merhaba arkadaşlar daha önce samsun wave 1 ve 2 kullandım özelliklekamera ve dokomatik olarak çok memnun kaldım. şimdi ise samsung galax s i 9000 almak istiyorum ama paraya kıyamıyorum ve SAMSUNG S5830 GALAXY ACE almaya karar verdim tavsiye edermisiniz bu telefonu wave den artısı nelerdir... ayrıca paraya kıy i 9000 s alayımmı sizce değermi.. kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum şimdiden tşkler...
Öncelikle çok acelen yoksa Haziran'a kadar bekle derim.Hem yeni modeller gelir(Ace 2,Mini 2 vs. gibi) hem de almayı düşündüğün mevcut modellerin fiyatları düşmüş olur.Ace ile Wave 2 arasında ki en bariz fark Ace'in Android'li olması.Bunun dışında tüm donanım elemanlarını karşılaştırdığında Wave 1-2 daha yüksektir.Bence Wave'den bir geçiş yapacaksan daha güçlü bir Android cihaza yönelmeni öneririm.
cevap için çok tşkler ... haklısın bende inceledim aynı kanaate vardım .. paraya kıyacam :) samsung galaxy i9000 s almayı düşünüyorum ama oda çok büyük özelliklerini beğeniyorum ama büyüklüğü kararımı değiştiriyor. bu konuda tavsiyeni alabilirmiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: ölüm_oyuncağı
cevap için çok tşkler ... haklısın bende inceledim aynı kanaate vardım .. paraya kıyacam :) samsung galaxy i9000 s almayı düşünüyorum ama oda çok büyük özelliklerini beğeniyorum ama büyüklüğü kararımı değiştiriyor. bu konuda tavsiyeni alabilirmiyim.
Bende aynı zamanda Galaxy S'de var.Wave 2 ile karşılaştırdığında o kadar da büyük değil.Ayrıca daha ince ve hafif.Tek sıkıntısı kamerasında flaş yok.Yani gece çekimi yapamazsın.Bunu dışında donanımı Wave 1-2 ile aynı.Bu arada i9000 üretimden kalktı yani 2.elini ancak bulabilirsin.Eğer acelen yoksa ve bütçeni 1000 TL üstüne taşıyabileceksen dediğim gibi hazirana kadar bekle.
Wave I-II-III'den Ace'ye geçilmez aynı kulvarda değiller.
pişman olabilirsin.
hadi Neo V'ye geçiyorum Galaxy W'ye geçiyorum dersen yine tavsiye etmem ama Android denemiş olursun derim. yoksa daha iyi olduğundan değil.
Galaxy S ile Wave serisi aynı donanıma sahiptir. Kamera ve kasa kalitesi olarak daha güçlüler fiyat farkının sebebi sadece işletim sistemi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme