Şimdi Ara

SAMSUNG WF8800GPG ve SAMSUNG WF8802LSV ÇAMAŞIR MAKİNESİ FARKI NEDİR? SAMSUNG RL62ZBSW BUZDOLABI NASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüzdeki haftasonu buzdolabı ve çamaşır makinesi alacağım. aslında buzdolabına karar vermiş sayılırım. kararsız kaldığım ürün çamaşır makinesi. bu konuda çok aman aman bilgim yok. sadece enerji tüketimleri, kapasite açısından ve ödeme koşulları ile değerlendiribiliyorum. ürünleri daha önce alıp kullanan yada yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

SAMSUNG WF 8800 GPG

http://www.hizlial.com/beyaz-esya/camasir-makineleri/samsung-wf8802lsv-8-kg-1200-devir-camasir-makinesi_04.006.1271.0037.htm

SAMSUNG WF 8802 LSV
    http://www.hizlial.com/beyaz-esya/camasir-makineleri/samsung-wf8802lsv-8-kg-1200-devir-camasir-makinesi_04.006.1271.0031.htm

samsungun kendi sitelerinden link yollamayı beceremedim. fiyat açısından değil sadece ürünler hakkında bilgi olması açısından yukarıdaki linkleri verdim. ayrıca samsungun kendi sitesinde SAMSUNG WF 8800 GPG yok maalesef.

2 ürün arasındaki fark nedir. makineleri yakından inceledim ve ikisinden birini alacağım. wf 8800 gpg de kapak kısmındaki görsellik çok hoş olmuş. 1000 devir. wf 8802 ise plastik gri kapaklı ama 1200 devir. heralde aralarındaki farkın nedir devir hızı yada kapak renginden değildir. aralarındaki farkı anlayabilceğim dilde biri açıklarsa (Özellikle Candoğan62 bey) müteşekkir olurum. 2 makine arasında tercih yapsanız hangisini neden tercih edersiniz. birde bazı yerlerde bu ürünlerin teşhür ürünleri satılıyor. fiyat konusunda normalden çok daha hesaplı % 30 farkediyor. teşhir ürünlerini incelediğimde öyle çizik yada darbe gibi birşey olmadığını gördüm. ürünün sadece kutusu yok. garanti koşulları kutulularına göre aynı. sizce teşhir ürünü tercih edilebilirmi.

ayrıca
    SAMSUNG RL 62ZBSW buzdolabı nasıldır. tavsiye edermisiniz. mutfağım geniş olduğundan bu ürünün genişliği konusunda sorunum yok. özellikle dondurucu kısmının altta olması, geniş hacimli ve yıllık enerji tüketiminin 384 kwh olması tercih nedenim.
    http://www.hizlial.com/beyaz-esya/buzdolaplari/samsung-rl-62zbsw-no-frost-buzdolabi_04.004.1271.0031.htm#tabs

• bugün darty te gittim sordum. satış danışmanın açıklamalarını aynen aktarayım belki benden sonra ilgilenen olur.

SAMSUNG WF 8800 GPG
    14 yıkama programına sahip
    1000 devir
    Enerji Sınıfı : A+
    Yıkama Performansı : A
    Sıkma Performansı : C
    Enerji Tüketimi : 1,36 kwh
    Elmas Desenli Kazan
    Voltaj Koruma
    Seramik Rezistans
    Ag+ ( Silver Wash Özelliği)

SAMSUNG WF 8802 LSV
    12 Yıkama Programı
    1200 Devir
    Enerji Sınıfı : A
    Yıkama Performansı : A
    Sıkma Performansı : B
    Enerji Tüketimi : 1,36 kwh
    Elmas Desenli Kazan
    Voltaj Koruma
    Seramik Rezistans

iki makine arasında görsel farkın yanında, yukarıdaki özellikler doğrultusunda temel farklar şöyle.
    8800 GPG 1000 Devir iken 8802 LSV 1200 Devir
    Enerji sınıflarında 8800GPG A+ olmasına rağmen enerji sarfiyatları aynı. neden böyle bende anlayamadım.
    8800 GPG de çok önemli olmasada 2 program fazla var. Elde Yıkama Programı ve Koyu Renkliler Programı.
    ama en önemli fark Ag+ (Silver Wash). gümüş teknolojisi ile anti bakteriyel yıkama yapıyor. özellikle mantar vs. gibi bulaşıcı hastalığı olanlar için hijyen sağlamada yardımcı olduğu söylendi.

