Şimdi Ara

Samsung Wave 525 Nasıldır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
38.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung Wave 525 almaya karar verdim fakat tam olarak hala içime sinmedi bilen kullanan arkadaşlardan öneri ve tavsiyeleri bekliyorum ?

• Bada İşletim Sistemli Bir Telefondur.Malzeme Kalitesi Bakimindan İyi Olmasada 10 Üzerinden 7 Puan Alabilecek Bir Telefon.
  • wave almayı dusnursenız, samsung wave S8500 ü incelemenizi oneririm, alım gerceklestirmeden evvel.
  • Uzun uzun inceledim telefonu, gözün iyi telefonlarda ise sakın bulaşma multitouch çok zayıf, kamera flaşsız ve zayıf, geçişler normal wave akıcılığında değil, ayrıca samsungappstoreda wave için çıkan tüm uygulamaların bunda da aynı çeşitlilik ve kalitede çıkması da pek muhtemel gözükmüyor, bunlar benim 1.000 tl ve üstü fiyatlarda alınabilecek bir telefonda aradığım özellikler, 429 tlye bu alınır mı dersen, yaani alınabilir ama alınmasa da olur derim, tekrarlıyorum benim telefonda aradığım özellikleri pek karşılamadığı için yorumlarım biraz farklı gelebilir. Kolay gelsin iyi seçimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Bada İşletim Sistemli Bir Telefondur.Malzeme Kalitesi Bakimindan İyi Olmasada 10 Üzerinden 7 Puan Alabilecek Bir Telefon.

smaung ları, hatta belki de ozellikle wave serisinin yere düşmeye karşı pek te dayanıklı olmadıgını bircok yerde okudum. ozellıkle ekran kısmı dayanıksız. dikkatli kullanmak lazım, alınırsa da...
  • netten baktım

kamerada oto focus, flaş felan var diyor şaşırdım görünce aslı nedir

Monte ile kıyaslanırsa hangisi olur. ?
  • Montede 3g hizli internet goruntulu gorusme ve kaliteli muzikle fark atar.bada bu telefonda adi var kendi yok.cunku o 8500-8530 a calisiyor.monte al.wave 723 kamerada daha iyi ama muzikte yine monteden geride wave 723 veya monte al ama 100 lira farka degmeyeceginden monte derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işletim sistemi önemli değil derseniz monte daha mantıklı seçim olur :)
  • 50 lira daha veririm lg gt540 alırım yerinde olsam sonuçta android badaya göre çok daha iyi gelişim gösteren bir işletim sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ece9

wave 525 telefonum satılıktır, ilanıma bir göz atın...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-hediyeli-kargosuz-samsung-wave-525-s-5253-full-kutu-43826384/detay

forumun ikici el bölümü var ilanını oraya acarsan daha iyi olur böyle eski konuları hortlatıyorsun konu kirliliği oluyor

• wave 723 vs 525 *
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

Uzun uzun inceledim telefonu, gözün iyi telefonlarda ise sakın bulaşma multitouch çok zayıf, kamera flaşsız ve zayıf, geçişler normal wave akıcılığında değil, ayrıca samsungappstoreda wave için çıkan tüm uygulamaların bunda da aynı çeşitlilik ve kalitede çıkması da pek muhtemel gözükmüyor, bunlar benim 1.000 tl ve üstü fiyatlarda alınabilecek bir telefonda aradığım özellikler, 429 tlye bu alınır mı dersen, yaani alınabilir ama alınmasa da olur derim, tekrarlıyorum benim telefonda aradığım özellikleri pek karşılamadığı için yorumlarım biraz farklı gelebilir. Kolay gelsin iyi seçimler

