X6'nın özellikleri hoş ama kalitesiz üretmişler. Dağılacak diye korktum. Wave kaliteli, sağlam.
quote:
Orijinalden alıntı: umut228
X6'nın özellikleri hoş ama kalitesiz üretmişler. Dağılacak diye korktum. Wave kaliteli, sağlam.
Katılıyorum. Bence de Wave alabiliyorsan wave al.
Peki bu iki telefon harici ne tavsiye edebilirsiniz arkadslar ikisinide begenmedim mesela ?
nokia artık telefon olmaktan uzak bir imaj çizmeye başladı eskisi gibi değil samsung iphone htc varken artık üretilmemesi daha iyi olur arge yatırımı rakiplerden geri kalıyor
quote:
Orijinalden alıntı: sertacksk
Peki bu iki telefon harici ne tavsiye edebilirsiniz arkadslar ikisinide begenmedim mesela ?
quote:
Orijinalden alıntı: sertacksk Peki bu iki telefon harici ne tavsiye edebilirsiniz arkadslar ikisinide begenmedim mesela ?
N8
yokbe kardeşim onun gelecegi gidecegi belli degil ki ..gelecek mi kaç para olacak okadar beklemek istemem şahsen
quote:
HTC'nin son cikan telefonlarina bakabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Tai-chi
quote:
HTC'nin son cikan telefonlarina bakabilirsin.
HTC nin son cıkan modelleri cok pahalı oluyor hocam ya.bide garantili olmuyor satılanlar yurtdışı yani . dedigim gibi garantili olunca da fiyat cok pahalı oluyo mesela desire cok pahalı
Desire tr de satılıyor mu doğubank dışında
yok ya sanmam ..gelse de 1200.1300 den aşagı olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme