Şimdi Ara

===> Samsung Wave | 3.3' SuperAMOLED - 1GHz - 5MP - 720p - 802.11n <=== (1694. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.927
Cevap
50
Favori
1.920.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16921693169416951696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski bataryayı taktım dün telefona, valla mis, telefon inceldi Ayrıca artık sürekli bilgisayara bağlanma uyarısı da vermiyor. Bir kere gördüm daha da olmadı, inşallah da olmaz. Sanırım sokette problem yok o zaman. Eğer öyleyse yeni batarya almayı düşünebilirim.
  • S8500 candır...Benim cihazı şimdi 3.cü kuşak kullanıyor...O bir efsaneeeee
  • @Öner ve @mert1907 arkadaşların sistemden çıkmaları iyi olmamış,onlar bu konunun gediklileri ve bu cihazın en vefalı fanlarıydı,üzüldüm!
  • Bir tek ben ve fikret hocam kaldık
  • Biyere gitmiyoruz merak etmeyin İstesek de ayrılamıyoruz zaten cihaz valide sultanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Biyere gitmiyoruz merak etmeyin İstesek de ayrılamıyoruz zaten cihaz valide sultanda

işte buna sevinilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jana Ast By

Tek yol MHP !!..

Akp+Chp=Hdpkk

mhp mi? yok artık
  • Yahu konuya tesadüfen rastladım eskiden takip ediyordum cihazım duruyor 2 yıldır kullanmadım
    Android stabil şekilde uyarlandımı cihaza yada bada ne durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor-xx

Yahu konuya tesadüfen rastladım eskiden takip ediyordum cihazım duruyor 2 yıldır kullanmadım
    Android stabil şekilde uyarlandımı cihaza yada bada ne durumda

eh, stabil olmaya yaklaşan sürümler vardı ama hiçbiri sorunsuz değil. Cihazın ram boyutu port işini tıkayan en büyük neden. Bada ise aynı, Bada 2.0 dan sonra bir gelişim olmadı, market hemen hemen kapandı. Çoğu uygulamayı indiremiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 23 Eylül 2015; 21:49:15 >
  • Yaklaşık 5 yıl önce almıştım, ben kullandım sonra kız arkadaşıma verdim, sonra kız arkadaşım bir yakınına verdi telefonu, en son aldım anneme verdim annem kullanıyor hala, taş gibi telefon, bu tasarım devam etseydi keşke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öldürmeyelim şu konuyu arkadaşlar
  • Öldü de defnettik bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 13 Ekim 2015; 21:28:05 >
  • 120 tl verebilirim

• neye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Öldü de defnettik bile

Naayıırr!Nolamaazzz!
  • ya hu arada bir selam kelam bişeyyler yaziinn
  • Nabersiniz sadık Wave kullanıcıları

• Benim emektar Wave 2 de yarından itibaren emekliye ayrılıyor. Görevine artık babamın ellerinde devam edecek. Ne yazık ki ona veda edeceğim. 2011 Şubat ta almıştım telefonumu neler neler yapmadık ki onunla. Spoof ile uygulama geliştiricilerin ocağına incir ağacı mı dikmedik. SD Android ROM lar kurup etrafımdaki adamlara "Aaaa o nasıl oluyormuş 2 işletim sistemi." diye mavi ekran mı verdirmedik. Leğen plastiğinden telefonu olan arkadaşların telefonumu eline alıp incelerken ağzının suyunun akışını mı izlemedik. Beta ROM lar için multiloader ile flaşlamayı mı öğrenmedik. Geliştirici konferansında başka platformlardan uygulama portlanabileceğini okuyunca adrenalin seviyemize tavan mı yaptırmadık(Gerçekleşmedi). Daha aklıma gelen gelmeyen neler yapmadık ki onunla ama ne yazık ki o da teknolojinin ve hepsinden öte de Samsungun acımasızlığının kurbanı oldu. Samsung fişi çektiğini ilan ettiği gün demiştim kendime "Samsung dan daha tuvalet kağıdı bile almam." ve öyle de oldu Wave 2 o kadar özel bir telefondu ki bana zaman zaman yaşattığı tüm sıkıntılara rağmen benim için Samsung adına zirve noktası oldu. Artık Samsung benim için bu telefondan daha iyisini hiç bir zaman yapamayacak.