Öncelikle Siteye Sadece Şu arkadaşın Yorumunu Okuduğum için Üye oldum. Öncelikle Size Şunu söylemeliyim ki Çok Fazla Telefon Değiştirip Çok Fazla Telefon deneyen biriyim. Gerek çevremde olsun gerekse kendim Çok iç içeyim ve Şunu söyliyim. Bu Telefonu eline almış olan bir kişi Şu yukarıdaki Yorumu asla yapamaz. Yapıyorsada Kesinlikle Ya Eline hiç almadı yani yalan atıyor. Yada kullandığı En düşük Model Telefon 1500 tl civarında olan İnsan dolandıran ve kandıran Telefonlardan Kullanan kişilerden. Bu Telefona Şu anda Sahibim ve Şunu söylüyorum. İç Rahatlığı ile Alın ve güle güle kullanın. Apps ' si olsun. Menü Akışı , Video izleme özellikleri , Sesi, Wifisi , Heleki Dokunmatiği O kadar mükemmel ki. Bunu size anlatmakta şu anda kelimelerin bile yetersiz olduğundan Eminim. Multitouch özelliğine Kötü Demiş Arkadaşımız. Ben Size şunu Söyliyim. Bu Telefonun Touch ve Multi Touch özelliğine Kötü diyecek bir insan kesinlikle Telefondan anlamıyor. Sadece Öylesine sallayarak yorum katıyor ve insanların beynini karıştırıyor. Asla inanmayın ve dinlemeyin. Telefon şu anda elimde ve bundan çok daha pahalı telefonlar kullanmış biri olarak söylüyorum. 10 Üzerinden 9. Sadece Flashı eksik o kadar. Geri kalan tüm özellikleri sorunsuz ve muazzam. Bu Fiyata bu Özellikte telefon sadece Samsungun İnsanlara armağanı olarak Görüyorum. Belliki bu telefona şu yukarıdaki Yorumları yapan arkadaşımız Ya Bu Telefonu başka bir telefonla karıştırdı Yada sallamasyonculardan. Fotoğraf Kalitesinede kötü demiş burada gerçekten Gülmekten yerlere yatacaktım. Bu kadar palavra atılır dedim yani kendi kendime. 3.2 Mp kamerasının yeterliliğini bir Fotoğraf çektiğinizde görebilirsinz. Böyle insanların yani telefonu eline dahi almamış sadece Messages sayısını arttırmak için yorum yazmış olan kişilere kanmayınız. Çünkü bu telefona kötü diyebilecek biri Kesinlikle eline almamıştır. Umarım aydınlatıcı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: B4H4

quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

Uzun uzun inceledim telefonu, gözün iyi telefonlarda ise sakın bulaşma multitouch çok zayıf, kamera flaşsız ve zayıf, geçişler normal wave akıcılığında değil, ayrıca samsungappstoreda wave için çıkan tüm uygulamaların bunda da aynı çeşitlilik ve kalitede çıkması da pek muhtemel gözükmüyor, bunlar benim 1.000 tl ve üstü fiyatlarda alınabilecek bir telefonda aradığım özellikler, 429 tlye bu alınır mı dersen, yaani alınabilir ama alınmasa da olur derim, tekrarlıyorum benim telefonda aradığım özellikleri pek karşılamadığı için yorumlarım biraz farklı gelebilir. Kolay gelsin iyi seçimler

Öncelikle Siteye Sadece Şu arkadaşın Yorumunu Okuduğum için Üye oldum. Öncelikle Size Şunu söylemeliyim ki Çok Fazla Telefon Değiştirip Çok Fazla Telefon deneyen biriyim. Gerek çevremde olsun gerekse kendim Çok iç içeyim ve Şunu söyliyim. Bu Telefonu eline almış olan bir kişi Şu yukarıdaki Yorumu asla yapamaz. Yapıyorsada Kesinlikle Ya Eline hiç almadı yani yalan atıyor. Yada kullandığı En düşük Model Telefon 1500 tl civarında olan İnsan dolandıran ve kandıran Telefonlardan Kullanan kişilerden. Bu Telefona Şu anda Sahibim ve Şunu söylüyorum. İç Rahatlığı ile Alın ve güle güle kullanın. Apps ' si olsun. Menü Akışı , Video izleme özellikleri , Sesi, Wifisi , Heleki Dokunmatiği O kadar mükemmel ki. Bunu size anlatmakta şu anda kelimelerin bile yetersiz olduğundan Eminim. Multitouch özelliğine Kötü Demiş Arkadaşımız. Ben Size şunu Söyliyim. Bu Telefonun Touch ve Multi Touch özelliğine Kötü diyecek bir insan kesinlikle Telefondan anlamıyor. Sadece Öylesine sallayarak yorum katıyor ve insanların beynini karıştırıyor. Asla inanmayın ve dinlemeyin. Telefon şu anda elimde ve bundan çok daha pahalı telefonlar kullanmış biri olarak söylüyorum. 10 Üzerinden 9. Sadece Flashı eksik o kadar. Geri kalan tüm özellikleri sorunsuz ve muazzam. Bu Fiyata bu Özellikte telefon sadece Samsungun İnsanlara armağanı olarak Görüyorum. Belliki bu telefona şu yukarıdaki Yorumları yapan arkadaşımız Ya Bu Telefonu başka bir telefonla karıştırdı Yada sallamasyonculardan. Fotoğraf Kalitesinede kötü demiş burada gerçekten Gülmekten yerlere yatacaktım. Bu kadar palavra atılır dedim yani kendi kendime. 3.2 Mp kamerasının yeterliliğini bir Fotoğraf çektiğinizde görebilirsinz. Böyle insanların yani telefonu eline dahi almamış sadece Messages sayısını arttırmak için yorum yazmış olan kişilere kanmayınız. Çünkü bu telefona kötü diyebilecek biri Kesinlikle eline almamıştır. Umarım aydınlatıcı olmuştur.

