Şimdi Ara

Samsung WindFree Premium? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
4.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sagol hocam. Cok gerekli degilmis o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt

Yani çok değil zaten windfree mod daha çok kullanılacak olan olduğu için akıllı takip falan çok gerekli.olucağını sanmıyorum vede fiyat farkı baya var o modelde

• Merhaba;
    Odama 9000BTU klima alacağım.Oda da kullandığım cihazlar samsung olduğundan ve güvendiğimden; samsung klima almak istiyorum.
    Aklıma takılan sorulardan;
    *WindFree Elite
    *WindFree Premim Plus
    *WindFree Premium

Bunlar arasındaki farklar nelerdir? Klima konusunda yeni yeni araştırmaya başladım.Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Elite serisinde PM 1.0 filtre vardır. Yani çok çok ince tozları yakalayabilen bir filtresi bulunur. Haca temizleme cihazlarına en yakın performansı sunacak cihazdır.

Ayrıca dış ünitesi söz konusu diğer modellere göre daha büyüktür ve kapasite aralığı daha geniştir. Yani bu cihaz gerektiğinde diğerlerine nazaran daha güçlü çalışabilir.

Wind Free Premium Plus'da filtre yoktur. Dış ünitesi daha küçüktür,kapasite aralığı nispeten daha dardır (bu çok önemli bir detay değil,ama fark var)

Bu iki modelde akıllı göz vardır. Akıllı göz sayesinde odada kimse yokken klima 5-20dk arası süre içinde soğutmada iken Wind Free moduna geçer. Yani tasarruf yapar.

Odaya biri geçince normal moda döner.

Ayrıca üfleme modu vardır.

Direkt modda klima odanın neresinde olursanız olun akıllı göz ile takip edip klima sizin üzerinize üfler.

Endirekt modda ise odanın neresinde olursanız olun sizin olmadığınız alana üfleyerek üşüme hissine engel olur.

Premium modelinde Premium Plus modelinden farklı olarak akıllı göz yoktur.

Elite : Hava Temizleme Özelliği ( Hava kalite sensörü ve filtresi mevcuttur) ve akıllı göz özelliği var.

Premium Plus : Akıllı göz var.

Premium : Akıllı göz yok

Premium serisinin dış ünitesi çok küçük,diğer modellere göre.

Bu nedenle 3ü içinde bütçe yeterli ise sırf en üst model olduğu için değil,avantajlarından ötürü Elite serisini tavsiye ederim.

Sonra Premium Plus serisi tavsiyemdir.

Premium güncel durumda en son seçenek olacaktır. Ama Premium söz konusu olursa başka markalara da bakmak iyi olur.

Saygılarımla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Merhaba.

Elite serisinde PM 1.0 filtre vardır. Yani çok çok ince tozları yakalayabilen bir filtresi bulunur. Haca temizleme cihazlarına en yakın performansı sunacak cihazdır.

Ayrıca dış ünitesi söz konusu diğer modellere göre daha büyüktür ve kapasite aralığı daha geniştir. Yani bu cihaz gerektiğinde diğerlerine nazaran daha güçlü çalışabilir.

Wind Free Premium Plus'da filtre yoktur. Dış ünitesi daha küçüktür,kapasite aralığı nispeten daha dardır (bu çok önemli bir detay değil,ama fark var)

Bu iki modelde akıllı göz vardır. Akıllı göz sayesinde odada kimse yokken klima 5-20dk arası süre içinde soğutmada iken Wind Free moduna geçer. Yani tasarruf yapar.

Odaya biri geçince normal moda döner.

Ayrıca üfleme modu vardır.

Direkt modda klima odanın neresinde olursanız olun akıllı göz ile takip edip klima sizin üzerinize üfler.

Endirekt modda ise odanın neresinde olursanız olun sizin olmadığınız alana üfleyerek üşüme hissine engel olur.

Premium modelinde Premium Plus modelinden farklı olarak akıllı göz yoktur.

Elite : Hava Temizleme Özelliği ( Hava kalite sensörü ve filtresi mevcuttur) ve akıllı göz özelliği var.

Premium Plus : Akıllı göz var.

Premium : Akıllı göz yok

Premium serisinin dış ünitesi çok küçük,diğer modellere göre.

Bu nedenle 3ü içinde bütçe yeterli ise sırf en üst model olduğu için değil,avantajlarından ötürü Elite serisini tavsiye ederim.

Sonra Premium Plus serisi tavsiyemdir.

Premium güncel durumda en son seçenek olacaktır. Ama Premium söz konusu olursa başka markalara da bakmak iyi olur.

