Şimdi Ara

Samsung Wave Soru ve Cevaplar (SON GÜNCELLEME 26 MART 2011) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
16
Favori
487.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakcan42

Pek çok sorundan bahsediliyor burada.. Ve şu güncelleme olayı! Acaba şu an piyasadaki wave ler son sürüm olarak mı bulunuyor?

Aldığında son sürümün bir düşüğü ile geliyor. JH1 sürümü ile. Bence şuanki en stabil sürüm. Onun üstüne 1 güncelleme var bada 1.0.2 oluyor onunla. Ancak ek bir şey katmıyor ve şahsen güncellemeyi önermem. Üstündeki FW çok başarılı. Samsungapps.com dan telefon modelini seçip uygulamalara göz atabilirsin. Senin için önemli uygulamaları iyice araştır derim. Sonra o yok bu yok olmasın :) Bada daha yeni bir sistem. 1 yıl anca olacak çıkalı. Şimdiye kadar 1700 küsür uygulama var. Ancak tabi tercihler istekler kişiden kişiye değişiyor.
  • pekala çok teşekkürler.. iisimi biraz daa araştırmaya devam etmek :D peki şu pembe ekran sorunu ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcan42

pekala çok teşekkürler.. iisimi biraz daa araştırmaya devam etmek :D peki şu pembe ekran sorunu ne oldu?

Pembe ekran diye bir şey yok. Demek istediğini anladım tabi Bu konudaki ilk msj a bak. Soru 12.
  • okumuştum zaten onu.. Ama tam sonuç alındığını söylememiş.. Neyse gülü seven dikenine katlanır derler :) fiyat sabitlendi mi peki? daha ne kadar bu fiyatlar geçerli olur?
  • Emeğine sağlık , çok güzel konu.
    Benim sorunum telefonu dün aldım ve yanında vermiş oldukları 8GB'lık hafıza kartını takıyorum fakat gözükmüyor.Lütfen yardımcı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

Samsungapps.comdan uygulama indirirken ücretler kontör olarak veya faturalıysa faturaya yansıyarak mı ödeniyor.
  • Benim kutudan hafiza karti class2 cikti. Acaba aldigim yere gitsem degistirirler mi yada servise gondersem ? Deger mi class6 ya yoksa hic ugrasmayim mi
  • Pentacle* Yeni ürünlerde class 2 koyuyorlar. Bende de öyleydi. Ben sonradan class 6 16 gb satın aldım mesela. Değiştirmezler büyük ihtimal çünkü fiyat farkı var. Kutu içeriği neyse odur. Class 6 çok farklımı peki? Evet biraz farklı. Netten hı farklarını araştırabilirsiniz zaten. Daha rahat 720p videolar oynatabilir video çekebilirsiniz.

Burny Bazı operatörler destekliyor bazıları desteklemiyor. Telefondan alışveriş yaparken yada kies üstünden alışveriş yaparken operatörünüz destekliyorsa seçenek çıkacaktır.

m3chladon Aldığınız yere gidin isterseniz. Yada hafıza kartını bilgisayar görüyorsa bilgisayardan biçimlendirin. Bilgisayar da görmüyorsa hafıza kartında bir problem vardır büyük ihtimal. Birde hafıza kartına bakın yanında kilit falan varmı. Tam hatırlayamıyorum ama kartın yanında lock unlock tuşu olabilir.

burakcan42 Bazı kampanyalarla 820 TL ye bile alan vardı forumda tabi telefonlar tükendi neredeyse. Wave 2 çıktığı için wave 1 artık dağıtılmıyor diye biliyorum hatta bir çok yerde tükendi diye biliyorum. Kampanyasız fiyatı ise genelde satılan fiyat yani 900-950 gibi bir şey.

• 10 sayfa wignet oldu.bunları nasıl kaldırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

10 sayfa wignet oldu.bunları nasıl kaldırabilirim?

1. sayfaki ilk msj. Soru 66.
  • re storm cevabın için ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
  • Selam arkadaşlar dün itibariyle Samsung Wave satın alarak aranıza katıldım.(İyiki almışım)
    Belki önceki sayfalarda cevaplanmış olabilir ama ben yinede affınıza sığınarak bri soru soracağım.S8500 Wavede menülerinde dokunurken titreme özelliği varmı? bir türlü bulamadım.
    ( Arama gelirken,oyun veya mesajda titreme mevcut)
  • Merhaba,

Bu cihazdaki en büyük sıkıntı, kaliteli uygulama sorunu. ne apple nede andriod teki gibi kaliteli uygulamalar yok umarım düzelir ama bizdeki uygulamalar android ve apple göre çok çocukça ve basit kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Dokunmatik performansı ve hız arıyorsan kesinlikle X6'yı ele derim. Wave bu konuda gerçekten çok iyi bir cihaz. X6 da N8 de kullanmış biri olarak söylüyorum.

x6 dan uzak dur. çünkü ben x6 kullnadım sürekli donma ve takılma sorunu var. ayrıca dokunmatiği wave kıyaslanmayacak kadar kötü
  • quote:

Emeğine sağlık , çok güzel konu.
    Benim sorunum telefonu dün aldım ve yanında vermiş oldukları 8GB'lık hafıza kartını takıyorum fakat gözükmüyor.Lütfen yardımcı olun.

An itibariyle hafıza kartını okudu
    Hafıza kartı yerine 2 üfledim okudu :D
  • quote:

quote:

Emeğine sağlık , çok güzel konu.

An itibariyle hafıza kartını okudu
    Hafıza kartı yerine 2 üfledim okudu :D

SÜper ozaman şimdi yapman gereken ilk iş. Ayarlar-bellek-varsayılan bellekte hepsini hafıza kartı seç.

• kies sorunu kiesi kurdum ama acmaya calıstıgımda mainstage bir sorunla karsılastı ve kapatılması gerekiyor deyip duruyor her defasında. işletim sistemi xp yardımlarınızı bekliyorum simdiden tessekürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanekti

kies sorunu kiesi kurdum ama acmaya calıstıgımda mainstage bir sorunla karsılastı ve kapatılması gerekiyor deyip duruyor her defasında. işletim sistemi xp yardımlarınızı bekliyorum simdiden tessekürler..

Bende de oluyor o tekrar açmayı dene açılır.
  • Arkadaşlar bende Kies'i PC'me yükledim ancak kurma işlemini gerçekleştiremedim. Kurma işlemi sonunda "Kurulum İptal Edildi" mesajı çıkıyor. İşletim sistemi XP; önerisi olan arkadaşım varmı.
    Teşekkürler...
  • ben kurdumda ne oldu hala bağlanamadım

işletim sistemi vista home basic
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.