Teknolojik anlamda gerekli yeterlilikleri sağlayabilseydi Wave 2 ile devam edecektim. Aslında Android'e karşı olmasaydım bir süre de Android ile 2. bir bahar yaşayabilirdi Wave 2 fakat sadece deneme amaçlı olarak Android sürümleri ya da Wave tabiriyle BadaDroid kurdum. Velhasıl kendisiyle olan uzun beraberliğimiz yarın itibariyle sonlanacak. Fakat kendisinden son bir görev daha yapmasını isteyeceğim emektarın. Babama vermeden önce NAND bir Android ROM kurup öyle teslim edeceğim babama whatsapp kullanması için. Şimdi bu telefona kurabileceğim en kararlı NAND Android ROM u hangisi şarj olayına girmeyeceğim çok fark yok sürümler arasında ama şarjı daha iyi bir sürüm elbetteki tercihim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 15 Aralık 2015; 22:58:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laerrof

Benim emektar Wave 2 de yarından itibaren emekliye ayrılıyor. Görevine artık babamın ellerinde devam edecek. Ne yazık ki ona veda edeceğim. 2011 Şubat ta almıştım telefonumu neler neler yapmadık ki onunla. Spoof ile uygulama geliştiricilerin ocağına incir ağacı mı dikmedik. SD Android ROM lar kurup etrafımdaki adamlara "Aaaa o nasıl oluyormuş 2 işletim sistemi." diye mavi ekran mı verdirmedik. Leğen plastiğinden telefonu olan arkadaşların telefonumu eline alıp incelerken ağzının suyunun akışını mı izlemedik. Beta ROM lar için multiloader ile flaşlamayı mı öğrenmedik. Geliştirici konferansında başka platformlardan uygulama portlanabileceğini okuyunca adrenalin seviyemize tavan mı yaptırmadık(Gerçekleşmedi). Daha aklıma gelen gelmeyen neler yapmadık ki onunla ama ne yazık ki o da teknolojinin ve hepsinden öte de Samsungun acımasızlığının kurbanı oldu. Samsung fişi çektiğini ilan ettiği gün demiştim kendime "Samsung dan daha tuvalet kağıdı bile almam." ve öyle de oldu Wave 2 o kadar özel bir telefondu ki bana zaman zaman yaşattığı tüm sıkıntılara rağmen benim için Samsung adına zirve noktası oldu. Artık Samsung benim için bu telefondan daha iyisini hiç bir zaman yapamayacak.

Teknolojik anlamda gerekli yeterlilikleri sağlayabilseydi Wave 2 ile devam edecektim. Aslında Android'e karşı olmasaydım bir süre de Android ile 2. bir bahar yaşayabilirdi Wave 2 fakat sadece deneme amaçlı olarak Android sürümleri ya da Wave tabiriyle BadaDroid kurdum. Velhasıl kendisiyle olan uzun beraberliğimiz yarın itibariyle sonlanacak. Fakat kendisinden son bir görev daha yapmasını isteyeceğim emektarın. Babama vermeden önce NAND bir Android ROM kurup öyle teslim edeceğim babama whatsapp kullanması için. Şimdi bu telefona kurabileceğim en kararlı NAND Android ROM u hangisi şarj olayına girmeyeceğim çok fark yok sürümler arasında ama şarjı daha iyi bir sürüm elbetteki tercihim olur.

ağlattınız hocam

Bulabilirseniz tigrouzenin son nand romlarına bakın bulamazsanız dahttp://forum.xda-developers.com/samsung-tizen/bada-android/gearcm-optimized-cyanogenmod-11-samsung-t3176759 buradaki sürümü kurun

• 
Sayfa: önceki 16921693169416951696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.