Şimdi Ara

Samsung Wawa2 ile SAMSUNG S5830 GALAXY ACE arasındaki farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha önce samsun wave 1 ve 2 kullandım özelliklekamera ve dokomatik olarak çok memnun kaldım.
    şimdi ise samsung galax s i 9000 almak istiyorum ama paraya kıyamıyorum ve SAMSUNG S5830 GALAXY ACE almaya karar verdim tavsiye edermisiniz bu telefonu wave den artısı nelerdir... ayrıca paraya kıy i 9000 s alayımmı sizce değermi..
    kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum şimdiden tşkler...

• Öncelikle çok acelen yoksa Haziran'a kadar bekle derim.Hem yeni modeller gelir(Ace 2,Mini 2 vs. gibi) hem de almayı düşündüğün mevcut modellerin fiyatları düşmüş olur.Ace ile Wave 2 arasında ki en bariz fark Ace'in Android'li olması.Bunun dışında tüm donanım elemanlarını karşılaştırdığında Wave 1-2 daha yüksektir.Bence Wave'den bir geçiş yapacaksan daha güçlü bir Android cihaza yönelmeni öneririm.
  • cevap için çok tşkler ... haklısın bende inceledim aynı kanaate vardım ..
    paraya kıyacam :) samsung galaxy i9000 s almayı düşünüyorum ama oda çok büyük özelliklerini beğeniyorum ama büyüklüğü kararımı değiştiriyor. bu konuda tavsiyeni alabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölüm_oyuncağı

cevap için çok tşkler ... haklısın bende inceledim aynı kanaate vardım ..
    paraya kıyacam :) samsung galaxy i9000 s almayı düşünüyorum ama oda çok büyük özelliklerini beğeniyorum ama büyüklüğü kararımı değiştiriyor. bu konuda tavsiyeni alabilirmiyim.

Bende aynı zamanda Galaxy S'de var.Wave 2 ile karşılaştırdığında o kadar da büyük değil.Ayrıca daha ince ve hafif.Tek sıkıntısı kamerasında flaş yok.Yani gece çekimi yapamazsın.Bunu dışında donanımı Wave 1-2 ile aynı.Bu arada i9000 üretimden kalktı yani 2.elini ancak bulabilirsin.Eğer acelen yoksa ve bütçeni 1000 TL üstüne taşıyabileceksen dediğim gibi hazirana kadar bekle.
  • Wave I-II-III'den Ace'ye geçilmez aynı kulvarda değiller.

pişman olabilirsin.

hadi Neo V'ye geçiyorum Galaxy W'ye geçiyorum dersen yine tavsiye etmem ama Android denemiş olursun derim. yoksa daha iyi olduğundan değil.

Galaxy S ile Wave serisi aynı donanıma sahiptir. Kamera ve kasa kalitesi olarak daha güçlüler fiyat farkının sebebi sadece işletim sistemi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.