Bildirim
Samsung X5 Harici SSD | 2300 Yazma - 2800 MB/sn okuma!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HAYAT ZENGINE GUZEL
-
Hangi pc yada notebook external da bu aktarım hızını destekleyecek...
-
Neyle baglayacaksiniz bunu cihaza?
Ki harici disk/SSD vs de önemli olan kapasite ve fiyat bence 300 MB civarı hız fazlasıyla yeterli
-
Thunderbolt kaç tane pc var ki?
-
En az 10 sene sonrası için çevre birimi çıkarmışlar. Intel'e kimse para vermez.
-
Mücevhermiş :)
-
Samsung yeni bişey icat etmiyor ki?
Intel Thunderbolt portları zaten Pci express destekli, nvme ssd al ,tak harici kutuya kullan . -
İcat etti demedik zaten fakat farkında mısınız bilmiyorum bu cihaz dünyanın ilk Thunderbolt harici SSD sürücüsü. Yani sizin dediğiniz gibi al SSD tak kutuya kısmını kimse düşünememiş.quote:
Orijinalden alıntı: Executor Arhentir
Samsung yeni bişey icat etmiyor ki?
Intel Thunderbolt portları zaten Pci express destekli, nvme ssd al ,tak harici kutuya kullan .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: lterlemez
Thunderbolt kaç tane pc var ki?
2013 yılından bu yana bütün Macbook Prolarda var. PC tarafında ise fiyat / performans değil de performansın konuşulduğu ürünlerde yer alıyor.
Zaten bu cihaz standart kullanıcıdan ziyade profesyonel ihtiyaçları görmeye yönelik bir ürün.
Videoda bir başlıyoruz sonuna kadar en az 5 defa Thunderbolt portu üzerinden bağlayacaksınız diyoruz 😀quote:
Orijinalden alıntı: fatihburak95
Neyle baglayacaksiniz bunu cihaza?
Ki harici disk/SSD vs de önemli olan kapasite ve fiyat bence 300 MB civarı hız fazlasıyla yeterli
Mesut bey fiyat vermekten özenle kaçındı.bu teknoloji şimdinin değil beş yıl sonrasının teknolojisisi. harici depolamada hızdan çok güvenlik önemli SSD ilerde harici diskler hddlerinde önüne geçeciği günler çok yakin.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: karmaşık
Mesut bey fiyat vermekten özenle kaçındı.bu teknoloji şimdinin değil beş yıl sonrasının teknolojisisi. harici depolamada hızdan çok güvenlik önemli SSD ilerde harici diskler hddlerinde önüne geçeciği günler çok yakin.
Merhaba,
Yanlış anlalşılma olmasın elimizde fiyat bilgisi olmadığı için veremedik. Bu ürünü dünya lansmanı ile eş zamanlı olarak sizlere aktarıyoruz. Samsung, SSD’yi duyurmadan önce özel bir gizlilik sözleşmesi ile bize ulaştırdı. Biz de testlerini yapıp lansman ile eş zamanlı size ulaştırdık.
Fiyatını söylemediler ama videoda da belirtiyorum ev kullanıcısından uzak şekilde pahalı olacağı kesin :D -
bence tasarımı çok çirkin.samsung muhendislerinin kafasını anlayamiyorum bazen.
bide bi başka konuyu dile getirecem.koskoca threadripper lerde tb3 yok çok kotu
-
-
Neden unutalım.O bilgiler kolay mı kazanıldı. :/ -
Açıkçası, benim düşüncem, harici depolamada f/p veya p gibi bir farkın olmaması gerekir. Sonuçta harici bir bileşen ki sizin de söylediğiniz gibi "eğer arkadaşımın/çalışanımın/iş arkadaşımın bilgisayarında da çalışamayacak" ise çok da faydalı bir cihaz olmayacaktır benim gözümde. İhtiyaç halinde bu cihaza değil de standart bir cihaza hariçten ihtiyaç duyacak isem, bu cihazı almamın nedeni ne olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 28 Ağustos 2018; 20:45:40 > -
uygulamaya iphone x gelirse güzel olur. Video izleyip çıkmak çoğu zaman sorun.
DonanımHaber uygulaması iPhone X destekli :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
HAYAT ZENGINE GUZEL
|
Benzer içerikler
- samsung mesaj uygulaması
- türk telekom hat iptali e-devlet
- tiktok keşfet saatleri
- instagram yardım merkezi
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X