Candoğan ve Tuna beylere soruyorum. siz olsanız bu durumda hangisini tercih edersiniz.

birde SAMSUNG RL 62ZBSW buzdolabında karar vermiştim. iyi bir tercihmidir.
    Dartydeki görevli ellerindeki son teşhir ürününü sattıklarını söyledi. neden teşhir ürünü sattıklarını
    ürünün devamı gelmeyecekmi diye sorduğumda, üretimden kalkma ihtimali yüksek olduğunu söyledi.
    bu da benim kafamı karıştırdı açıkçası. birde bu tür beyaz eşyalar alırken teşhir ürün almak doğru bir seçim mi. çünkü satıcının söylediği rakam 1300-1400 lira civarında olduğuydu. ki piyasa rakamlarına göre 300-400 lira gibi ekonomik bir rakam.

• Buzdolabı ile ilgili Darty'den aldığın bilgi yanlış arkadaşım. Bu ürün Samsung'un en son ürünlerinden biridir ve segmenti içerisinde multi-flow özelliği olan tek dolaptır.
  • Soruş şeklinize istinaden cevap vermek istedim;

Dediğiniz gibi "yerinizde olsam" Samsung Çamaşır Makinesi değil sadece Buzdolabı tercih ederim... Bu konunun detayı hakkında forumda çok yazıldı çizildi, yinede tercih meselesi saygıda duyuyoruz...

SAMSUNG RL 62ZBSW forumumuzda tavsiye ediliyor satıcıların yorumlarına çok fazla güvenmemenizi tavsiye ederim. Şahsen yakından incelediyseniz memnun kalacağınıza inanıyorum, piyasa rakamlarına şuan hakim değilim fakat candogan62 ye de danışırsanız sanırım (pazarlık yapabileceğiniz bir bayiyle) iyi bir pazarlıkla umarım teşhir ürün almanıza gerek kalmaz...

Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barcelo

Buzdolabı ile ilgili Darty'den aldığın bilgi yanlış arkadaşım. Bu ürün Samsung'un en son ürünlerinden biridir ve segmenti içerisinde multi-flow özelliği olan tek dolaptır.

zaten buzdolabında tek karar bu ürüne vermiştim. yardımcı olduğun ve verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Soruş şeklinize istinaden cevap vermek istedim;

Dediğiniz gibi "yerinizde olsam" Samsung Çamaşır Makinesi değil sadece Buzdolabı tercih ederim... Bu konunun detayı hakkında forumda çok yazıldı çizildi, yinede tercih meselesi saygıda duyuyoruz...

SAMSUNG RL 62ZBSW forumumuzda tavsiye ediliyor satıcıların yorumlarına çok fazla güvenmemenizi tavsiye ederim. Şahsen yakından incelediyseniz memnun kalacağınıza inanıyorum, piyasa rakamlarına şuan hakim değilim fakat candogan62 ye de danışırsanız sanırım (pazarlık yapabileceğiniz bir bayiyle) iyi bir pazarlıkla umarım teşhir ürün almanıza gerek kalmaz...

Kolay gelsin...

teşekkür ederim T-una.
    buzdolabına bu ürüne karar verdim.
    ama çamaşır makinesinde ise tam bir keşmekeşe düştüm denebilir.
    samsung u listemden çıkardım. electroluxle ilgileniyorum. bu arada forumdaki
    Bosch WAS20762TR yorumları kafamı iyicene karıştırdı.
    electrolux icon serisi gerçekten hoşuma gitti.
    özellikle 8 kiloda ewn 10791 w ve 7 kiloda 12480. fakat 12480 ınverter motor yokmuş.
    ve ekranı 10791 gibi proglama yerine sadece bilgi ekranı gibi görev yapıyor.
    kafam gerçekten çok karıştı. 1200 lira civarı 8 kilo bir makine tavsiye edebilirmisin.

• az önce atladım kusura bakmayın.
    electorlux un 8kg yıkama 6kg kurutmalı 2 modeli var.
    eww 148540w time manager ve eww 14791 w.

forumda gördüğüm kadarıyla özellikle candoğan62 kurutmalı makineyi pek tevsiye etmiyor.
    neden tavsiye edilmiyor.
  • 8802lsv hakkında bende yorum bekliyorum özellikle candoğan ve tuna beylerden. çamaşırı yıpratmayacak, enerji olarak az yakan, min arıza çıkarma olasılığına sahip , olabildiğince sessiz bir çamaşır makinesi tavsiyesi istiyorum, başka marka da olabilir . limit maks 1300 TL nakit.
  • samsung wf-8802LSV çamaşır makinası hakkında bende yorum bekliyorum .

Ayrıca sansung wf-9602NQR ve modeli nasıl sizce ?
  • arada kaldım ya :(
  • Samsung WF0700NCE alınmıştır. Kendimize almadık bir tanıdığımıza almakta yardımcı olduk. 1000 devir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire01 -- 23 Nisan 2011; 16:33:50 >
  • bu iki makina arsındaki farkların yorumunu candogan beyden bekliyoruzzzz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.