Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

Internet hizida yavas 3g yok sekme acinca kasiyor tavsiye etmem

Donanımhaber mobil, Facebook perfonması olsa yeterli.Sadece bu iki siteye giriyorum vakit geçirme amaçlı.Bunlarda durum nedir ? İnternetin şarja ne etkisi var ?

Sadece bu iki siteye gireceksen yeterli bir tlf. Bu arada sarj durumu iyi, diger smart phonelara gore.

Peki sizce sıfır alsam mı yoksa üstüne biraz daha ekleyip iPhone 3Gs mi alsam ? Biliyorum deli falan diyeceksiniz ama sırf internete biraz daha hızlı girsin diyede telefona tonla para dökmek içimden gelmiyor.

Dostum telefonun internet performansi gayet iyi.Ben internetteki tum islerimi bu telefonla yapiyorum.Suan yorumu da bu cihaz ile yaziyorum.Eski surum (jvkc3) yuklu iken yeni sekme actikca bellek dolu hatasi aliyordum ancak yeni cikan value pack guncellemesi ile bu sorun ortadan kalkti.Yani performansi daha iyi oldu.(Value pack guncellemesi Turkiye icin daha cikmadi.)
    Mobil sitelere (donanim haber,facebook,gibi...) cok hizli bir sekilde giriyor wifi baglantisi varsa.Normal hatla mobil sitelere yine rahat girersin.Wifi baglantisi ile normal siteleri sayfanin icerigine gore rahat bir sekilde aciyor,ancak hat baglantisi ile hattin cekme durumuna gore normal siteleri yavas aciyor.Kisacasi ben kendi adima soyluyorum bu cihazin internet performansindan memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• chatOn whatsapp gibi bir program mı acaba wave 525 te var mıdır arkadaşlar ?

bu arada telefon garantiden geldi. 1 hafta bile sürmedi 6 günde geldi. yazılım yüklemişler sıfır gibi oldu telefon hızlandı. aldığımdan beri yazılım filan yüklememiştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alatay

chatOn whatsapp gibi bir program mı acaba wave 525 te var mıdır arkadaşlar ?

bu arada telefon garantiden geldi. 1 hafta bile sürmedi 6 günde geldi. yazılım yüklemişler sıfır gibi oldu telefon hızlandı. aldığımdan beri yazılım filan yüklememiştim :)

Chaton value pack guncellestirmesi ile hazir kurulu bir sekilde geliyor.
    Suan bende var.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdriver

quote:

Orijinalden alıntı: alatay

chatOn whatsapp gibi bir program mı acaba wave 525 te var mıdır arkadaşlar ?

Chaton value pack guncellestirmesi ile hazir kurulu bir sekilde geliyor.
    Suan bende var.

value packi kurmak kolay mı hocam ? ben bi kod yazayım dedim telefona garantiye yollamak zorunda kaldım. bana ön ayak olacak kimse var mı ? sırf whatsapp kullanamıyorum ChatON kullanmak için yükleyeceğim value packi ve sizce yüklemeli miyim ? baya oldu diğer ülkelere value pack geleli türkiye'ye hala gelmedi

• Doğru şekilde yaparsan hiçbir şey olmaz. 5 dakikada yüklersin value pack'i.
  • java chaton buldum badatürkiye den onu yükledim melih ve kerem arkadaşlara teşekkürler buradan da takip ediyorlarsa forumu :)
  • Arkadaşlar telefonumda iki tane sorun var birincisi kendi kendine kapanıyor ve şarj cihazını bağlayana kadar açılmıyor.İkincisi ise telefon açıkken usb ile bağlı olmadığı halde bağlıymış gibi hareket ediyor şarj göstergesi şarj oluyormuş gibi oluyor ve usb bağlantı simgesi çıkıyor bu sorun donanımdan mıdır yoksa yazılımdanmıdır nasıl düzeltilebilir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • bugün samsung appsta picsel smart office ücretsiz.
  • arkadaşlar yanlışlıkla başka bir modele ait bir rom yükledim.
    telefon artık açılmıyor ve loader moduna da gelmiyor.
    "samsung wave 525 gt-s5253"
    yazan yere takılıp kalıyor.
    çözümünü bilen varmı?
  • merhaba,
    arkadaşın biri*#7092463*# diye bir kod paylaşmıştı. Oradan bir menü geliyor. bu menü ne ie yarıyor. Orada debug settings kısmı var, chip yazan yerde megachips on ve modem on seçenekleri mevcut. bunlar ne işe yarıyor.debug level var orayı high yapsak telefon hızlanır mı_?Şunu duymuştum, nette hızlı gezinmek için telefona bir kod yazarak işlemci açıyormuşsun, bu gerçek mi_?

5+1 bende uyarı veriyor, ses efektlerini kapatın diye. kapatmaya çalıştım olmadı. 5+1 i kulllanmanın yolu nedir.
    bilgisi olan yazarsa sewinirim.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebati

merhaba,
    arkadaşın biri*#7092463*# diye bir kod paylaşmıştı. Oradan bir menü geliyor. bu menü ne ie yarıyor. Orada debug settings kısmı var, chip yazan yerde megachips on ve modem on seçenekleri mevcut. bunlar ne işe yarıyor.debug level var orayı high yapsak telefon hızlanır mı_?Şunu duymuştum, nette hızlı gezinmek için telefona bir kod yazarak işlemci açıyormuşsun, bu gerçek mi_?

