Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE 525 S5253 ANA BAŞLIK (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.060
Cevap
7
Favori
526.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı bilgiler hatalı ve bahsedilen sorunlar VP ile kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeliCaliskan

Bazı bilgiler hatalı ve bahsedilen sorunlar VP ile kalktı.

Meliiihhh
  • PM atmadın :D
  • quote:

Bazı bilgiler hatalı ve bahsedilen sorunlar VP ile kalktı.

yaw Melih value pack nerde kaldı bilgin var mı?
  • Kardeş sen onu boşver. Birkaç ay gelmez. Yaptığım cfw yi kullan keyfine bak
  • beyler corby2 mi alınır yoksa Wave525 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

beyler corby2 mi alınır yoksa Wave525 mi?

Corby'nin Java işletim sistemi yerine Bada tabi ki.
  • quote:

Kardeş sen onu boşver. Birkaç ay gelmez. Yaptığım cfw yi kullan keyfine bak

dostum hadi yükleyelim. pm atamıyorum sana
  • Herkese selamlar yeni wireless yazıcı aldım ve wave 525ten yazıcıya çıktı almak için dosya nasıl gönderebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmstar -- 14 Ağustos 2012; 20:16:57 >
  • hiç uğraşma.
    en iyisi dosyayı telefondan pcye at daha sonra pcden yazıcı ile çıkar.
  • Telefonun arka planını varsayılan olarak beyaz ve bazı yöntemlerle siyah yapabiliyoruz yöntemi tam hatırlamıyorum şuan ama bu yöntemle sadece menüdeki arka planı siyah yapabiliyorduk acaba dosyalarıma falan girdiğimizdeki beyaz arka planıda siyah yada başka renk yapabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmstar

Herkese selamlar yeni wireless yazıcı aldım ve wave 525ten yazıcıya çıktı almak için dosya nasıl gönderebilirim?

Benim icin maalesef çok önemli cepten yazıcıya dosya göndermek.

Print Magic diye bi programı badaturkiye sitesinden buldum ama zip şeklinde indi. Normalde ücretli bi uygulama ama ben şimdi bunu tele nası kurabilirim?

Multiloader, spoof gibi şeyler duydum ama fikrim yok onları mı kullanmak gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2haftada birde olsa telefon sim kartınızı görmemezlik yapıyormu? Arada bu sorunu yaşıyorum işin kötüsü 3-4 kere kapatıp açmadıkça telefonu düzelmiyor
  • Arkadaşlar telefonum için kulaklık almayı düşünüyorum.Ama istediğim kumandalı bir model olması.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nokia-kulaklik-n97-n96-n95-n91-x2-00-x3-x6-61786146 linkteki kulaklığın kumandası çalışır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulsen

Arkadaşlar telefonum için kulaklık almayı düşünüyorum.Ama istediğim kumandalı bir model olması.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nokia-kulaklik-n97-n96-n95-n91-x2-00-x3-x6-61786146 linkteki kulaklığın kumandası çalışır mı acaba?

Kutusundan çıkmadı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar sizden bişey isteyebilirmiyim Babam geçenlerde bu telefondan aldı ama malesef androit olmadıgı için hiç uygulama yok samsung app dada olduğunu göremedim sadece bu telefon için okey oyununu istiyorum aradım durdum bi türlü bulamadım bi okey istiyorum sadece telefona doğum günü hediyesi olarak vericem acaba sizde varsa upload edebilirmisiniz veya link teşekkürler iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

1-2haftada birde olsa telefon sim kartınızı görmemezlik yapıyormu? Arada bu sorunu yaşıyorum işin kötüsü 3-4 kere kapatıp açmadıkça telefonu düzelmiyor

yazılımsal bir sorun hocam bu. Yeniden rom yüklemek sorunu çözer ama bi hard reset atılmakta denenilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

quote:

1-2haftada birde olsa telefon sim kartınızı görmemezlik yapıyormu? Arada bu sorunu yaşıyorum işin kötüsü 3-4 kere kapatıp açmadıkça telefonu düzelmiyor

yazılımsal bir sorun hocam bu. Yeniden rom yüklemek sorunu çözer ama bi hard reset atılmakta denenilebilir.

Cevap için teşekkürler

Bir sorum daha olacak ücretsiz veye ücreti uygun e-book okuma programı varmı acaba programı açtığın zaman e-book'un aynı yerinden devam edecek şekilde?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

quote:

Cevap için teşekkürler

Bir sorum daha olacak ücretsiz veye ücreti uygun e-book okuma programı varmı acaba programı açtığın zaman e-book'un aynı yerinden devam edecek şekilde?

Fbreader var ücretsiz E-pub formatlıları okumak için.
    Samsung apps'dan ücretsiz indirmek için:http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?categoryId=0000009196&productId=G00007593592

• @beyin.exe

Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.