doğru söylüyorsun bendede samsung wave 525 var kamerası bence yeterli ve güzel sesi çok net ve iyi wifi çekimide bana yeterli dokunmatiğe sözüm yok gayet güzel flash eksik ama öylle net fotoğraflar çekiyor ki... ben ööyle fazla telefon değiştirmedim yaş itibariylede küçüğüm ama bu tel bana yetiyor 3G olmasın farketmez zaten para yiyiyor resmen alacaklılara söyliyeyim bence alın güvenle kullanın... ben aldım pembesini!!!

• ARKADAŞLAR 3 AYLIK WAVE 525 TELEFONUMU, DOKUNMATİK TELEFONA ALIŞAMADIĞIM İÇİN SATIYORUM İLGİLENENLER MESAJ ATSIN LÜTFEN. TAKSİT İMKANI DA VAR... TERTEMİZ FULL KUTULU. KILIF VE SIFIR KUTUSUNDA KABLOLU MAUSE HEDİYEMDİR.... BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ ÖZEL MESAJ YOLUYLA....

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-hediyeli-kargosuz-samsung-wave-525-s-5253-full-kutu-43826384/detay

Samsung Wave 525 Nasıldır ?

• Samsung wave 525 cep telefonunu 1 haftadır kullanıyorum, lütfen çamur atmayalım ve bilmeden konuşmayalım, muhteşem bir cihaz, her anlamda. Ben bugüne kadar hep Nokia kullandım ama bu cihaz bütün fikirlerimi değiştirdi.
    Samsungapps deki uygulamaları, programları, oyunları vb...indirdim 10 numara bir telefon oldu, wifi de hıç sorun yok, dokunmatik daha iyi olamaz, tepki hızı ayet iyi, mesaj yazarken zorlanmıyorum sanal klavyesinde, bu ergonomi birçok cihazda yok, hele bu fiyata hiç bulamazsınız, hatta Nokia nın 700-800 TL değerinde bir çok cihazı var ama rahatlık yok ne klavyede nede dokunmatiğinde. Zaten biliyorsunuz Nokia nın ekranların dokunmatiği kötü ve rezistif oldugu için basarken sanki ekran kırılacak, zor algılıyor.
    Resimler ve videolar da muhteşem, keşke çektiğim resimleri buraya koyabilseydim ama gidin Elektroworld'da cihazı deneyin, denemesi bedava,izin veriyorlar, ben 1 hafta önce aldım ve en çok ilgi gören cihazların arasındaydı, birçok kişi cihazı inceliyordu ve soru soruyordu ama cihaz hakkında önceden bilgisi olanlar özellikle beyaz rengini almak için sıraya girmişti bile.

Ama samsung başarılı, tabiki Samsung galaxy Ace de var 700 TL civarında onu da bir arkadaşım aldı, denedim ama samsung wave 525 ile arasında dağlar kadar fark yok, yani aradaki 300 TL farkına değmez, yazık paraya. 700 TL 'ye gider netbook veya başka bir şey alırım.