5+1 bende uyarı veriyor, ses efektlerini kapatın diye. kapatmaya çalıştım olmadı. 5+1 i kulllanmanın yolu nedir.
    bilgisi olan yazarsa sewinirim.
    teşekkürler.

Bahsedilen menü servis menüsüdür. debug settings low da olmalı. aksi takdirde telefonunuz yavaşlayabilir. 5+1 için kulaklık takılı olmalı, ekolayzır ve efekt normal modda olmalı. Ama açtığında telefon çok kasıyor..

• Kamerası nasıl peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adon80

Kamerası nasıl peki ?

Kardeş orta sınıf bi telefon. İncelemeside var ordan bilgi edinebilirsin. Her şeyi ortalama düzeylerde. Çok fazla bişey beklemezsen ihtiyacını karşılar. Ha yok ben diğer üst sınıf modeller gibi performans bekliyorum dersen bu fiyata hiç bişey bekleme. Umarım açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maerson

Arkadaşlar merhaba nişanlıma almıştık bu cihazı bende daha önce wave 2 vardı ve cihazda mobil ap uygulaması vardı.yani telefonun internet paketini bu eklenti sayesinde bilgisayara wireless olarak tanıtabiliyor ve bilgisayardan bi sayede internete girebiliyordum.bu mobil ap eklentisini 525 de göremedim acaba var da ben mi bulamadım yoksa bu tür bir uygulama kies de var mı varsa hangi program oldugunu soyleyebilir misiniz? Hayırlı günler...

Bu soru daha öncede sorulmuştu cevabını bulamadım. Bu özelliği telefonun bağlantılar kısmından internet paylaşımı yaparak usbden telefonun internetini pcye aktarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

quote:

Orijinalden alıntı: Maerson

Arkadaşlar merhaba nişanlıma almıştık bu cihazı bende daha önce wave 2 vardı ve cihazda mobil ap uygulaması vardı.yani telefonun internet paketini bu eklenti sayesinde bilgisayara wireless olarak tanıtabiliyor ve bilgisayardan bi sayede internete girebiliyordum.bu mobil ap eklentisini 525 de göremedim acaba var da ben mi bulamadım yoksa bu tür bir uygulama kies de var mı varsa hangi program oldugunu soyleyebilir misiniz? Hayırlı günler...

Bu soru daha öncede sorulmuştu cevabını bulamadım. Bu özelliği telefonun bağlantılar kısmından internet paylaşımı yaparak usbden telefonun internetini pcye aktarabilirsin.

Sorunuza yanit olurmu bilmem ama bendeki win 7 kurulu dizustu ile telefonun internetini cok kolay sekilde kullaniyorum.

bluetoothlar acik iken baslattan aygirlardan telefonu bulup tikliyoruz acilan pencereden telefo araciligi ile internete baglan benzeri bir cumle var oradan giriyoruz.

ancak 3g olmadigindan fazla bir hiz beklemeyin.

not: xp kurulu dizustu ile baglanmayi beceremedim.

• Kutunun içinde 1 adet samsung wave 525 1 adet usb kablo 1 adet sarj aleti 1 adet kulaklık ve garanti bel. ıvır zıvır.
    İyi Forumlar
  • Merhaba arkadaşlar şöyle bi sorunum var S5253 telefonumdan sapsung apps uygulamasına üyelik açtım daha sonra ben şifrey, unuttum yeni bi üyelik açmak istiyorum ama samsung app da öyle bir şey yok yeni üyelik aç diye birşeyde yok kullanıcı değiştir diyede ve hesabı sıfırla diyede ne yapmam lazım deliricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty35555

Merhaba arkadaşlar şöyle bi sorunum var S5253 telefonumdan sapsung apps uygulamasına üyelik açtım daha sonra ben şifrey, unuttum yeni bi üyelik açmak istiyorum ama samsung app da öyle bir şey yok yeni üyelik aç diye birşeyde yok kullanıcı değiştir diyede ve hesabı sıfırla diyede ne yapmam lazım deliricem

oturumu kapatıp tekrar açarsan samsung hesabı menüsü gelir ya da hard reset yap ama tüm bilgileri yedeklemeyi unutma (mesajlar v.s.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty35555

Merhaba arkadaşlar şöyle bi sorunum var S5253 telefonumdan sapsung apps uygulamasına üyelik açtım daha sonra ben şifrey, unuttum yeni bi üyelik açmak istiyorum ama samsung app da öyle bir şey yok yeni üyelik aç diye birşeyde yok kullanıcı değiştir diyede ve hesabı sıfırla diyede ne yapmam lazım deliricem

oturumu kapatıp tekrar açarsan samsung hesabı menüsü gelir ya da hard reset yap ama tüm bilgileri yedeklemeyi unutma (mesajlar v.s.)

Dostum oturum o anda kapalı zaten oturum aç dediğimde sadece şifre bölümüne yazabiliyosun yukardaki e-posta bolumune çıkamıyosun

• Kİes için yardım lütfen...
    Wave 525 için iran storedan ndrive11 i kies ile indiriyorum indirme durumu %100 olduğu halde yükleme seçeneği çıkmıyor nasıl yükleyebilirim....
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.