Şimdi Ara

SAMSUNG WAVE nereden satın almalıyım? ve Pembelik sorunu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell,Vodofone gibi yerlerden mi yoksa Darty,Electro World,Gold gibi mağazalardan mı almalıyım? Telefonların kalitesinde bi farklılık olur mu? yardımcı olabilirmisiniz..?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bugun electro world'den aldım waveyi denerken bariz pembe çekiyordu resimleri iade ettim. sonra tim'den aldım orada bi sorun yoktu eve geldim bi kaç denemeden sonra pembe görüntü oluştur tekrar iade ettim ve şuan yıkılmış vaziyetteyim.. o kadar forumda okudum çoğu kişide var bu sorun ama bende hiç yok diyenlere güvenerekten almaya kadar verdim 2 sindede bu sorun cıktı ayrıyetten teknosaya gıttım oradada vardı bu ürünün genelinde var bu sorun anlaşılan olan hevesime oldu.. :S
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juzak -- 22 Kasım 2010; 0:01:27 >

• Gönül rahatlığı ile alın derim.

Bir ara malezya ürünlerinin daha kaliteli olduğu ve birkaç farklılıklar barındırdığı dile getirilmişti. Ben inanmıyorum. Zannediyorum ki o arkadaşın aldığı üründe bir sorun olabilir :)
  • wave güzel bir seçim, vatanda world ile bayram indirimli taksitli fiyatı 835 Liraydı...
  • zannetmiyorum. ama alırken kontrol et. şimdiden hayırlı olsun.
  • ben yurtdısından sıparis verdim.ama o isin taşkalası çok. yurticin de vatan da var.world un varsa....
  • Teknosa'Yada bakabilirsin.
  • bugun electro world'den aldım waveyi denerken bariz pembe çekiyordu resimleri iade ettim. sonra tim'den aldım orada bi sorun yoktu eve geldim bi kaç denemeden sonra pembe görüntü oluştur tekrar iade ettim ve şuan yıkılmış vaziyetteyim.. o kadar forumda okudum çoğu kişide var bu sorun ama bende hiç yok diyenlere güvenerekten almaya kadar verdim 2 sindede bu sorun cıktı ayrıyetten teknosaya gıttım oradada vardı bu ürünün genelinde var bu sorun anlaşılan olan hevesime oldu.. :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca her iadeye gittiğimde daha önce böyle bi sorunla gelen olmadı hiç dediler ya bunlar kandırıyor bizleri yada bu telefonu alanlar bizim gibi incelemiyor bu ürünü bilemiyorum çok bariz çıkyıor flashı açınca pembelik :s yazık günah 950 lira walla..
  • keske surada paylassaydınız pembelerı de bız de gorseydık sevgılı arkadasım.
  • bir de yabancı forumlarda hıc bole bı sorun yok. acaba TR ye gelen tlf lerde mi sadece bu sorun, ki eger cidden varsa?
  • walla hocam uyduracak degılım heralde boyle bı sorun varkı degıstırdım o kadar cok ıstememe rağmen.. dusunmuyor da degılım o pembeliğe rağmen almayı kararsızım. bu arada yabancı forumda boyle bı sorun yok dıyorsun buyur..

http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-troubleshooting/pink-spodge-camera/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juzak -- 23 Kasım 2010; 17:43:44 >
  • Bugün Saturn'ede baktım vd ordada vardı pembelik. Bu benimkinde pembelik olayı yok diyenler nerden aldı merak ediyorum.. :s
  • ayarlarından oldıugu soylenıyor. ayarlarını degıstırmeyı denedınmı? 100 un uzerınde ınce ayarı varmıs
  • ana baslıkta bi arkadaş saturasyon ayarını -2 yapın duzelıyor demıstı.Onu yapınca da renksizleşiyor görüntü daha başka ayarı varmı bılmıyorum varsa bılgılendırırsenız cok ıyı olur aklım hala bu cıhazda :s
  • bada işletim sistemi uygulamaları android kadar iyi ve geniş değil,paran varsa galaxy al
  • walla o kadar param yok malesef :) ancak galaxyde istemıyorm kameraya önem verdiğim için flaş yok bı kere en önemlisi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.