Şimdi Ara

Samsung : WW11BB944DGMAH, Çamaşır Makinesi, 11 kg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8 kg samsung inverter motor vardı. 10 yıl dolunca kartı yandı. Servis kart değişimine 5 bin lira istedi. Yaptırmadım. Haziranda 14500 liraya yine 9 kg samsung inverter aldım.

Eski makine daha iyiydi. Yeni makinede diğerine göre daha fazla sarsıntı var. Servisi aradım normal dediler. Genel olarak memnunum.

Samsung WW90T4020CE/AH 9 Kg 1200 devir Çamaşır

• Selcuk_gec S kullanıcısına yanıt
    Konuyu yeni gördüm daha önce kurutma makineleri başlığı altında konuşmuştuk ayak sabitlemeyi yaptınızmı sonuç nedir? Benim makinede kazan altında su kaldığından bahsetmiştim size bu konu hakkı da servisle görüştüm gerçekten bu servisler kadar adisi yok adamların hayatı bahane üzerine kurulu hiç bir sorunu kabul etmiyorlar adamlara kazanın altında su kalıyor diyorum cevap olarak su görünüyormu diye soruyorlar bende görünmüyor ama kazanı salladığımda altından şarıl şarıl su sesi geliyor diyorum cevap olarak normal diyorlar güyya giderden kötü koku gelmesini engellemek için bir miktar su kalması gerekiyormuş içinde iyide bu kalan su zamanla küf koku ve bakteri oluşumuna sebep olur. benim bildiğim makinenin gider borusuna hafiften u şekli verilir giderden makine içine kötü koku gelmemesi için bu gidişle tekrardan THH şikayeti oluşturmak zorunda kalıcam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDLoCK M kullanıcısına yanıt
    Ayaklık altım hocam şimdi titreşim olsa dâhi ses yeteri kadar azaldı tambul salınımı düşük devirde durulama aşamasında ileri geri oynuyor " çamaşırları az ve dengesiz koyunca bunu daha çok yapıyor " su kalma olayına gelince benim cihazda hiç su olmuyor bu zamana kadar yaklaşık 13 yıkama yaptım şimdi istediğim gibi oldu makine ses titreşim yok denecek kadar azaldı.
    Ayrıca seri no mod no makinenin yan tarafında kare cod olduğu yerde yazıyor kapak içinde değil.
    Yz yıkıma mod kullanıyorum genellikle köpüklü yıkama öyle ahım şahım görmedim geçen gün ilave manuel olarak üst kapaktan çamaşır deterjanı attım köpük oldu lakin makine çamaşırlari kirli olarak algıladı ilave durulama ekledi kısaca makineden memnun kaldım yıkama sıkma muazzam derecede güzel kurutucuya atmaya gerek bile kalmıyor

Valla hocam sizin adınıza sevindim darısı başıma diyeceğim ama bu servisle çok zor bugün gelip baktılar önceki dediklerini tekrarladılar giderden kötü koku gelmemesi için tamburun altında su kalması normalmiş tabi ben bunu kabul etmeyince bukezde lavobo gideriyle ortak olduğu için ordan su geliyordur makine içine dediler yani bir dedikleri diğerini tuttmuyor kaldıki kaç yıldır aynı yeri kullanıyorum yenimi ordan su geleceği tuttu. Buarada video çektim bir bakıp ona göre sizde kontrol ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDLoCK -- 21 Eylül 2024; 17:26:20 >

Özellikle salladım sizin yapmış olduğunuz gibi ses gelmiyor ayrıca servisin demiş olduğu şey çok saçma giderden nasıl makine içine su gelsin hem S boru var hemde öyle bir şey söz konusu olursa tüm pis suyu içine alır bu makineyle alakalı problem olduğunu gösterir bence ne yapın edin değişim talep edin.

Benimde cihaz otomatik doz alım yapınca ecobuble yıkama yapmıyor ya az detarjan alıyor yada bilmiyorum neden 😅 " yani öyle köpük vs yok geçen gün yine oto doz alım kapatıp manuel 90ml detarjan koydum 10/15 arası tişört attım pompa çalışır çalışmaz bir anda köpük yaptı bende bir hafta daha bekleme yapıp muhtemelen değişim talebi yapacağım 2 haftalık makine nede olsa "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim ilk başta yaptığım gibi servisle ve samsung müşteri hizmetleriyle fazla uğraşmayın bir kez iletişime geçip destek talebinde bulunun sonuç alamazsanız hemen THH şikayetinizi oluşturun ben en başta böyle bi hataya düştüm ve kendimi yıprattığımla kaldım sonrasında THH şikayetimi oluşturdum karar çıkınca paşa paşa ık mık etmeden değişimi yaptılar ama şöyle bir durum var kesin öyledir demiyorum ama tahminim değişim yapıldığında sıfır diye getirdikleri makineler ya toplama yada yenilenmiş ürün çünkü ilk değişim yapıldığında gelen makinenin tamburu durulama sırasında dansöz gibi oynuyordu ikinci değişimde gelen makinede de tamburun alt kısmında su kalıyor. Benim için sıkıntı yok onlar adam gibi makine getirene kadar ben THH şikayeti oluşturmaya devam ederim biry yerden sonra pes edip düzgün bir makine getireceklerdir illaki.

THH e-devlet üzerinden yapabilir miyiz acaba bana yönlendirme yaparsanız sevinirim banada 3 defa geldi servis 4 çağırmak olmaz direk THH yapayım bakalım ne olacak

Aynen e-devlet üzerinden yapabilirsin ama şikayet edeceğin yer neresi olacak o biraz karışık gibi benim TCL marka tv ile alakalı bir sıkıntıda ne bilkom ne teknik servisi ürüne sahip çıkmadı hatta servis tv ye bakmaya bile gelmiyordu buyüzden bilkom u THH ne şikayet ettim 6 ay sonra red kararı çıktı ürünü mediamarkt üzerinden aldığım için mediamarkt ı şikayet etmem gerekiyormuş ama çamaşır makinesini hepsiburada üzerinden aldığım halde hepsiburadayı değilde samsungu şikayet ettim çünkü ilk makineyi samsung kendi değişim yaptığı için hepsiburadanın konuyla alakası kalmamıştı yani bu durumda aldığınız yeri şikayet etmeniz gerekiyor olabilir ve şikayeti yaparken servis fişi fatura vs. Kanıt olarak ne varsa şikayetinize ekleyin.

Samsung şikayet ettim fatura ekledim ayrıca muhtemelen olur böyle çünkü servis ve sonrası için sorun var bende hayırlısı artık

Umarım olur yoksa bir kaç ay bekleyip red kararı alabilirsiniz. Bende şuan şikayetimi yazıyorum önceki şikayetimi servis ve değişim raporu servis ile whatsap yazışmaları herşeyi ekliyorum.

• Samsung çamaşır makinelerinde geçerli %10 indirim yapan kod satılır. Link atarsanız deneyebilirim.

Geçen gün oluşturdum bana fatura düzenleyen X firma zaten ona dair yazdım gelen servisin fişlerinide ekledim Hemen işleme almışlar THH savunma bekleniyor diyor bakalım ne olacak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.