• Şunu da eklemek istiyorum, samsung wave 525 de Bada işlemci var, samsung un geliştirdi bir işletim sistemi ve android i hiç aratmıyor,hatta Bada daha da çok geliştirilecek ve bundan sonra çıkacak bir çok samsung cihazında da olacakmış Samsung yetkilisinin söylediğine göre. Önce kimse Android i bilmezdi,aynı şey Bada için geçerli. Çok sık telefon değiştiren kişiler bu söylediklerimi daha iyi daha iyi anlarlar. Bazen 800 TL ile 400 TL lik cihazlarda ciddi bir fark olmuyor, ve daha ucuz olan telefon daha sağlam ve daha kaliteli çıkabiliyor, o nedenle fiyata kesinlikle aldanmayın ve bir cihazda çok özellik olması o özelliklerin hepsini seri bir şekilde kullanacagınız anlamına da gelmiyor. Acaba bu telefonun bütün özelliklerini kullanacagım mı diye sormalı bilinçli tüketici. Flash olsun olmasın, sanki her gün resim mi çekecegiz, bu işlev için fotograf makineleri var sonuçta, ki bu telefonda flash olmamasına rağmen resimler cidden kaliteli,video kayıt ettim süper,bulanıklık ve kayma yok, şaşırdım doğrusu. Açıkça söylüyorum, ben bu telefonu iphone bile değişmem, çünkü Apple hiç sevmiyorum. ABD de 400 Dolars olan bir telefonu Türkiye 2500 TL ye satıyorlar ve insanları kazıklıyorlar, neymiş vergiymiş, ulaşımmış vb...aklınızı kullanın derim.

• Wave 525 bir bakıma Monte'nin işletim sahibine sahip modelidir.

İşletim sisteminin artıları fazladır. Telefonun özellikleri artırılabilir. Mesela ilk çıkan 525lerde Swype yokken şimdi eklenmeye başladı. İkincisi, kendisine özgü SDK'sı sayesinde geliştiriciler uygulama yazabilir. İşcep, playtomo, spb tv gibi uygulamalar şu an mevcut. Angry Birds'in bu modellere geleceğine dair söylentiler var.

Ayrıca kendi JRE'si vardır. Yani monteye kurulan her türlü Java uygulama wave 525'te de çalışır. Yani fiyat/performans oranı en yüksek telefonlardandır.
  • telefonu 4 aydır kullanıyorum

kesinlikle almanı tavsiye etmem. detay da yazmayacağım buraya, yukarıda arkadaş doğruları yazmış yalancı demişler resmen.

multitouch ı çok güzelmiş! bunu yazan insan eline hiç doğru düzgün bir telefon almadı heralde. neyse.

alma dostum
  • Blanchimont arkadaşım senin daha önceden kullandığın telefonları bilmem ama ben iphone 3gs de kullandım, evde hala duruyor ve yüzüne bakmıyorum şu an. Sen 4 ay önce aldığın telefon SAMSUNG WAVE teelfonu ile şu an çıkan samsung wave 525 kesin farklı çünkü şu an çıkan bu telefonda içinde samsungapps uygulması var, öncekilerde yoktu, şu anki model geliştirilmiş anlaşılan yada sen başka bir telefonla karıştıyorsun.hepsiburada.com a girip oradan da inceleyebilir herkes özelliklerini ama bizzat görmek isteyenler Elektroworld a gitsinler, cihazı kurcalasınlar, izin veriyorlar, dokunmatiği, menüleri, sayfa geçişleri, ekranın tepki hızı vb..wifi si, ben herşeyini mağazada denedim, gördüm. Birçok teknik forumda bu telefon 87/100 veya 95/100 almıştır.
    Emeğe saygı göstermek lazım. Ben hodri meydan diyorum ve size adres gösteriyorum, gidin görün, deneyin, denemesi bedava!
    Bir telefon eğer kötü ise neden iyi diyeyim, bile bile bir insanneden kötü telefon alsın? Herkesin beklentisi farklıdır ama bu yeni nesil telefon şu an birçok kişinin ihtiyacını karşılacak durumda.
    Diğer taraftan seyrettiğiniz filmleri total video converter ile MP4 dönüştürüp telefona Kies uygulaması sayesinde o film atıp seyredebilirsiniz, hatta Kies programında video dönüştücü de var.Her film rahatlıkla seyrediliyor.Sorun yaşanmıyor. youtube daki videolar seyrediliyor,facebook var, twitter var, yahoo msn var,var var var...daha ne olsun??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.