
    Dijital Görüntü Sabitleyici
    Kompakt ve İnce 510cc
    800 x 600 JPEG Resim
    SD/ MMC Slot
    IEEE 1394 Çıkış
    MPEG4 Film
    USB 2.0
    PictBridge

Tam olarak bilmiyorum özelliklerini ve aralarındaki farkları bana çektiğim görüntüleri pc ye aktarabileceğim ve foto çekebileceğim bir makina lazım bu ikisinden biri işimi görür mü farkları ne ikisinin ve hangisini önerirsiniz??? şimdiden teşekkürler!..

• VP-D907i için teknosada 599YTL fiyat varken diğer sitelerde 1.150YTL yazıo nasıl iş anlamadım bu arada
  • anlatayım: teknosada sadece teşhir ürünü kalmış o yüzden. ben de aynı soruyu kendime defalarca sordum 907i mi 363i mi diye sonra karar veremedim gittim sonydvd105 aldım. çok memnunum, 2 ampullü ortamlarda bile hiç zorlanmadan fıstık gibi çekim yapabiliyorum,samsungun biraz loş ortamlarda çekim yapamadığı genelde söylenir ve efektleri sadece baştan secebiliyorsun samsungda yani ışık yetersiz color night özelliğini açacağım dersen önce çekimi durdurman gerek aksi takdirde makineye zarar vereceği kullanma klavuzlarında yazıyor. backlight özelliği için de geçerli ama sony öyle değil dokunmatik ekran üzerinden her efekte istediğin an kullanabilirsin. tavsiye ediyorum. hem daha hesaplıya geliyor. minidv e para vermek zorunda kalmazsın. bir rw dvd 1000 kez yazılabiliyor. ve 12milyon. odaklanma problemi hiç yok artı 20x optik zoomu 1sn içinde çok hızlı yapıyor. samsung yavaş kalıyor birazz ve 33x optik zoomda birazcık oynayınca zoom ile 4*5sn odaklanması için beklemen gerekiyor. teknosa mağazasında bizzat inceledim. bunun yanında ben 363i alırdım. daha yeni model usb2.0 mpeg4 kayıt yapabiliyor sd'e bla bla.... ama ilk tercih sony.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.