Saygılarımla...
    Bilgilendirne için çok teşekkür ederim hocam.

• Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

Saygılarımla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende windfree premium serisi 12000 btuluk bir modelini aldım.Motor sesi ile alakalı videolar izlemiştim.Gelen ürün 2024 taiwan üretimiydi.Servis güzel kurulum yaptı.Sesi şu anda yok gibi.Soğutması güzel sabah saat 9 dan akşam 6-7 ye kadar 10 tl yaktı.Çoğunlukla windfree modunda.Windfree moduna sogutma biraz düşüyor.Fakat elektrikte aynı miktarda düşüyor.Servis vakumlamada yaptı.Şu anlık memnnunum.Umarım uzun yıllar kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay475 -- 17 Haziran 2024; 17:59:19 >
  • tugay475 T kullanıcısına yanıt

Kaç dereceye ayarlıyosunuz hocam sabit ayardamı kullaniyosunuz klimayı

• WindFree aldım. Samsung servis bir haftadır gelmiyor ne zaman geleceği de belli değil 👏🏻

• Burak** kullanıcısına yanıt

23-24 derece arasında kullanıyorum 16 filan ciddi fazla soguk oluyor.Neredeyse bütün evi soğutabilecek gibi duruyor.Su anda memnunum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay475 -- 19 Haziran 2024; 1:26:11 >
  • Bende o şekil kullanıyorum ancak bizim bina önü açık ve sabah güneşin doğması ve akşam batana kadar tüm odalar güneş alıyor ve binada dış cepe mozaik kaplı yalıtım yok bina aşırı ısınıyor ilk açtığimda hızlı serinlik olması için 16 ya getiriyorum bi 15 dk falan o şekilde sonrasında 20 de ve bütün odalrda serinledikten sonra 23 24 seviyesine getirip windfree modda bırakıyorum sabit 25 derecede kalıyor sıcaklık

• Çocuğum için Windfree özelliği sebebi ile bu klimayı almayı düşünüyorum ama hem kendi sitesinde hemde diğer sitelerde ki yorumlarda dış ünitenin traktör gibi çalıştığı söyleniyor. Kararsız kaldım. Kullananlardan yorum rica ediyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu acaba?

• Merhaba, Samsung windfree AR12cxfcabt-sk 12000 btu klima siparişi verdim. Bazı sitelerde iç ünite boyutu 66cm yazıyor bazı sitelerde 82 cm. Elektrikçi çağıracağım şartel koymak için o yüzden net cm bilgisi olan var mı acaba?

• Pascal27 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle bir ses yok hocam sesis klima windfree modda zaten hiç ses yok 18lik kullanıyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 25 Haziran 2024; 21:15:1 >
  • Burak** kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bilgi için.

• Hocam dediğiniz gibi bir ses bende mevcut degil çok ince bir ses ise elektirik motorunun sesidir sorun olduğunu sanmıyorum klima yeni kurulduysa biraz zaman tanıyın sistem iyice alışsın 1‐2 hafta bekleyin

• Pascal27 kullanıcısına yanıt

Benimde alalı 1 ay kadar oldu.O yorumları görünce bende korkmuştum.Servise kurulum aşamasında böyle bir sorun olabileceğini bilgilendirdim.Pabuç degişikligi filan yaptı şu anda sadece motor sesi var.Oda windfree'de yok gibi zaten windfree'de çok az elektrik harcıyor sık sık devreye girmiyor dış ünite.

• arkadaşlar samsung windfree 18000 btu wifi modeli AR18BXFCMWK /41.000tl civarı), LG pc18sq (37000tl civarı) ve Haier As50rcbhra-tr Revive Plus A Wi-fi (36.000tl civarı) modelleri arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz fiyat performans olarak? evde kocaman bir golden köpeğimiz olması sebebiye önceliklerimden biri wifi özelliği olması? :) geriye dönük 20-30 sayfa okudum ama haier ile ilgili pek bi paylaşım göremedim.fikirlerinizi kısaca paylaşırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzt59 -- 10 Temmuz 2024; 14:23:30 >
  • Kapalı kutu 12000 windfree Premium var. Antalya içi adrese teslim edebilirim. Evkurdan alindi kapalı kutu uygun fiyatlı

• Merhaba. 12.000 Btu kullananlar kaç m2 oda da kullanıyor acaba. 24 m2 güneş gören salon için 12 bin btu yeterli olur mu? Yoksa 18 lik mi düşünmek lazım?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.