Şimdi Ara

Samsung XL2370 ve PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung xl2370 başlığını tamamen okuyup inceledim ve farkettim ki bu monitorun ps3 performansı hakkında hep farklı yorumlar yapılmış.

Ben bu monitoru öncelik olarak ps3 kullanmak ve pes oynamak için alacağım.
    bahsedilene göre görüntüde bulanıklık vs sorunlarla karşılaşılmış yada ayarlarını tam yapamamışlar

bu monitor sahibi olup ps3 de pes 2010 da deneyen arkadaşlar nasıl sonuç aldığını ayrıntılı bir şekilde anlatırsa sevinirim

bazı yorumlardaki gibi sorunları yoksa anında sipariş vereceğim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• yok mu kimse sipariş vermek için bekliyorum
  • PES 2010 oynamadım fakat 2010 World Cup oynadım, bulanıklık vb. olmadı hatta hiç problem yaşamadım, aynı durum diğer oyunlarda da söz konusu. Rahatlıkla alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

PES 2010 oynamadım fakat 2010 World Cup oynadım, bulanıklık vb. olmadı hatta hiç problem yaşamadım, aynı durum diğer oyunlarda da söz konusu. Rahatlıkla alabilirsiniz.

xl2370 başlığında son sayfada bi kullanıcı oyunlar 720p upscale edilince 1080p ye bulanıklık oluyo bozuluyo görüntü denmişte kafamı karıştırdı.
    bu kdr para verip mağdur kalmak istemiyorum . Acaba bahsettiğim kullanıcı PC/AV dan AV a geçirmediği içinmi bu sorunu yaşamış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naqwart -- 2 Eylül 2010; 22:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqwart

quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

PES 2010 oynamadım fakat 2010 World Cup oynadım, bulanıklık vb. olmadı hatta hiç problem yaşamadım, aynı durum diğer oyunlarda da söz konusu. Rahatlıkla alabilirsiniz.

xl2370 başlığında son sayfada bi kullanıcı oyunlar 720p upscale edilince 1080p ye bulanıklık oluyo bozuluyo görüntü denmişte kafamı karıştırdı.
    bu kdr para verip mağdur kalmak istemiyorum . Acaba bahsettiğim kullanıcı PC/AV dan AV a geçirmediği içinmi bu sorunu yaşamış olabilir

Bulanıktan kasıt ne? Mesela yine 2010 WC 720p bir oyun, 1920 x 1080 destekli bir ekranda oynayınca doğal olarak grafikte dağılmalar oluyor, yakından bakıldığı için göze batıyor. Uzaktan bakınca fakat problem kalmıyor

• aynen diğer başlıkta geçen dialogu aktarıyorum....

quote:

Orijinalden alıntı: |||1b9r0N3|||

quote:

Orijinalden alıntı: muratpp

quote:

Orijinalden alıntı: |||1b9r0N3|||

bu monitoru ps 3 için aldım ama 720p oyunlarda goruntu cok kotu. Dogru duzgun 1080p oyunda yok ki piyasada bosuna mı o kadar para verdim biri yardım ederse cok sevinirim. Ayrıca HDMI dan baglayınca monitorun oyun moduda acılmıyor. Ya da ben mi birseyi eksik yapyorum anlayamadım. biride ºu soruma cevap versin abi ya lütfen..

Arkadasım ps3 peformansı iyimi degilmi ona göre ayın 5 inde alıcam icime süphe düsürmeyin ya resimlerini falan bir koysana bakalım bir.ya birisi cevap yazsın ps3 performansı iyimi iyi görüntü veriyormu..YARDIMMM

PS 3 ferformansı iyi degil monitorun oyunların cogu hala 720p oldugu için monitor 1080p ye cıkarıyo ve o yuzden goruntu bozuluyo. ben cod ve fifa 10 da denedim sadece ps3 için aldım ve su an buyuk hayal kırıklıgı içindeyim. bir de monitoru HDMI dan baglayınca oyun modu acılmıyo resim ayarlarında DVI dan pc ye baglayınca var sadece oyun modu. HDMI kablomda gayet kaliteli. bir turlu anlayamadım neden boyle oldugunu. ºöyle söliyeyim 2 yıl once aldıgım HD ready tv butun oyunlarda cok daha harika goruntu veriyor. ozellikle fifa falan tam fiyasko. bence iyice arastır almadan once eger bir cozum bulursan yazarsın banada..

• Play satation ile ilgili bir bilgim yok ama bu başlığa bakan arkadaşlar görsün diye yazmak istedim.Call of duty modern warfare 1 ve 2 oynadım 1920/1080 ve full görüntü ayarlarıyla en ufak bir yamuk yok,tertemiz.Pc oyunu oynayacaklar gözlerini kırpmadan alsınlar. (ekran kartı ati 4890, ram 8 gb ddr3, işlemci amd x3, windows 7 64 bit)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi normaldir arkadaşlar matematiksel olarak zaten bir kayıp yaşanması normaldir. 720p oyunlar aşağı yukarı 1280*800 gibi bir çözünürlük. Monitorde 1920*1080 doğal olarak upscale edilecek oyun. LCD lerde de doğal çözünürlüğün dışındakiler net olmuyor maalesef. Biraz daha uzaktan oynayacaksınız ki gözünüzü rahatsız etmesin. Hangi monitorü alırsan al aynısı olucaktır full hd tabi ki.
  • benim merak ettiğim bu monitor diğerlerine göre upscaling de başarısız mı ?

eğer öyleyse gidip daha ucuza upscaling de daha başarılı bi monitör alırım yani sonuçta piyasadaki segmentinde en pahalı monitor suan
  • quote:

benim merak ettiğim bu monitor diğerlerine göre upscaling de başarısız mı ?

eğer öyleyse gidip daha ucuza upscaling de daha başarılı bi monitör alırım yani sonuçta piyasadaki segmentinde en pahalı monitor suan

Hangi ürünü alırsanız alın görüntüde dağılmalar olacaktır. Formel de söylemiş zaten.
  • dağılma olayını anladım ama dağılmanın her monitorde seviyesi farklı mı oluyor

x marka bi monitorle
    y marka bi monitorun

full hd tabi ikiside

aynıysa görüntüdeki dağılma gönül rahatlığıyla siparişimi vereceğm
  • quote:

dağılma olayını anladım ama dağılmanın her monitorde seviyesi farklı mı oluyor

x marka bi monitorle
    y marka bi monitorun

full hd tabi ikiside

aynıysa görüntüdeki dağılma gönül rahatlığıyla siparişimi vereceğm

Ekranın boyutuna göre de değişebilir tabi. 27" bir monitördeki 720p performans ile 23" bir monitördeki 720p performans aynı olmayacaktır doğal olarak. Açıkcası hiç dert etmeyin, şahsen çok memnunum monitörün performasından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.